Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2021/22

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Teskih 6 kola, plus neki ce kasniti na pripreme zbog Eura. Ali hajde sa svima moras igrati prije ili kasnije.
  • 2 sedmice kasnije...
Ekipa se 5og jula vraća na treninge. Trening kamp u Irskoj, pregovori oko pripremnih utakmica sa lokalnim timovima.
Igrači koji se vraćaju sa pozajmica i neki od akademaca će dobiti sansu na startu priprema dok se učesnici EP malo ne odmore.

Dok ne krenu da se proseravaju sa nekim gamabunta sojem korona virusa za 2-3 meseca pa tamo negde od aprila ce opet pustati po hiljadu navijaca pod uslovom da su primili 3 vakcine i da nose 4 maske kek

• 2 mjeseca kasnije...
  • Autor

Dobro otvaranje sezone, žao mi je samo Å¡to se sa Liverpoolom nismo potukli do kraja 11 vs 11 pa Å¡ta bude... 

Slijedi nam jeben mjesec i dosta teskih utakmica u Septembru

11.09. Villa (H)

14.09. Zenit (H) UCL

19.09. Tottenham (A)

22.09. Villa (H) EFL 

25.09. City (H)

29.09. Juventus (A) UCL

Bilo bi dobro ukoliko bi u ligi ostali neporaženi, protiv Ville i Tottenhama jesmo favoriti dok je protiv City-a egal... Kako god sve tri utakmice su teške te uz to počinje i Liga Šampiona i Kup...

Nadam se da će se svi oporaviti i biti spremni jer je jako bitno da dobro izrotiramo ekipu...

Jako je važno da se pobijede Aston Villa i Zenit. Villa koliko god da je jaka nam je ipak najlakši protivnik u ovom periodu. Ovo ostalo u ligi su derbiji i tu se uvijek može desiti da ne pobijedimo. Ako dobijemo Zenita već smo jednom nogom u narednoj fazi.

• Autor

Jako je važno da se pobijede Aston Villa i Zenit. Villa koliko god da je jaka nam je ipak najlakši protivnik u ovom periodu. Ovo ostalo u ligi su derbiji i tu se uvijek može desiti da ne pobijedimo. Ako dobijemo Zenita već smo jednom nogom u narednoj fazi.

Pa i nismo baš, 6 utakmica se igra a ne tri :D

Ne možeš reći da je Malmo laganih 6 bodova kad će te utakmice igrat CHO keke

Nece ni te igrati :D

• 2 sedmice kasnije...
Sljedece sedmice utakmica protiv Citya. Iskreno ako Kante i Lukaku budu spremni mislim da smo hladno favoriti. Kakav raspored prvih 5-6 kola i trenutno djelimo prvo mjesto.

Posle Citya igramo sa Sauthamtonom, Brentfordom, Norwichom, Newcastlom i Burnleyem. To bas moramo iskoristiti i odlijepiti se na prvom mjestu jer ce protivnici imati mnogo tezi raspored.

Favoriti bi mogli da budemo jedino ako još neko proigra

mislim da ova ekipa može da bude daleko bolja, čak i 50% opasnija u napadu.

Ovo do sada što je postignuto jje zahvaljujući dobroj formi nekih 5-6 igrača

počupa bih uši ovim mladjim igračima, dal su se oni tolko opustili, stvarno mi nije jasno koji im je kurac

daj nam Lamparda i Balaka, Azara, tukli bi se za titulu bez problema

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.