Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2021/22

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Na reprezentativnu pauzu odlazimo kao prvoplasirani tim lige. Ovo su utakmice koje ćemo odigrati između dvije pauze:

Brentford (A)

Malmo (H)

Norwich (H)

Southampton(H) - kup

Newcastle (A)

Malmo (A)

Burnley (H)

Očekujem 6 pobjeda i zadržavanje na prvom mjestu. Uz to će svi igrači dobiti neke minute.

Rotirace sigurno, imamo suroku klupu i iznenadjenje bi bilo da ne pobijedimo sve utakmice.
Pocetak je sezone, desavaju se kiksevi i ja se nadam 6 od 6 ali....
Generalno cesto se desava posle reprezentativne pauze los dan kod vecine igraca koji su igrali za repku a mi ih fala bogu imamo dosta.
Generalno sa ne bas sjajnom igrom a na celu smo tabele i sa dosta odigranih meceva iz gornjeg dela tabele vise nego dobro!
  • Autor

Na reprezentativnu pauzu odlazimo kao prvoplasirani tim lige. Ovo su utakmice koje ćemo odigrati između dvije pauze:

Brentford (A)

Malmo (H)

Norwich (H)

Southampton(H) - kup

Newcastle (A)

Malmo (A)

Burnley (H)

Očekujem 6 pobjeda i zadržavanje na prvom mjestu. Uz to će svi igrači dobiti neke minute.

Brentford igra najbolje ali opet mislim da bi nam njihov stil mogao odgovarati, opet bi gurnuo Wernera od prve minute. Toon i Burnley će vjerovatno biti bunkerčina dok  o guzenju Malma ne treba raspravljati...

Ove utakmice donose titulu, kada ne kiksaš protiv ovih ekipa već ih razbiješ.

Ovo sve ako dobijemo sigurno će se stvoriti neka bodovna prednost izmeÄ‘u nas i drugog mjesta jer svi ostali imaju teži raspored. 

City je takodjer vec prosao tezak raspored i njih ocekuju isto lagane utakmice. Imaju jedino United nekad. Do sad su igrali protiv Arsenala, Liverpula, Leicestera, Totenhema, Southamptona i protiv nas.

United npr ima bas tezaj raspored i od njih ocekujem da bas padnu nazad.

Liverpul u naredna 4 meca igra sa Watfordom, Unitedom, Brightonom i Westhamom.

Nije bas lagan raspored ni njima. S tim da ce i u ligi sampiona imati dvomec sa Atleticom.

Mi bas moramo sve pobjediti u narednim periodu
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Našim odbrambenim igračima je u krvi da zabijaju golove. Ove sezone su dali 10 golova u ligi, što je više nego pojedini klubovi uključujući Tottenham.

Našao sam da naša odbrana otkako se igra Premier liga sa 20 klubova u prosjeku zabija 9.8 golova po sezoni i da nam je rekord 17 golova u sezoni 1996/97.

https://twitter.com/nizaarkinsella/status/1453746718227505153?s=21

Za Newcastle mislim da ce Azpi i Kante biti spremni.
  • Autor

Brentford (A)

Malmo (H)

Norwich (H)

Southampton(H) - kup

Newcastle (A)

Malmo (A)

Burnley (H)

4 od 4 zasad :D

• 3 sedmice kasnije...

Brentford (A)

Malmo (H)

Norwich (H)

Southampton(H) - kup

Newcastle (A)

Malmo (A)

Burnley (H)

Rečeno - učinjeno

• 4 sedmice kasnije...

https://twitter.com/OptaJoe/status/1469718040434692106

Imam osjećaj da nas konkurenti šiju u ovoj statistici iz kola u kolo, pogotovo oni iz Liverpoola i Manchestera.

Još je naš penal napravljen 2 minute prije, mogli smo ga zabiti minutu ranije.

Ne mogu da se sjetim nekih naših kasnih provlačenja u ligi. Prvo što mi pada na pamet je bod protiv WBA iz penala u zadnjim sekundama u drugom Mourinhovom mandatu. Poslije utakmice je rekao da je WBA Miki Maus klub. Možda se ujutro sjetim nečeg novijeg.

Nevjerovatno je kako smo odjednom upali u ovakvu krizu. Prije mjesec dana da si prekoputa nas stavio Dream team svijeta mislim da ne bi mogao da nas pobijedi. Sada se bojim da bi nas i neki drugoligaš mogao pobijediti. Činjenica je da nam nedostaju Kante, Kovačić i Chilwell tokom ovog perioda, ali to su samo 2 igrača na terenu, jer Jorginho uvijek igra. Počelo je sve sa remijem protiv Uniteda. Ne znam zašto uvijek sa previše respecta i opreza uđemo u utakmice protiv njih. Uvijek se prepadnemo i normalno da nam neće pobjeda pasti sa neba nego se treba za nju potruditi. Od te utakmice je svaka bila problem. Pobijedili smo Watford, a to je bila vjerovatno najgore odigrana od svih. Pobijedili smo i Leeds i to zbog 2 penala. Iz igre im nikad ne bismo dali 3 gola. Ne postoji ovdje samo jedan problem, sve je problem, jer je na svakoj utakmici nešto drugo. Nekad je to realizacija, nekad odsustvo ideje u napadu, nekad nepostojanje sredine terena uzrokovano povredama, a nekad su to i kiksevi odbrane. Kola su baš krenula nizbrdo, nismo ispali iz svih takmičenja, ali ovo nije nešto iz čega se tako lako vadi. Najviše bi nam prijala jedna pauza, ali mislim da od toga nema ništa. Od početka sezone igramo na svaka 3-4 dana, samo što su sada sve utakmice ligaške, a da budemo iskreni prema sebi - titula u ligi jeste bio glavni cilj za ovu sezonu.

Bio je glavni cilj nema price, ali nam zadnjih mjesec dana govori da nismo za to spremni i sposobni. Hrpa utakmica bez kontrole igre uz te stvari koje si naveo da nam prave probleme u igri, ne vidim nacin da okrenemo te stvari preko noci da izgledamo na terenu kako treba.

CHO,Havertz, Lukaku, Werner i Chilwell pozitivni na covid.

Ako se ne varam Cho i Havertz po drugi put??

Sve udarne igle. Da nam je Guardiola trener, njihov izostanak me ne bi brinuo. Ovako, ne znam sta da ocekujem.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.