Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Armando Broja (2020-2025, 38 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 283
  • Pregledi 18,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Super ako je tako. 

Nego Broja danas odlican,bas sam zadovoljan s njim. Bio je stalna prijetnja za odbranu, dobar s loptom, jak u duelu i dobar link up sa ostatkom ekipe. Ako ovako nastavi bit ce zanimljiva borba za startnog  napadaca. 

Super je što nije povrijedjen. Osvježenje je u napadu, jak, cvrst, hrva se sa stoperima. Sigurno da se moze računati na njega.

Sad je pitanje, poceti sa njim protiv Burnleya ili Jacksonom?

Ja bih naopako, prvo Broja, a onda Jackson. Taman kad se svi umore da uđe Jackson koji je hiperaktivan i agresivan.

• 2 mjeseca kasnije...

Koliko god mi vjerovali u njega i željeli da igra, mora se ipak priznati da je Jackson sa svim svojim manama i glupostima ipak kompletniji napadač od Broje. 

Ne vidim njegovu budućnost u Chelseu. 

zasto i njemu ne dati vremena onda kad se svima davalo. izasao je iz duge povrede plus i ovako ga je poketino slabo ubacivao.

meni se kod njega svidja neka agresivnost u petercu, sto mi kod jacksona fali.

2 hours ago, Corto Maltese said:

Imamo takva dva napadača, gde jedan ulazi u šanse, a drugi je bolji ekzekutor, bar mi tako deluje. Kad se sve sabere, dobijamo duplo golo. 

I to je ocigledan pokazatelj da nemamo nikakav sistem u napadu. Iz aviona se vidi cim pridjemo na 20 metara golu, niko ne zna vise sta da s loptom radi. Pa bilo koji igrac koji se nadje pred golom, ne zna bil piš'o ili srao.

Od svih trenera, kod Poketina apsolutno napravili u napadu, ama bas nista. Kod Tuhela se prije i nesto radilo u pocetku, samo tad smo imali problema sa velikim brojem promasaja. Pottera necu da komentarisem, previse je Tukel nasrao iza njega da ovaj to pocisti.

Decko je sirovina jos. Tacno vidis da niko nista ne radi s njim individualno.  Ima iste mane koje je imao kad se vratio s posudbe prije godinu i po dana. Nije ni u jednom segmentu bolji.

I dalje ga niko nije naucio kako koristiti svoje tijelo, kako igrati jednostavnije i efikasnije, kako se kretati bez lopte a da ne trci bezveze. 

Najbolje bi mu bilo zarad vlastite karijeri da promijeni klub. 

On 10/3/2023 at 2:31 PM, ker said:

Ja bih naopako, prvo Broja, a onda Jackson. Taman kad se svi umore da uđe Jackson koji je hiperaktivan i agresivan.

Svašta sam i ja pisao. Stvarno je bio loš zadnja dva puta, a za onaj promašaj svaka čast, teško je bilo promašiti.

Povrede su ga bas sjebale, tesko ulazi u ritam, i sad jos samopouzdanje. 

Ali kako god i kad dobije sigurnost, udje u ritam, opet mislim da nije za nas ovakve u ovom trenutku. 

Pored njega ce Jackson sa bolekurom da ima mesta u prvih 11, a realno mu treba neko da ga osvesti i da mora da radi i da se bori za startnih 11. 

Zakljucak, uzeti za broju 35 40 milki uz bb klauzulu od 50milki i dovesti Tonija

Fali momku utakmica. Povrede su ga unazadila i nedostatak minuta, a tek kad dodas na ovo da nam je citav napad nepostojeci.

Ja se ne bih njega tek tako lako rijesavao.

Pogotovo sad kad je Djordje stao na gol, ako se rijesimo albanca, ovom ce porasti ego i proglasice nas srpskim klubom.

Taman ga prije nekih mjesec dana čovjek nahvali, on dobije šansu i usere je totalno, pored toga što je bio ko panj u utakmicama u kojima je bio starter, sada i kada uđe sa klupe da promaši ovakvu šansu... 

Bolju priliku od ove neće imati što se Chelsea tiče, nije da ima neku konkurenciju u napadu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.