8. august 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_347453 25 minutes ago, reLo said: Umjesto 18, zadužio broj 19. Došlo je do promjene Broja Prijavi
2. oktobar 2023.3 god. comment_349293 Super ako je tako. Nego Broja danas odlican,bas sam zadovoljan s njim. Bio je stalna prijetnja za odbranu, dobar s loptom, jak u duelu i dobar link up sa ostatkom ekipe. Ako ovako nastavi bit ce zanimljiva borba za startnog napadaca. Prijavi
2. oktobar 2023.3 god. Autor comment_349297 Zadovoljan sam. Pretpostavio sam da je više legao zbog umora, tijelo još nije spremno za čitavu utakmicu, ako je ikada bilo. Jedina zamjerka je nedostatak mirnoće u prvoj šansi. Bio bi svakako offside, ali bolje da je zabio. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349335 Super je što nije povrijedjen. Osvježenje je u napadu, jak, cvrst, hrva se sa stoperima. Sigurno da se moze računati na njega. Sad je pitanje, poceti sa njim protiv Burnleya ili Jacksonom? Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349345 Jacksonom, nije se zajebavati sa njegovom proslom povredom, treba dobro dozirati, tek onaj tamo mec neka odigra pun mec. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349346 I ja bih s Jacksonom, posebno sada kada je vidio da je Broja jaka konkurencija i morat će biti bolji da zadrži mjesto u napadu. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. Autor comment_349352 I ja bih krenuo sa Jacksonom i onda zadnjih pola sata Broja. Ako bude nepovoljan rezultat mogu i zajedno igrati. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349355 Ja bih naopako, prvo Broja, a onda Jackson. Taman kad se svi umore da uđe Jackson koji je hiperaktivan i agresivan. Prijavi
3. oktobar 2023.3 god. comment_349366 Bsit ce dzekson pa kad budemo gubili uci ce u 80oj i broja Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350529 Koliko god mi vjerovali u njega i željeli da igra, mora se ipak priznati da je Jackson sa svim svojim manama i glupostima ipak kompletniji napadač od Broje. Ne vidim njegovu budućnost u Chelseu. Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350536 zasto i njemu ne dati vremena onda kad se svima davalo. izasao je iz duge povrede plus i ovako ga je poketino slabo ubacivao. meni se kod njega svidja neka agresivnost u petercu, sto mi kod jacksona fali. Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350538 Imamo takva dva napadača, gde jedan ulazi u šanse, a drugi je bolji ekzekutor, bar mi tako deluje. Kad se sve sabere, dobijamo duplo golo. Prijavi
10. decembar 2023.2 god. comment_350543 2 hours ago, Corto Maltese said: Imamo takva dva napadača, gde jedan ulazi u šanse, a drugi je bolji ekzekutor, bar mi tako deluje. Kad se sve sabere, dobijamo duplo golo. I to je ocigledan pokazatelj da nemamo nikakav sistem u napadu. Iz aviona se vidi cim pridjemo na 20 metara golu, niko ne zna vise sta da s loptom radi. Pa bilo koji igrac koji se nadje pred golom, ne zna bil piš'o ili srao. Od svih trenera, kod Poketina apsolutno napravili u napadu, ama bas nista. Kod Tuhela se prije i nesto radilo u pocetku, samo tad smo imali problema sa velikim brojem promasaja. Pottera necu da komentarisem, previse je Tukel nasrao iza njega da ovaj to pocisti. Prijavi
11. decembar 2023.2 god. comment_350555 Tražio sam da starta, dobio sam to, odigrao je baš za kurac. Neka opet dobije priliku od prve minute protiv Sheffielda, ako ne uradi ništa za sat vremena neka ga prodaju Sheffieldu odmah nakon utakmice Prijavi
11. decembar 2023.2 god. comment_350557 Decko je sirovina jos. Tacno vidis da niko nista ne radi s njim individualno. Ima iste mane koje je imao kad se vratio s posudbe prije godinu i po dana. Nije ni u jednom segmentu bolji. I dalje ga niko nije naucio kako koristiti svoje tijelo, kako igrati jednostavnije i efikasnije, kako se kretati bez lopte a da ne trci bezveze. Najbolje bi mu bilo zarad vlastite karijeri da promijeni klub. Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350709 Samopouzdanje mu je u minusu. Nešto se podhitho mora mijenjati. Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350715 On 10/3/2023 at 2:31 PM, ker said: Ja bih naopako, prvo Broja, a onda Jackson. Taman kad se svi umore da uđe Jackson koji je hiperaktivan i agresivan. Svašta sam i ja pisao. Stvarno je bio loš zadnja dva puta, a za onaj promašaj svaka čast, teško je bilo promašiti. Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350717 Povrede su ga bas sjebale, tesko ulazi u ritam, i sad jos samopouzdanje. Ali kako god i kad dobije sigurnost, udje u ritam, opet mislim da nije za nas ovakve u ovom trenutku. Pored njega ce Jackson sa bolekurom da ima mesta u prvih 11, a realno mu treba neko da ga osvesti i da mora da radi i da se bori za startnih 11. Zakljucak, uzeti za broju 35 40 milki uz bb klauzulu od 50milki i dovesti Tonija Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350718 Fali momku utakmica. Povrede su ga unazadila i nedostatak minuta, a tek kad dodas na ovo da nam je citav napad nepostojeci. Ja se ne bih njega tek tako lako rijesavao. Pogotovo sad kad je Djordje stao na gol, ako se rijesimo albanca, ovom ce porasti ego i proglasice nas srpskim klubom. Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350719 https://x.com/cfchaykay/status/1736071895668150328?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Teze promasit nego dati, ovo nema veze sa povredom. Prijavi
16. decembar 2023.2 god. Autor comment_350721 Jako loše koristi priliku koju je dugo čekao. Ima vremena do kraja januara da dokaže suprotno. Prijavi
18. decembar 2023.2 god. comment_350734 Taman ga prije nekih mjesec dana čovjek nahvali, on dobije šansu i usere je totalno, pored toga što je bio ko panj u utakmicama u kojima je bio starter, sada i kada uđe sa klupe da promaši ovakvu šansu... Bolju priliku od ove neće imati što se Chelsea tiče, nije da ima neku konkurenciju u napadu... Prijavi
18. decembar 2023.2 god. comment_350738 I onda treneru se mame psuju sto ovaj ne igra, ne govorim za pocha nego ovi prijasnji treneri, a on panjuga na kvadrat Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350789 Ovo sto decko igra je bas lose. Toliko lose da se neki potezi cak ne mogu opravdati ni manjkom iskustva ili minutaze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.