10. maj 2024.2 god. Autor comment_354921 1 minute ago, Spaha said: a zasto ovaj lik ne pripada odgovarajucem podforumu? Diablo ga vratio sa posudbe Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355217 3 hours ago, EdvinTB said: Hoće li nam iko dati i paru za ovog kloca? Zadnje sto je bilo u vijestima Seria A. Prijavi
31. maj 2024.2 god. comment_355681 Monaco ga želi, nadaju se da ga mogu dobiti za manje od 50 miliona funti. Prijavi
1. juni 2024.2 god. comment_355700 20 hours ago, soxx said: Nekad prime torresn i shevcenko ae dovodili za te pare Jest kada je 20 miliona bilo 20 miliona, sada tih 20 miliona je oko 70-80 sa inflacijom. Vidio sam vijest i da bi bio zeljan otici u Arabiju, pa ako je istina, moglo bi se izvuci finih para. Prijavi
19. juni 2024.2 god. comment_356147 Ovaj vise ni kod svoje zene nije prvi izbor. Ako uzmemo 10 miliona bit ce elham. Prijavi
20. juni 2024.2 god. comment_356165 Jel realno da ne može za albaniju minute da dobije, treba ovo prodavati dok se još može koja marka dobiti za njega Prijavi
25. juli 2024.2 god. Autor comment_356919 Najbolji asistent ljetne turneje. Ipswich, Southampton gledate li ovo? Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356920 Za kakve mi panjeve nudimo 20+ miliona sramota bi bilo da njega ne možemo uvaliti Ipswichu ili Sotonu za te pare i jednima i drugima bi sigurno dobro došao. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356921 45 minutes ago, Kun Aguer0 said: Za kakve mi panjeve nudimo 20+ miliona sramota bi bilo da njega ne možemo uvaliti Ipswichu ili Sotonu za te pare i jednima i drugima bi sigurno dobro došao. Lik je nikakav igrac, on je zapravo upravo taj panj kojeg spominjes. Juce mali Guiu kako se vec zove, mali trci, presinguje, bori se, trazi loptu u noge, u prostor... Broja kad je usao u drugom kao da je sa svadbe dosao na kojoj je popio 4 litre rakije. Znaci nije potrco kamoli sta drugo. Sutra da ode za dzabe aminujem. Ako dobijemo 10 miliona od nekog onda nas bog mozda gleda. Prijavi
25. juli 2024.2 god. comment_356922 3 minutes ago, hamco said: Lik je nikakav igrac, on je zapravo upravo taj panj kojeg spominjes. Juce mali Guiu kako se vec zove, mali trci, presinguje, bori se, trazi loptu u noge, u prostor... Broja kad je usao u drugom kao da je sa svadbe dosao na kojoj je popio 4 litre rakije. Znaci nije potrco kamoli sta drugo. Sutra da ode za dzabe aminujem. Ako dobijemo 10 miliona od nekog onda nas bog mozda gleda. I zato će Guiu sledeće sezone na posudbu gdje će odigrati 9 utakmica od kojih će 6 ući sa klupe i onda za 2 sezone pada u zaborav Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356935 20 hours ago, Kun Aguer0 said: I zato će Guiu sledeće sezone na posudbu gdje će odigrati 9 utakmica od kojih će 6 ući sa klupe i onda za 2 sezone pada u zaborav Nije stvar ni poenta u Guiu nego u Broji. Lik je karina i pored svega toga ne trudi se. Nevjerovatno mi je da napadac njegovih godina hoda vecinu vremena dok je na terenu. Na Euru sam ga takodje pomno pratio, znaci apsolutno nista. Albanija nije cak ni toliko losa bila i neki igraci su sasvim ok odigrali a on kao najveca zvijezda mozda i najgori bio. Vec je sad jasno da od njegove karijere u Chelseau nece biti nista, medjutim da stvar bude gora mi njega necemo moci prodati ni za 10 miliona. Upamtite ove rijeci, 10 miliona ako bude mi trebami biti sretni jer niko nece ponuditi ni toliko. Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356936 Broja svakako spada u jedno od većih razočarenja u nizu u zadnjih nekoliko sezona, dosta nas je polagalo nade u njega da bi mogao biti napokon taj špic koji nam je potreban, pogotovo poslije one posudbe Sotonu, gdje je bio jako dobar. Prijavi
1. august 2024.2 god. comment_357048 Jos nije vracen u prvi tim. Sinoc protiv Amerike je bio katastrofa blago receno. Kao da su nekog lika koji je igrao fudbal prije 2-3 godine tek ubacili u igru. Nadam se da ce barem koji milijun uspjeti izvuci iz njega. Ne treba tu pregovarati, mozda i njega ubaciti u transfer za Osimhena, pa nek nosi kofere Lakaki kad bude selio u Napoli. Prijavi
20. august 2024.2 god. comment_357562 Posudba u Ipswich i 30 miliona na kraju sezone ako ostanu u ligi. Opet se kockamo. 😀 Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357613 Eto Hermanda nazad u Januar, kad Ipswich bude na 10 bodova i on na 10 odigrani minuta 😆 Prijavi
24. august 2024.2 god. comment_357733 Izgleda da je ipak problem u dogovoru izmedju dva kluba a ne u dokumentaciji. Ja vam kazem, 10 miliona i da se udaramo nogom u guzicu. On ne vrijedi ni toliko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.