Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Armando Broja (2020-2025, 38 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 283
  • Pregledi 18,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u #18 Armando Broja
  • 1 mjesec kasnije...

Dobar znak, valjda ce moci dobiti neku minutazu pored Havertza i Aube.

Vise je pokazao za onih 20 minuta protiv Southamptona nego Havertz cijelu sezonu.

Ozbiljnog slifa decko ima. Izgleda ko pravi centarfor. Visok, jak, a ima i agresivnost te brzinu. Valjalo bi da ga ima ko jos nauciti nekim tehnickim dijelovima igre, da malo poboljsa prijem lopte, sut i pogotovo razigravanje suigraca. Potencijal je sigurno tu, vidi se odmah cim udje u igru da su protivnicki defanzivci cesto u panici.

Steta sto ce sad pasti qrcu za usi dolaskom istrosenog Aubameyanga. 

Meni se Broja toliko svidja kao igrac, ima tu agresivnost i sto kaze Wisey odmah vidis da se i protivnicki odbrambeni uspanice.

Mora dobiti jos vise sanse, nije ni ovo lose za pocetak ali sta fali probati ga jednu i od prve minute.

Ako hocete iskreno meni je iznenađenje što je dobio i ovoliko minuta od pocetka sezone, sigurno da ne bi ni novi ugovor potpisao da nije dobio neke garancije, tako da nadati se njegovim minutama, jer moglo bi biti od njega nešto.

Onako djeluje kao mladunce Diega Coste😄🤣

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Kako me sinoc iznervirao. Tako mi je nekako bezvoljno usao u meč, a prizeljkivao sam od Pottera da mu da sto je moguce vise minuta u drugom poluvremenu. 

Nije se nudio, bezvoljno neko polutrcanje bez trunke energije, bas me iritirao svaku minutu. 

pa normalno da pada, nije zivotinja da nema osjecaje i da se vodi nagonom.

momak je u najboljim godinama i zeljan dokazivanja. sta se tu ima cekati? zasto auba nije taj koji bi trebao da dobija sanse u zadnjih 20-30 min igre?

Upravo to, ekipa je stala na loptu i sačuvala se snaga za vikend, nije bilo uopšte potrebe da i jedni i drugi igraju zadnjih pola sata kad je već sve bilo rješeno. Tako trebamo rješavati tekme sad kad je ovaj usran raspored zahvaljujući mafiji i SP-u u pustinji posranoj. Evo kako City čuva igrače, zgaze te u prvom po mogućnosti i to je to

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.