24. august 2024.2 god. comment_357744 Pa ja ovog kloca očekivo već danas u sastavu Ipswicha. A ono nije još fiksirano Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358009 Uspjeli smo ga utaliti na posudbu u Everton. Al s obzirom kakav je, mogla bi mu i ova godina proci kao prosla u Fulhamu. Nadam se bar da su se neke pare izvukle. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358013 14 minutes ago, Wisey said: Uspjeli smo ga utaliti na posudbu u Everton. Al s obzirom kakav je, mogla bi mu i ova godina proci kao prosla u Fulhamu. Nadam se bar da su se neke pare izvukle. Iznenadio sam se kad sam jutros vidio tu vijest. Jel otisao DCL iz Evertona? Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358037 11 hours ago, Bari said: Iznenadio sam se kad sam jutros vidio tu vijest. Jel otisao DCL iz Evertona? Koliko sam upratio danas, i dalje je tu. Broja je pukom srecom jos uvijek na ovom nivou fudbala, nek nastavi s kurcoboljom i partijama koje pruza nakon one povrede koljena i sljedeci klub ce mu biti neki Kukuruzspor. Ovo mu je bukvalno zadnja sansa. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358039 Broja je prelos. On bi trebao put Italije ili Francuske. Nece se on naigrati u Evertonu. Prijavi
19. april 2025.1 god. comment_363649 Ovaj se napokon vratio na teren, ako se ne računa na njega, treba ga prodati nekako Prijavi
19. april 2025.1 god. Autor comment_363650 Ne računa se na njega već odavno, a cijena mu sve više i više pada. Uspio se kod Dychea izboriti da bude rezervni napadač, oko Nove Godine je ulazio redovno sa klupe i bio jako koristan. Onda je Dyche smijenjen, Moyes je probudio Beta i ovaj je ispao iz svih kombinacija. Prijavi
5. oktobar 2025.1 god. comment_368126 Na ovog su neke crne magije bacene. Nema drugog objasnjenja za ovakav pad u formi. Cudo je da iko uopste hoce. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.