Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2020/2021- WINNERS

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 133
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko će biti teÅ¡ko gledati ovo finale. Sad pogotovo ne znam čemu da se nadam i Å¡ta da očekujem. 

Ma izgubicemo vjerovatno, City ce biti motivisani za ovaj trofej duplo vise od nas jer samo to nisu osvojili, s druge strane mogu i izgoreti u toj zelji kao mi u Moskvi 2008 godine.

Ma izgubicemo vjerovatno, City ce biti motivisani za ovaj trofej duplo vise od nas jer samo to nisu osvojili, s druge strane mogu i izgoreti u toj zelji kao mi u Moskvi 2008 godine.

Jebem i navijaca ovakvog pesimisticnog, taman da smo najgori na svijetu uvijek se nadam da cemo pobjedit.

Očekujem da budu nabrijani do maksimuma, pogotovo tipovi poput Mounta, Silve, Rudigera, Azpija. 

Kakvi će biti prizori ako osvojimo, ne mogu ni pomisliti.

Dok se posebna tema za utakmicu ne otvori, ostavit ću post ovdje.

https://www.youtube.com/watch?v=t7SMXKqa40I&ab_channel=SportKlubSportKlub

S kakvom lakoćom ovi zabijaju, nevjerovatno. Ali i ovaj je Everton nekako ležerno igrao gledajući neke golove, pogotovo ovaj Aguerov gol glavom. 

Svejedno, pred momcima je utakmica sezone, ostaviti dušu na terenu ako treba pa nek se i izgubi ali hoću da vidim borbu, trud i zalaganje, onda je sve moguće.

Ovo nije ni malo merodavno jer su reakcije igraca evertona sramotnije od protivnika zvezde u ping pong super ligi.
Sve ovo naravno ne znaci da nisu favoriti protiv nas!

Može se sa Cityjem, ne treba im ni malo poštovanja dati, udariti ih da se izbezume. Provlačili su se i oni itekako do finala, bilo je tu svega, nisu ni u ligi igrali savršeno. Međutim mi smo igrali još gore pa i nije baš da smo bolji na tom planu, ali može se sa njima igrati bez problema, primjer je FA kup polufinale.

City svim silama zeli titulu lige prvaka, mogu da i iizgore u toj zelji kao i mi 2008 u Moskvi.

Bukvalno, više oni treba da se boje. Mi imamo ovu titulu, svi misli da smo lošiji, svi njih smatraju favoritima i na njima je veći pritisak, treba to iskoristiti.

Zaključaću vam ovu temu jebo vas hljeb u pičku

Pa kad vi pisci pišete neke uvode i ko zna šta pa nemamo gdje komentarisati.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.