Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2020/2021- WINNERS

Istaknuti odgovori

Nije isto braniti se u finalu bez Terija, Kejhila, Ivanovića, imati debitanta, DEBITANTA na krilu od prve minute i zastarjelu postavu nego imati igrače koji su u prajmu, ne znam kako to možeš porediti.

Većina ovoga što Whisper kaže je tačno, Atletico protiv Las Palmasa ne popusti sa svojim stilom igre.

Bolje da smo izvukli bilo koga nego njih, jebo im bog mater, 180 minuta duplog bloka u najavi, tačno treba izaći na teren i stati na svoju polovinu mislim da oni ne bi nista uradili... plus cigan Suarez i jos latino cigana na terenu...

Pa branili smo se i protiv Barcelone u polufinalu, iz jednog šuta smo pobijedili prvu utakmicu.Kažeš zastarjeli igrači,a osim drogbe svi igrali jos barem 2 sezone za nas.
  • Odgovori 133
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Taj nacin na koji smo mi osvojili ligu sampiona je nesto sto ja ne zelim vise nikad vidjeti u Chelseau. Taman ne osvojili je nikad vise. 

Takodjer, slazem se sa vecinom koja brani Atletico i Simeonea, to je sasvim validna taktika, svako ima pravo da igra kako zeli. Ali slazem se i sa Whisperom, to je sve samo ne vrhunska taktika. U mnogome zavisis od protivnika i srece, boga, Allaha, Isusa, koga god vec hoces. 

Dakle, ne mozes reci da je trener postavio vrhunsku taktiku a protivnik ti pogodio 3 puta okvir gola, ili golman branio zicere tokom cijelog meca. Dakle to je upravo pokazatelj da nisi postavio dobru taktiku cim si dozvolio protivniku da ti toliko puta suta na gol iz kristalno cistih pozicija. 

Takodjer, svako ima pravo da voli jednu ili drugu stranu, ali govorim licno za sebe, ja ne volim takav pristup utakmicama, po cijenu da nikad vise Chelsea ne osvoji ni jednu titulu.

Jbte, pa jos kao djeca kad smo zavolili ovu igru zeljeli smo se nadigravati sa protivnikom, dati sto vise golova, jednostavno to ti je u krvi. Ne zelis trcati 90 minuta bez lopte, pipnuti je nekoliko puta za citavu utakmicu. Ne znam, ali ja nisam zbog trcanja zavolio fudbal, isao bih trenirati i pratiti atletiku.

Taj nacin na koji smo mi osvojili ligu sampiona je nesto sto ja ne zelim vise nikad vidjeti u Chelseau. Taman ne osvojili je nikad vise. 

Takodjer, slazem se sa vecinom koja brani Atletico i Simeonea, to je sasvim validna taktika, svako ima pravo da igra kako zeli. Ali slazem se i sa Whisperom, to je sve samo ne vrhunska taktika. U mnogome zavisis od protivnika i srece, boga, Allaha, Isusa, koga god vec hoces. 

Dakle, ne mozes reci da je trener postavio vrhunsku taktiku a protivnik ti pogodio 3 puta okvir gola, ili golman branio zicere tokom cijelog meca. Dakle to je upravo pokazatelj da nisi postavio dobru taktiku cim si dozvolio protivniku da ti toliko puta suta na gol iz kristalno cistih pozicija. 

Takodjer, svako ima pravo da voli jednu ili drugu stranu, ali govorim licno za sebe, ja ne volim takav pristup utakmicama, po cijenu da nikad vise Chelsea ne osvoji ni jednu titulu.

Jbte, pa jos kao djeca kad smo zavolili ovu igru zeljeli smo se nadigravati sa protivnikom, dati sto vise golova, jednostavno to ti je u krvi. Ne zelis trcati 90 minuta bez lopte, pipnuti je nekoliko puta za citavu utakmicu. Ne znam, ali ja nisam zbog trcanja zavolio fudbal, isao bih trenirati i pratiti atletiku.

Fino rečeno, većini nama je draže igrati otvorenije i napadački, ali i ovo drugo je legitimno skroz.
Ovo što kažeš za sreću, to nema veze sa taktikom, puno puta sam gledao obrnuti slučaj i kod nas a i kod Atletica gdje takva taktika ubije protivnika koji pokušava ga napast, te njegovu ekipu spašava golman ili fulanje zicera.
Tako da je to stvar uspješnosti provedbe te taktike, bez obzira kakva ona bila, otvorenija ili zatvorenija
Ma rano je za bilo kakve prognoze, ono sto je sigurno je da cemo igrati protiv iskustva i tog nekog sportskog bezobrazluka, tako da iz tog ugla mislim da su oni zadovoljni ovim izvlačenjem nego mi.

Ali da su nam šanse sad 10% to ne želim da prihvatim, imati ćemo svoje šanse sigurno ako budemo na nivou..
U pravu je onaj Talijan, novinar. Zrijeb bi trebalo pomjeriti za januar i onda taman neke 3 sedmice prije prve utakmice to odraditi. Tako bi bilo zanimljivije i lakse predvidjati. Ovako imas citavu vjecnost dok se ne odigra, moze se toliko toga promijeniti.
  • 1 mjesec kasnije...
Ne znam jestel primjetili ali Atletico zadnja dva mjeseca igra sa trojicom stopera pozadi i dva wing backa.
Ma bit ce preteske utakmice s njima.

Ne bojim se njihovih kontri, ali bojim se naseg sterilnog napada, protiv njihovog bunkera.

Atletiko igra najbolju odbranu na svijetu, a mi smo takvi kakvi jesmo u napadu. Ne mogu nikako biti optimistican.

Imam osjećaj da će mi krv na oči krenuti, pogotovo u prvoj tekmi, samo da je ugurati loptu u gol i onda se isto zatvoriti i sakriti njima loptu, pa neka jebu mater neka oni nas ganjaju. Tvrdi su ove sezone jako, plus odlični rezultati i pozicija na tabeli što mi je drago samo da ne osvoje barsa ili real. Sinoć su kiksali protiv Celte, pred sami kraj ga primili, međutim imali su dosta izostanaka

Yebo majku jesmo li mogli dobit goreg protivnika.

Nadam se nekom prolasku. Yebem ti vise ispadanja u osmini.

Sanse za prolazak po meni
Atletico 66.6%
Chelsea 33.4%
  • 1 mjesec kasnije...

Napokon u 8 najboljih, napokon u samom vrhu Evropskog fudbala, ovo se dugo čekalo i ovo je nedostajalo  :sal:

U petak se bježi sa posla da se gleda izvlačenje negdje, ko ga jebe, dugo sam ovo čekao. Koga god da izvučemo imamo šanse, nikome neće biti drago kad nas vidi.

Volio bih jebeni Porto jer ruku na srce sve ostale ekipe imaju odlične individualce i mogu odigrati maestralno, dok je Porto ovde topovsko meso... Pored toga sa malo laksim protivnikom bi imali vremena da rješimo i top 4 u EPL

Očigledno je Porto najlošija ekipa, nakon njih Dortmund. Reala se isto nekako ne bojim previše, loši su ove godine. Ostale ekipe su realno favoriti protiv nas. Protiv Liverpoola i PSG-a se da igrat, a Citya i pogotovo Bayerna bi valjalo obavezno izbjeć

Ima Dortmund još kvaliteta pored Haalanda, Sancha svi zaboravljaju, istina da su u krizi ove sezone ali i dalje jako nezgodna ekipa. Koliko čujem u Bayernu ima nesuglasica između Salihamidžića i Flicka, nešto kao kod nas, uprava dovodi igrače po svom nahoženju što se ne sviđa treneru ali opet su mašinerija. PSG također, plaćenici, ni njima se nikada ne zna. Tako da je po meni ovde najozbiljnija ekipa trenutno City.

Volio bih da taj kostur onemogući bilo kakav susret sa City-em

Iako je Tuchel imao poprilicno uspjesnu karijeru kao trener PSGa, juce sam procito neki tweet na twitteru da je zapravo bio uvijek nesrecan jer nije mogao ispuniti svoje trenerske zamisli sa zvjezdama u ekipi. Kao kad je trebalo igrati jak presing, ne zele da trce dovoljno, nisu dali sebi nista reci, cak je dolazilo i do okrsaja izmedju njega i igraca. Nasuprot tome, u Chelsea su sve mladi igraci, zeljni dokazivanja i puni elana, sve ono sto zapravo Tuchel i zeli od svoje ekipe. 

Nesto u tom fazonu sam procitao. I realno nije daleko od istine. 

A najbolji primjer toga jesta zapravo i sadasnja Barselona. Ne mogu se otet dojmu da je Quique Setien vrhunski trener koji jednostavno nije uspio uspostaviti nikakav autoritet tamosnjim igracima i zato je i dozivio sunovrat. Pa bolje je sa Betisom igrao 5x nego sa njima. 

Zato je Zidane, uprkos mozda taktickim nedostacima odlican kao autoritet i motivator. 

Izvinite odo u skroz drugu temu ali eto... nije na odmet. Fulio sam i temu, jebat ga :D

Iako je Tuchel imao poprilicno uspjesnu karijeru kao trener PSGa, juce sam procito neki tweet na twitteru da je zapravo bio uvijek nesrecan jer nije mogao ispuniti svoje trenerske zamisli sa zvjezdama u ekipi. Kao kad je trebalo igrati jak presing, ne zele da trce dovoljno, nisu dali sebi nista reci, cak je dolazilo i do okrsaja izmedju njega i igraca. Nasuprot tome, u Chelsea su sve mladi igraci, zeljni dokazivanja i puni elana, sve ono sto zapravo Tuchel i zeli od svoje ekipe. 

Nesto u tom fazonu sam procitao. I realno nije daleko od istine. 

A najbolji primjer toga jesta zapravo i sadasnja Barselona. Ne mogu se otet dojmu da je Quique Setien vrhunski trener koji jednostavno nije uspio uspostaviti nikakav autoritet tamosnjim igracima i zato je i dozivio sunovrat. Pa bolje je sa Betisom igrao 5x nego sa njima. 

Zato je Zidane, uprkos mozda taktickim nedostacima odlican kao autoritet i motivator. 

Izvinite odo u skroz drugu temu ali eto... nije na odmet. Fulio sam i temu, jebat ga :D

Ne znam šta je čudno za barsu, odma se znalo da ni jedan trener ne može tu da uspostavi red dok se ne rastanu sa starom generacijom. Upravo zbog toga što nema autoriteta. Quique Setien došao nakon što je vodio mali Betis i njima da sere šta i kako... Uvijek je bilo tako sa tim ekipama sa tim skupim igračima... Ili trener mora biti "skup" ili ide raspad

Pogledaš i u PSG-u imena, sajam plaćenika, bukvalno niko ne ide i ne gine srcem za klub, zato i neće ostvariti nikada ništa u LŠ, dakle nikada neće osvojiti LŠ jednostavno nikad.

• 2 sedmice kasnije...

Ovo PSG mora iskoristiti. Pochetino nek otkaz da ako ovo ne iskoristi.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1376914669294792709?s=20

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.