Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2020/2021- WINNERS

Istaknuti odgovori

• Odgovori 133
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa tu smo izjednaceni sa Juventusom i oni dvije imaju. Nadam se da mozemo osvojiti jos jednu uskoro pa da se izjednacimo i sa Unitedom.

Ali step by step, jedva cekam super cup protiv Villareala i onda svjetsko klupsko prvenstvo.

Sreca pa ima ovo EURO sad, ne podnosim period bez utakmica. Volim ja gledati i filmove, serije ali ipak sport a prvenstveno fudbal obozavam.

Kakva sezone na kraju, ko bi rekao. Generalno ove dvije godine, prosla i ova su mi proletile. Prosla sa Lampardom je bila bas nesto novo, drugacije, mlad trener i mlada ekipa, konacno docekali nase omladince.

Ove sezone smo se pojacali, i to poprilicno dobro, barem na papiru. Svi smo jedva cekali utakmice, krenulo je lose, i onda otkaz Lampardu i dolazak Tuchela. Krucijalna i presudna stvar. Ostalo je historija.

Da mi je neko rekao da cemo ove sezone osvojiti ligu sampiona,pobjedjivati ovakve ekipe i da ce igrati nasi omladinci, rekao bih da je lud.

Ja sam toliko ponosan ljudi moji, svaki dan gledam neki video, highlights, isjecke i analize... Nevjerovatno zaista.

Ima Tuchel sansu da osvoji jos dva trofeja ubrzo supercup i svjetsko klupsko prvenstvo, prosli put smo izgubili sad je vrijeme da osvojimo i samo nam taj trofej i nedostaje.

Eh da treba uzeti taj kurčev trofej da zvanicno budemo World Champions :D

Plus onaj superkup sa Viljarealom eto ga odmah dva trofeja za sledeću sezonu.

Zvanično se može reći da smo poslije Liverpoola i Uniteda najveći engleski klub. Dvije Lige Šampiona plus i one dvije LE

• 2 mjeseca kasnije...
https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1426124945961144324?s=19

Mendy,Kante i Rudi po meni zaslužuju
  • 4 sedmice kasnije...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.