Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2020/2021- WINNERS

Istaknuti odgovori

• Odgovori 133
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Al ovo je idealno prilika i za City, taman i da Bayern prodje ukoliko se Lewa ne oporavi prije 4 sedmice znaci da ce igrati bez njega. 

• 2 sedmice kasnije...

U slučaju da prođemo Porto, koga biste željeli u polufinalu? Znam da je Real na korak do plasmana, ali lično gledajući formu u kojoj se trenutno Madriđani nalaze i iskustvo u njihov ekipi, nadam se da će Liverpool uspjeti napraviti neko čudo.

Madrid bi u polufinalu vjerovatno raspolagao sa punim kapacitetom igrača. Kakve bi scene bile da nas Hazard izbaci...

Ma daj Reala s ovima igramo svaki drugi mjesec.
Ne pamtim kad smo s Realom igrali, vazda ta Barca ili Atletico. U finoj je formi Real, posložio je to Zidane ali mislim da smo kvalitetniji od njih, njihova prednost je iskustvo i to su dugo na okupu.
Most semi-final appearances by English teams in the Champions League era:⁣
⁣
◉ Chelsea (8)⁣
◎ Man Utd (7)⁣
◎ Liverpool (5)⁣
◎ Arsenal (2)⁣
◎ Man City (1)⁣
◎ Spurs (1)⁣
◎ Leeds (1)⁣
Pa očekivano. Kakav god bio taj Perez covjek nije naivan, i ne samo on nego i ostali 11 predstavnika ovih klubova. Da nisu prvo proucili sve mogucnosti, sta su moguce posljedice ulaska u Superligu, sa prvo sa pravnog aspekta pa onda sa svakog drugog sigurno ne bi izlazili u javnost s ovom odlukom, sigurno ne 10tak dana pred polufinala lige prvaka.
Zamisli poraza te sjajne UEFE u finalu Real/Chelsea vs City (sto je vrlo lako moguce).
Uefa svoju "snagu" dokazuje tako sto izgubi svaki spor na CASu.
Protiv moćnih i bogatih vlasnika klubova(koji u džepovima drze bar polovinu visih članova te iste Uefe) i njihovih debelo plaćenih super advokata nema nikakve šanse.

Mislim da je izbacivanje iz UCL klasični blef. Sve što FIFA i UEFA naseru i napričaju treba uzeti sa rezervom jer su sve to plaćenici kojima staviš pare u usta i sa tim parama kurčinu u čmar im možeš zabiti. Najviše na ovo mogu uticati igrači i navijači. Oni su ti koji igraju i koji plaćaju.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.