Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: West Bromwich Albion (A) 26.09. (18:30)

Istaknuti odgovori

Abrahama ocekujem u prvoj a tomoria na klupi.

Ne vidin razlog da klupira zoumu a silva je tu kao iskusni
  • Odgovori 86
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidjet cemo Silvu jos. Ne bih ja bas toliko siguran bio da ce on nositi odbranu koliko ljudi ocekuju. Pitanje koliko je fizicki spreman za Premiership i da li ce moci odigrati onako kako se misli. Ako uspije to ce biti sjajan potez kluba.
Naravno da se ne moze reci sa sigurnoscu ali sigurno ulijeva vise povjerenja od bilo kojeg naseg stopera.
Uopšte mi se ne sviđa što je Silva kapiten, čovek juče došao u klub.

Sa druge strane sviđa mi se što je Kepa na klupi, a ne među stativama.
Willy je zasluzio da brani poslije one partije u utorak vece.

Nisam ni ja zadovoljan kapitenom, okej lider i sve to ali nije trebala traka oko ruke njemu.
Danca da ne spominjem.
Dobar sastav, iskreno Cabalero zasluzeno medju stativama, nadam se da Kepa od sledece nece biti ni na klupi, nije ni zasluzio.

WBA je u govnima i moraju se čupati, mi smo prva dva meča odigrali amaterski, ovo protiv levatina Barnsleya ni ne uzimam u obzir, sve u svemu, vrlo je moguće da nas iznenade.

Vidjećemo, uzdam se u Wernera.

Što se tiče Kepe, ja sam mu najveća podrška, ali zasluženo. Imaće vremena da proba na treninzima da se dokaže protiv Mendyja, mada čisto sumnjam, ne jer ne vjerujem u njega nego jer sve i da je bolji na treninzima čisto sumnjam da će neko opet da pokuša mijenjati golmana.

Christensen? Svaka čast Lampardu na hrabrosti, počinjem da sumnjam u one priče da mu je IQ 150.

I da, opet nema pravog krila, razumijem da CHO nije u najboljoj formi, ali kako i da bude kad ga ovaj vjerovatno frustrira svojim odlukama. Mount je dobar igrač, ali ne daje širinu, a bome ni Havertz. To su igrači za sredine.

Sastav mi je dobar samo mi zao sto nema chilwella.

Bas me interesuje sto nema njega i zoume na klupi
Pickensen ne zna mater svoju pokriti.. Debil pusti igraca iako vidi da je nas bek otisao u napad, i dok se James vrati zabi ga ovaj njihov. Glup igrac ko kurac i pickast, alibi igra uvijek. I kad nije direktno kriv, napravio je gresku.

Evo i nas kapiten fino poceo

Samo trpaj Bilicu

Pickensen ne zna mater svoju pokriti.. Debil pusti igraca iako vidi da je nas bek otisao u napad, i dok se James vrati zabi ga ovaj njihov. Glup igrac ko kurac i pickast, alibi igra uvijek. I kad nije direktno kriv, napravio je gresku.

Je l' pricas o golu kad je Jamesu lopta prosla kroz noge i gde je Alonso poklonio loptu?

Trpaaaajjj

E moj Frank, jebo te mozak tvoj.. Alonso mu bek i on gura sve vezne u ekipu, nijednog krila. Gura Pickensena konstantno, sta god napravi on igra a momak Tomori obratno.

Silva kapiten, samo doso u klub, ne zna ni kako mu se zovu svi saigraci.

Jebi ih Bilicu, daj im 10 golova
Cojk potrosio 300 miliona a WBA mu dao 3 gola za pola sata i nadigrao te za 3 klase.. e moj Lampard, treba jebani autoritet imati nad igracima a ne samo jaranski, jebo li te Dzodi Moris

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.