Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: West Bromwich Albion (A) 26.09. (18:30)

Istaknuti odgovori

Lampard izjavljuje gluposti, ipak smo treći gol dali nakon igranja rukom. Treba biti realan pa reći da je i pored svega prikazanog ipak WBA izgubio dva boda.

• Odgovori 86
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lampard izjavljuje gluposti, ipak smo treći gol dali nakon igranja rukom. Treba biti realan pa reći da je i pored svega prikazanog ipak WBA izgubio dva boda.

Vidim, slušala se Bilićeva izjava :P . Uvijek je više žao onome koji je ispustio prednost.

Nemojmo pretjerivati, imali smo duplo više udaraca, troduplo u okvir gola, 70% loptu.
Ma nismo imali ni srece. Slazem se, treba srecu i zasluziti ali brate kakva smo 3 gola primili, i to iz tri suta. Pa danas Brighton 5 puta pogadjao okvir gola i jos 5 puta masio ciste prilike al kad nece nece.

Btw pao sam samo Chelsea na kladionici.
Manji problem ovaj kiks od toga sto znamo da cemo i dalje primati takve golove. A jos gora cinjenica je da te golove nismo primali zbog stila igre.
Generalno, nije smeo da usje u pl sa samo jednom pripremnom utakmicom. Dok mi dodjemo do igre vec cemo ispustiti 15 ak bodova.
  • Autor

Jebo majku nisam mogao ući na forum juče, bukvalno sam nadrkan bio čitav vikend. 

O kakvoj kurčevoj sreći se priča jebem ga, WBA ljudi ako ti tu treba sreće sa 300 miliona pojačanja i ovakvim imenima onda gasi klub, sa 3:0 smo ih stigli i to onako sa pola potencijala, ogroman ali ogroman kiks

Pa jest kiks ali brate kakve smo golove primili, sutra da igramo opet sa njima dobili bi ih 5 razlike minimalno. Sve sto su pokusali uslo je u gol, da ne pricam o nasim individualnim greskama.

Što tako niste pričali kad smo mi Barceloni i Bayernu dali golove iz po jednog šuta? I to je fudbal, braniš se i čekaš da neko pogriješi. Protiv Brightona smo isto bili ovako loši, čak su nas oni i stiskali, dakle nije tu stvar sreće ili ne, stvar je da tim igra loše i zato su takvi rezultati u prva tri kola.

Jasno je meni da nema "rutinskih" mečeva u PL, ali ako imaš neku taktiku i organizaciju šanse da prosipaš bodove smanjuješ na minimum.

I rekao bih da je možda razlog nedostatka sistema zato što imamo nove igrače, ali iste greške nas prate i iz prošle sezone, nije samo to.

Ma ako iko uvijek stavlja igru prije rezultata to sam ja. Svi se slazemo da je igra losa, odnosno da nije na ocekivanom nivou, ali bokte mazo pa WBA je dao prva dva gola iz individualnih gresaka nasih igraca, nema to veze sa sistemom i taktikom. Treci gol je vec nesto sto se moze okarakterisati kao lose branjen prekid, ali i tu se lopta odbi i da je James samo inercijom vodjen krenuo korak naprijed, bio bi ofsajd. 

Jasno je meni sta vecina govori, slazem se i ja uglavnom, ali ne mogu da se otmem dojmu da protiv WBA nismo imali ni srece, pogotovo jer smo imali 2 zicera preko Abrahama i Wernera prije toga. AL jebaji ga sad...

Pa znam, ali ja hoću da kažem iako taktika nema veze sa primljenim golovima, isto tako nema ni sa datim. :D

Ne kažem da sreća nije jedan od razloga, ali opet, smatram da taj faktor treba eliminisati tako što nadigraš nekog ko je ipak jedan od slabijih timova u ligi.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.