Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: West Bromwich Albion (A) 26.09. (18:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 86
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U ovakvoj utakmici pravi trener izmjenu napravi u 30. minuti

Tako je Klopp jednom Lovrena na Wembleyu nakon pola sata izvadio.

Šta reći na ovo poluvrijeme? Bournemouth se reinkarnirao u WBA. Ne zna se ko šta radi, jedina taktika je daj Jamesu i nek on smisli nešto. Nismo imali ni sreće, ali ne možemo se samo na to vaditi. Ja se još nadam preokretu.

Fala kurcu.. sad ako nista ne uradi nek se jebe i on

Edit: eto ga majku jebo, to ti je kad ga stavis dje i moze nesto napraviti

Daj malo sad Zirua, on se ubio za ovih zavrsnica

Nezasluzen bod, sramotna utakmica

Pisa akademija po pojacanjima
Cho,mount i abraham golovi.
Christensen odlican nazad.

Jedino james nazad los bio prvo poluvrijeme
Pobedu nismo zasluzili a bod jesmo al to samo zato sto je wba uz fulam ubedljivo najslabija ekipa a mi imamo individualni kvalitet. A za taktiku i igru zasluzili smo -3 boda. Lamps je pokazao da je OGROMNA neznalila i da veze sa mozgom nema. Da postoji valjan trener da ga zameni momentalno bi mu urucio otkaz jer covek osnovne stvari ne zna.
Kriv je Lampard samo zbog toga sto mu igraju debili kao Alonso i Christensen(koji danas nije bio los). Primili smo 3 gola iz niceg, iz gresaka nasih igraca i odbijka nakon prekida. Nadam se samo jednom, ne bih zalio ni poraza danas, samo da Alonso vise nikad ne zaigra. Pohvale za ovo drugo poluvrijeme, za dobre i hrabre izmjene, mozda je jedino prerano ubacio Girouda ali lahko je sad govoriti.
Havertz je u prvom bio najbolji, u drugom uz Wernera mozda i najlosiji. Mada je Havertz imao i asistenciju tako da mislim da ce vremenom biti samo bolji.
Havertz je danas igrao ono što i treba da igra. Ovi su vodili pa nije bilo prostora da se ubacuje iz drugog plana ili da napada prostor. Prevelika guzva je bila u 16tercu a nijedan upotrebljiv centarsut. Ne znam zasto cesce ne pokusavaju udarcima izvan 16terca, to je jedan od nacina za probijanja bunker ekipa. Kod nas u ekipi samo Mount ima udarac iz vana (i to kad se namjesti i kad ne iskopa busen trave), eventualno Barkley. Ostali nikakva opasnost sa distance

Kriv je Lampard samo zbog toga sto mu igraju debili kao Alonso i Christensen(koji danas nije bio los). Primili smo 3 gola iz niceg, iz gresaka nasih igraca i odbijka nakon prekida. Nadam se samo jednom, ne bih zalio ni poraza danas, samo da Alonso vise nikad ne zaigra. Pohvale za ovo drugo poluvrijeme, za dobre i hrabre izmjene, mozda je jedino prerano ubacio Girouda ali lahko je sad govoriti.

A ja ti potpisujem da bi sve ove odbrambene igrace da igraju u drugim klubovima trazili. Mozda ne sve ali vecinu bi ovde pominjali kao transfer mete. Ovo ce da nam se desava , u mozda manjoj meri ali ne mnogo i kad budemo imali levo Cilvela i Mendija na golu i Tijaga kao stopera. Da smo pred kraj primili gol preko Kristensena popljuvao bi ga najstrasnije a Lamps ga ostavio na vetrometini i to zbog koga, Zirua koji nije dosao u kontakt sa loptom. Velemajstorina trenera.
Ja bi tih 15 min pokazivao mladim trenerima kao primer neznanja.
Meni je najgore kad kante il kova imaju u sredi loptu. Niko im ne prilazi da se to dodaje naprijed, da traze loptu, da se izvlace i samo peljamo loptu na stopere pa opet kante pa na beka i onda kod beka desno ili lijevo dodju havert werner il mount.

Nikakva igra. Katastrofa a imamo igrace za kombinacije u napadu

Useru čovjeku vikend, više se treba radovat čovjek  ispitima neg utakmici. Jebo te bog i onaj ko reče Alonsu da se treba baviti fudbalom. 

Najjača scena, nakon što je skrivio gol, pored aut linije, pored Lamparda pretiče ga štoper sa zaostatkom 5 metara. 

Meni je najgore kad kante il kova imaju u sredi loptu. Niko im ne prilazi da se to dodaje naprijed, da traze loptu, da se izvlace i samo peljamo loptu na stopere pa opet kante pa na beka i onda kod beka desno ili lijevo dodju havert werner il mount.

Nikakva igra. Katastrofa a imamo igrace za kombinacije u napadu

Kako da bude igre kad trener ne zna sta hoce. 3 kola, ukupno 2 cela poluvremena gde igraci doslovno nisu znali sta treba da rade. Danas vrhunac bisera Abraham nije znao da li igra krilo ili spica. Zadnjih 15 min karakondzula od formacije (verujem da je ni na treningu nije probao). I losa ideja je bolja od nedostatka ideje. Ovo se svodi na to "imam ideju da nemam ideju". Verner ce sludeti posle 10 meca (verujem da nece dati vise id 2 gola) pa nece znati zasto je doveden. A tek Zijeh kad dodje ....ispostavice se na kraju da smo prodali Vilijana da di doveli bolje od njega a da niko ne igra na toj poziciji. Posle pola sezone necemo znati jel nam plej Havertz ili Mount, necemo znati jos mnogo stvari.
Danas slusam i ne verujem Tijago kapiten tek sad uci engleski. Slusam i ne verujem da je nas tim napravio za 3 kola vise gresaka nego cela liga zajedno.....sve je za nevericu kod nas.
Pregleda sazetke, mislim da Lampard ni sam ne zna kakvu je postavu izveo, takodjer mislim da su mu pomocnici katastrofa, totalno nespremljena utakmica.
Ova utakmica je mogla otici komotno u drugom smjeru gdje smo ih mogli nafilovati jedno 4-5 golova razlike. Samo da su Abraham i Werner zabili ona dva zicera na pocetku. Jbga...

Nisu svi Barnsley, ista utakmica kao protiv Barnsleya, samo smo imali manje sreće u napadu i ovi naravno znaju kazniti naše pogreške. Silva 2 utakmice 2 katastrofalne greške, inače Luiz mu je najbolji jaran. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.