Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: West Bromwich Albion (A) 26.09. (18:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 86
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U prva 2 kola smo se i prošle sezone patili, ali smo imali odlična prva poluvremena. Sada na prve dvije utakmice nismo odigrali nešto specijalno. Ovo je idealna prilika da nešto i odigramo.

I njima trebaju bodovi, ali kvalitetom smo daleko ispred njih. Realno su Championship tim. Primili su 8 golova na 2 utakmice što je trenutno najviše. Ne znam hoće li ih moći Bilić voditi, ali znam da Gibbs sigurno neće igrati zbog crvenog, kao ni Gallagher koji je naš igrač na posudbi. Imaju dobra krila, ostalo prosjek. Igrali su 5-5-0 formaciju na prve dvije utakmice, Robinson lažna devetka.

Prognoza: 1-4

Sastav koji bih volio:

...........Mendy
James..Silva..Zouma..Chilwell
.......Kante..Kovačić
...Werner..Havertz..Odoi
..........Abraham

Sastav koji mislim da će biti:

...........Kepa
James..Tomori..Zouma..Alonso
........Kante..Kovačić
....Mount..Havertz..Werner
...........Abraham

Mount logično. 

0-4 Werner x2, Mount i Havertz po jedan. Clean sheet pod uslovom da Kepa ne bude branio. 

• Autor

Dobiće kurac kući i 4 gola u mreži. Mendy ne vjerujem da će odmah  na gol, treninga odradio nije. 

Kante je treći kapiten poslije Azpija i Jorginha ali bilo bi zanimljivo da vidimo ko je četvrta opcija :D

Bilo bi dobro kada bi počeo sa Wernerom, Tammyem,CHOon i Havertzom ali tesko je to za očekivati

WBA je stvarno slaba ekipa, ne vjerujem da nas mogu zatvoriti. Mislim da sada imamo kvalitet, da ako i slabo igramo, zavrsavamo ovakve ekipe.

Obavezno Odoi od prve, ako zeli imati igraca mora ga isforsirati. Ako ga ostavi na klupi, jebo mu je majku za sva vremena i mislim da je to to onda.

Probao bih takodjer sa Wernerom na krilu, a Tammy u spicu. Sinoc je Tammy stvarno bio dobar i zasluzuje sansu ponovo.

Ja mislim da cemo ih dobiti 4:0.
Odoi nicim nije zasluzio da bude starter. Prije bih Abrahama i Barkleya stavio ako cemo po zaslugama.

Takodjer ocekujem laganu pobjedu. Bilic je prvi kandidat za otkaz, uz Parkera.
Ma nije Lampard lud da ubaci Odoia od pocetka. Niti je momak zasluzio

Pa da nedaj boze prospe bodove objesili bi ga navijaci.
Igracemo protiv legende ovoga kluba verovatno.
VBA je klasična bunker ekipa. Otkad pamtim ništa u pristupu igri nisu menjali, ko god da im je trener.
Prošle sezone smo muku mucili da probijemo takve timove, valjda je Lampard stvarno nešto naučio.
  • Autor

Hoće li im igrati covjek od sira i kajmaka

Naravno da hoce, zato se i treba nadati da ce Christensen biti izvan Londona, zmisli samo daj duel...

Kepa

James Tomori(SIlva) Zouma Chilwell

Kova Kante

Kai

Cho Tammy Werner

tako nekako, mada jedino ocekujem Mounta prije Choa jer je i miljenik a i jebi ga zasluzio je momak.

Probao bih Abrahama jer je bio sjajan sinoc

Naravno da hoce, zato se i treba nadati da ce Christensen biti izvan Londona, zmisli samo daj duel...

U gostima smo,nadajmo se da će ostat u Londonu. 

Igracemo protiv legende ovoga kluba verovatno.
VBA je klasična bunker ekipa. Otkad pamtim ništa u pristupu igri nisu menjali, ko god da im je trener.
Prošle sezone smo muku mucili da probijemo takve timove, valjda je Lampard stvarno nešto naučio.

Sa Wernerom, Havertzom a mozda i Chilwelom ova ekipa bi trebala sada bunker ekipe rjesavati mnogo lakse. A jos nam fake Pulisic i Ziyech, s njima dvojicom za ocekivati je da rjesavamo i jace protivnike a ne ove hamelje.
Ma ako ne pobijede ove metilje nemaju sta traziti u ligi ove godine, nadam se ovako:

Caballero, James, Zouma, Silva, Chilwel, Kante, Kovacic, Mount, Havetz, Odoi, Werner.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.