Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kai Havertz (2020-2023, 139 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 85,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Probaću analizirati bez da bacam drvlje. Ima tehniku, može kontrolisati loptu na malom prostoru i inteligentan je da utrči iz drugog plana (gol protiv Newcastlea pokazuje svo troje odjednom). To je po

• Hahaha cekaj jel ja to dobro vidim, sad smo došli do toga da Tuchel zabranjuje igracima da dodaju napadaču tj da pošalju loptu u prostor? Hahaha nadmašili ste i sami sebe. Nemaš kreativne igrače,

Objavljene slike

vjerovatno da cemo ujebati ovako dobar prijelazni rok kad smo se samo fokusirali na ovog lika

ali nije da prvi put ovu gresku pravimo

• Autor

vjerovatno da cemo ujebati ovako dobar prijelazni rok kad smo se samo fokusirali na ovog lika

ali nije da prvi put ovu gresku pravimo

Zato je bitno da što prije rješimo njega, a ne da razvučemo još sada par tjedana,valjsa su svjesni toga

Moj skaro hocel vise ovaj preci? Oduzilo se duze od Hulka jbte..

A bit će samo je pitanje kada, ništa što se tiče pregovora ne curi van. Do kraja mjeseca valjda hoće

Baš iritira ovo sve, dok se završi bundesliga, pa onda da vidimo hoćemo li mi obezbjediti LP, pa dok se završi EL...

Ako se nešto konkretno ne dogodi iduće sedmice mislim da ću polako misliti da od ovog nema ništa.

• Autor

Baš iritira ovo sve, dok se završi bundesliga, pa onda da vidimo hoćemo li mi obezbjediti LP, pa dok se završi EL...

Ako se nešto konkretno ne dogodi iduće sedmice mislim da ću polako misliti da od ovog nema ništa.

A tako je to sa tim velikim transferima kada nema klauzule niti ničeg.. Ne mogu ni ja više čekati, ubilo me
Mozda su Lampard, Cech i ostali iz uprave na godisnjim odmorima kao i Havertz pa ce se vjerovatno kroz par dana opet pokrenuti prica i konacno zavrsiti ovaj transfer.

Ipak su i oni ljudi, ovo im je posao i nekad su odmor i vrijeme sa porodicom potrebniji od bilo cega.
  • Autor

Oops promašio sam, uglavnom Voller kaže za Kicker da može otići samo ukoliko se ispune njihovi uvjeti, inače ostaje. 

• Autor
Joj propadne li ovo slučajno zbog nekih 10 mil razlike, pa ne mogu ni zamisliti, pukaobih kao kokica

Joj propadne li ovo slučajno zbog nekih 10 mil razlike, pa ne mogu ni zamisliti, pukaobih kao kokica

Moze da propadne ko od sale. Nasa šefica nije uopste popustljiva.
  • Autor

Pa jel treba dati 100 miliona koliko traze?

Ne treba, niti ćemo dati toliko. Samo se nadam kako će uspjeti dogovorit se
Treba gledat s pozitivne strane, ako dodje, top, finog igraca dobili za buducnost, ako propadne, ulozit ce mozda te pare u zadnju liniju pa mozda i golmana.

Moze da propadne ko od sale. Nasa šefica nije uopste popustljiva.

Znaci jos dve-tri nedelje razvlacenje i onda dolaze dva polovnjaka za ukupno 80 miliona a kusur ce marina sebi zadrzati da finansira proizvodnju seks robota.

Nece njima niko dati te pare za Havertza koje traze. Ni dogodine, Bayern ce im sigurno manje ponuditi, max 60ak miliona. Ako budu srali Bayern ce standardno dogovoriti s igracem da odradi ugovor do kraja i predje za dz kod njih. Ili ce ga uzet u zadnjoj godini ugovora za sitne novce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.