Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

I dalje sam misljenja da i njega i Jamesa treba prodati dok se moze ubrati koja para i poceti traziti zamjene.

On kad krene dobro igrati zna se odmah da ce se povrijediti. I tako u krug, iz sezone u sezonu.

Kvalitetan bek jeste, da ce ga biti tesko zamjeniti, i to stoji, ali se kad tad mora presjeci a najbolje bi bilo odmah na ljeto.

Da vidimo koji su mladi lijevi bekovi trenutno u najboljoj formi, a da nisu već u najboljim klubovima. Ian Maatsen, interesantan igrač, treba razmisliti o njemu. A možemo samo razmišljati jer nema namjeru da se vrati nakon što mu je Pochettino davao minute na kapaljku i to na pogrešnoj poziciji.

Stvarno je malo opcija za lijevog beka, većina klubova nekako krpi tu poziciju. Dovoljno je pogledati ko igra Cityu i Arsenalu. Davies će vjerovatno u Real, a Theo bi koštao skoro 100 miliona. Od manje poznatih Kerkez ima potencijala, Doughty bi mogao biti dobar back-up ako bismo igrali sa 3 nazad, tu je i Raum kao malo iskusnija opcija.

9 hours ago, Adi said:

Da vidimo koji su mladi lijevi bekovi trenutno u najboljoj formi, a da nisu već u najboljim klubovima. Ian Maatsen, interesantan igrač, treba razmisliti o njemu. A možemo samo razmišljati jer nema namjeru da se vrati nakon što mu je Pochettino davao minute na kapaljku i to na pogrešnoj poziciji.

Stvarno je malo opcija za lijevog beka, većina klubova nekako krpi tu poziciju. Dovoljno je pogledati ko igra Cityu i Arsenalu. Davies će vjerovatno u Real, a Theo bi koštao skoro 100 miliona. Od manje poznatih Kerkez ima potencijala, Doughty bi mogao biti dobar back-up ako bismo igrali sa 3 nazad, tu je i Raum kao malo iskusnija opcija.

Imaju skauti za ove stvari. 

Znam da je izbor siromasan, ali Chillwell bi trebao ici na prodaju ili da pristane biti rezerva. 

Ja pocesto zaboravim mi njih uopste imamo u ekipi koliko ne igraju. 

• 4 sedmice kasnije...
22 hours ago, Adi said:

Povrede su mu potpuno uništile sezonu. I kada je igrao izgledao je kao da se boji povrede. Bježao je od duela i gledao je samo da padne kako ne bi dobio neki udarac. I nakon nikakve sezone će vjerovatno ići na Euro jer nema ko drugi. Tamo će se prije povrijediti nego vratiti formu.

Nece ici na Euro zvanicno. 

Ne znam sta da mislim za njega, jos jedna sezona ispod prosjeka, presječena povredama. Bolje je imati losijeg igraca na kojeg mozes stalno racunati nego ovako. Mozda bi ga i prodao da dodje neka zadovoljavajuca ponuda jer se ocigledno ne mozes osloniti na njega. 

Uzasno je los bio, da sam ga prvi put gledao ove sezone rekao bih da je zaluto na ovaj nivo. Prijem lopte slab, eksplozivnost nula, igra na malom prostoru kada ga pritisnu nula, imao je i nekoliko prilika za postici gol ali i to slabo.

Ja bih ga prodao iste sekunde razmisljao ne bih.

Prodati ako bi dosla kakva fina ponuda i Matsena povuci s posudbe.

Chillwell je strasan bek bio, ali povrede su ga unistile. Bezbroj puta se povrijedjivao, a i cim uhvati neki kontinuitet i kad bas treba opet se povrijedi.

• 1 mjesec kasnije...
55 minutes ago, hamco said:

Da mi je da ga se otarasimo, rodio bih se. Cucurella je za njega igracina.

Koja je poenta tog videa, ima li neka kompilacija iz 2008. možda?

Cucurella je imao failova za 10 sati materijala.

Prime Chilwell je bio vrhunski bek, samo što to vjerovatno više nikad nećemo doživjeti.

11 minutes ago, Adi said:

Koja je poenta tog videa, ima li neka kompilacija iz 2008. možda?

Cucurella je imao failova za 10 sati materijala.

Prime Chilwell je bio vrhunski bek, samo što to vjerovatno više nikad nećemo doživjeti.

Nema poente, naisao na jedan od mnogih videa na kojima je izrazito los i odlucio da ga zaljepim ovdje.

Chilwell i u svom prajmu nije bio vrhunski bek, bio je ok i nista vise od toga.

Kako lako dijelite epitete 'vrhunski' za nekog igraca to je prosto nevjerovatno. 
Sta je onda bio A. Cole ako je Chilwell bio vrhunski?

Meni jest, tebi nije i šta da se radi. Bio jeste, to što je, ispostavit će se, kratko trajalo ne negira to da je ipak bio. A. Cole je trajao preko deceniju i to je potvrda svjetske klase. 

Dele Alli je bio vrhunski igrač tokom onih sezona. Sad ga nema nigdje, što ne poništava to da je nekad bio na vrhunskom nivou. Nasuprot njega je npr. De Bruyne koji traje i traje.

49 minutes ago, Adi said:

Meni jest, tebi nije i šta da se radi. Bio jeste, to što je, ispostavit će se, kratko trajalo ne negira to da je ipak bio. A. Cole je trajao preko deceniju i to je potvrda svjetske klase. 

Dele Alli je bio vrhunski igrač tokom onih sezona. Sad ga nema nigdje, što ne poništava to da je nekad bio na vrhunskom nivou. Nasuprot njega je npr. De Bruyne koji traje i traje.

Bil ga sad prodao ili ostavio u ekipi?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.