Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ben Chilwell (2020-2025, 107 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 905
  • Pregledi 50 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Doci ce do toga da ce Chilwell biti prodat jer nema smisla ovo što Tuchel radi, a Alonso jebeni će nam igrati prvu postavu u 2021. godini, šta Tuchel vidi u njemu meni stvarno nije jasno, još frajer sad izvodi i haman sve prekide, ko da je Ronaldinho jbt..

Dati mu priliku i možda probati sa 4 nazad. Naravno do toga nema ništa, al ajd.

Može probati i sa 3 pozadi kad je on na krilu bez problema jer on ne ulazi u sredinu kao Alonso onaj doslovno visi u kaznenom. Također ne znam što je koji kurac sinoć na klupi ostao, Juve stisne sredinu a ti gurneš Lukakua, Havertza, Ziyecha sve u sredinu i još se tu ubacuje Alonso...

Kako je ispao amater kod onog penala.

Medjutim drago mi je da smo prije svega pobjedili i da je on odigrao generalno dobru utakmicu. Nadam se da je pokazao Tuchelu da je bolji od Alonsa.
Do penala odličan, penal u stilu Luiza, nepromisljen.Svaka čast za gol, tim se iskupio za penal. Sve u svemu odlična partija.
Kako glup penal ne mogu da vjerujem, jebem ga ja dva clean sheeta mi sjeba na fantaziju.
U zavrsnici mora biti odlucniji, 2 puta je danas Livramento intervenisao s ledja dok je Ben kontao sta uraditi s loptom.
Bio je Chily dobar. Da nije napravio penal mogao je biti hladno MOTM. Mogao je i ranije postici golove, imao jednu vrhunsku sansu nakon duplog pasa i jednu nakon korner akcije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.