Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: KRC Genk (H) 19.10.2011. @ 20.45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Gotovo nemoguće da će tako bit, al ja bi htio vidjet Bertranda,Josha,Oriola u prvoj, a Lukaku-u barem pola sata :D

3-1 Sturridge,Lamps,Meireles jednostavno vise neam zivaca zicat torresu gol...

• Autor

Prva jedanaestorka po meni:

Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Bertrand - Mikel, Meireles, McEachran - Sturridge, Mata, Torres.

Klupa: Turnbull, Alex, Romeu, Lampard, Malouda, Drogba, Lukaku, Anelka.

Gotovo nemoguće da će tako bit, al ja bi htio vidjet Bertranda,Josha,Oriola u prvoj, a Lukaku-u barem pola sata :D

Ne treba nikoga potcjenjivati pogotovo što tek trebamo osigurati prvo mjesto. Kad to i uÄinimo mislim da će onda biti šanse za nekog od mlaÄ‘ih. Ne bi bilo loše da Oriol ili Bertrand odigraju ovu, ali samo jedan od njih.

• Autor

Ne treba nikoga potcjenjivati pogotovo što tek trebamo osigurati prvo mjesto. Kad to i uÄinimo mislim da će onda biti šanse za nekog od mlaÄ‘ih. Ne bi bilo loše da Oriol ili Bertrand odigraju ovu, ali samo jedan od njih.

Ma mogu Josh i Bertrand komodno odigrat od prve minute, Lukaku kasnije dobit šansu.

Genk je boksaÄka vreća, a još igramo na SB-u, tako da neće biti problema, Mata će namjestit nešto Dannyju ili Torresu i tu završava priÄa.

Ja bi ovu poÄeo bez Mate i Mikela, možda odmorit Colea. Ovako nešto:

_________Cech________

Bozzy__Luiz___Terry__Bertrand

_________Oriol__________

____Meireles___Lamps______

__Danny__Torres__Nico___

• Autor

Ja bi ovu poÄeo bez Mate i Mikela, možda odmorit Colea. Ovako nešto:

_________Cech________

Bozzy__Luiz___Terry__Bertrand

_________Oriol__________

____Meireles___Lamps______

__Danny__Torres__Nico___

Bozzy na beku znaÄi opet nema clean sheetsa.

Kod tebe Oriol dobiva šansu ispred Josha, zar i ti sine brute?

Matu se može odmorit, no ja bih mu radije dao prvo poluvrijeme da namjesti jedan gol pa onda na klupu i Nica u igru.

Pa nije mi jasno što si protiv Oriola, on je naš igraÄ kao i svaki drugi. ;) Josh ako i bude zaigrao sigurno neće na tom mjestu nego više prema naprijed, na Lampsovoj ili Ramizovoj poziciji.

Mislim da možemo i bez Mate ovo dobiti tako da nema potrebe riskirati neku bezveznu potrebu našeg najvažnijeg igraÄa.

Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Bertrand - Mikel, Meireles, McEachran - Sturridge, Mata, Torres.

Tako i ja nekako mislim, al imaš 8 zamjena ;)

zaboravili ste da Lukaku nije prijavljen za LP, znaÄi možemo oÄekivat kaloua na klupi(genkov Ä‘oker) :blink:

Da, Lukaku nije prijavljen, šteta. Slažem se sa @wisey-om, što se tiÄe Mate. Treba ga odmorit, a nema bolje prilike da se to uradi nego sad. Nico može u prvi, a možda i moj omiljeni igraÄ Malouda, umjesto Mate.

• Autor

Pa nije mi jasno što si protiv Oriola, on je naš igraÄ kao i svaki drugi. ;) Josh ako i bude zaigrao sigurno neće na tom mjestu nego više prema naprijed, na Lampsovoj ili Ramizovoj poziciji.

Mislim da možemo i bez Mate ovo dobiti tako da nema potrebe riskirati neku bezveznu potrebu našeg najvažnijeg igraÄa.

Oriol je već dobio dovoljno šanse, a Josh nimalo.

Što se tiÄe pozicije ponavljam po 40. put da zadnjeg veznog mogu igrati Mikel, Ramires i Meireles bez problema, tako da se može usporeÄ‘ivati Josha i Oriola.

Oriol je već dobio dovoljno šanse, a Josh nimalo.

Što se tiÄe pozicije ponavljam po 40. put da zadnjeg veznog mogu igrati Mikel, Ramires i Meireles bez problema, tako da se može usporeÄ‘ivati Josha i Oriola.

Zadnjeg veznog u našem sluÄaju su dosad igrali Mikel i Meireles, te Oriol. Ne znam otkud ti to za Ramiza, on nikad nije zaigrao na toj poziciji, već je klasiÄni box to box veznjak što pokazuje i broj postignutih golova, te uÄestvovanje u napadu. Oriol i Mikel su tipiÄni tzv. holding midfielderi, igraÄi koji igraju ispred zadnje linije, kupe lopte i distribuiraju ih do bekova. ;)

Josh ima 18 godina tako da tvoja frustracija nije opravdana, jer recimo jedan Iniesta u tim godinama nije ni minuta zaigrao za Barcelonu i tek je Äekao na svoj debi, dok naš Josh već ima pune dvije sezone treninga s prvom ekipom i veliki broj skupljenih minuta.

Bilo bi lijepo dat priliku mladjim igraima, Bertrand I Oriol od prve, a Josha uvesti u 50-60 minuti... A ovo za Lukaku-a. koliko ja znam igraca do 21 godinu nemoras prijavljivati za Ligu Prvaka ?? ili se ja varam ?

Takodje bi bilo lijepo neke igrace i odmoriti pa bih u utakmicu usao s sljedecim sastavom--

--Malouda-Torres-Anelka

---Meireles-Orial-Ramires

Bertrand-Alex-Bane-Bosingwa

--------Cech

Eeee ljudi otrest ćemo ih ko seljak slinu, tako da ;)

Ali uvijek postoji ono ali ne smijemo protivnika podcjeniti trebamo prihvatiti utakmicu ozbiljno i napuniti mrežu što je vise moguce.

Po meni volio bi vidjeti Bertrand-a, Josha i Oriola, naravno Torres daje 2 ili 3 gola ;)

Samo da vam kažem nešto na što smo svi zaboravili:

Bertrand i Lukaku NISU prijavljeni za LP !

ZnaÄi nemojte ih oÄekivati u igri. ;)

Po meni je nidji veze sad porediti Oriola i Josha. Oriol se bori sa Mikelom i Meirelesom za poziciju. Dok Josh se bori sa Lampsom, Ramizom, Meirelesom, Maloudom.. Pa sad pogledajte kome je teže upast u igru. Josh, ako skupi šta minuta odliÄno, a u Januaru ga na posudbu i bit će dobro. Ali odabrat pravi klub za njega.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.