Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: KRC Genk (H) 19.10.2011. @ 20.45

Istaknuti odgovori

drago mi je da ferreira dobiva šansu, posebno zato jer će se cole odmoriti.

ne znam kakva je situacija sa lukakkuom, jel smije igrati ?

• Odgovori 108
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

lukaku nije prijavljen za ovogodišnju ligu prvaka tako da neće moći nastupati u grupnoj fazi do januara kada se pravi novi spisak :D :D

genk je stvarno smiješan glub, Äim je kalou uspio zatresti njihovu mrežu.

zaista fantastiÄna utakmica od strane naših momaka, bez ijedne jedine primjedbe.. 5 golova smo postigli i to 4 u prvom poluvremenu i tako već na poÄetku riješili pitanje pobjednika... Torres danas zaista fantastiÄan, 2 gola je zabio i jedva Äekam da se vrati u PL da nastavi zabijati. Malouda i Anelka su bili odliÄni, puno prodora i odliÄnih kombinacija sa Toresom i Lampardom.

Vezni red na najvećoj mogućoj razini. Meireles fantastiÄan, hranio je Torresa svojim loptam, 2 asistencije i onaj prelijepi gol na poÄetku utakmice. Oriol iz utakmice u utakmicu nastavlja da fascinira. Samo da ovako nastavi.

Luiz fenomenalan, pogotovo sa onih izlijetanjim i loptama preko citavog terena za Torresa. I cijela odbrana je bila odliÄno.

@Wisey, svaka Äast na prognozi rezultata :D :D

I u iducoj tekmi 3 boda i 10 lagano, Leverkusen pobjedom nad Valenciom je sada na 1 bod od Chelsea mada vec u iducoj protiv Valencie mogu dobiti najvise 1 bod

Krasno smo igrali, svaka nam Äast!

ÄŒech je na golu dr*o kur*c, Luiz je bio po cijelom terenu, nevjerojatan je, Ivanović rasturio i zabio, Cole najjaÄi k'o i uvijek, Bosingwa nastavlja sa svojim preporodom.

Lampard opet fenomenalan, Meireles ok odigrao, zabio gol, Romeu je strašan, Äisti talent, kako samo kontrolira sve s lakoćom...

Malouda je po meni jedini igraÄ koji nije odigrao nešto posebno, Anelka je bio zakon. I šećer na kraju TORRES :D šteta nije uspio zabit 3 ali i ovo je odliÄno. Ne možemo biti sretniji :)

Ferreira, Alex i Kalou odradili posao.

Vjerojatno najbolja partija ove sezone ukljuÄujući i Äinjenicu da smo igrali bez Mate s kojim bi vjerojatno igrali za još nijansu bolje i Sturridgea ali on nije toliko falio jer ga je Anelka carski zamijenio.

Ljudi moj mi smo uništili Genk, tako reći "razorili", pa pitam se sada šta će biti sa QPR sada u nedelju, Genk je bolji sastav od QPR, sada samo mozemo nagaÄ‘ati koliko ćemo ih dobiti, ja msm da ispod 5 golova netrebamo ni priÄati ...

Fenomenalna utakmica, Torres se vraća u staru zajebanu formu, dok s druge strane predobru utakmicu je odigrao Romeu (nastavili ovako ne gine mu pozicija br.1 u sastavu) icon_e_wink.gif

kakav je bio odaziv navijaÄa ?

Pun je bio Stamford koliko sam upoznat. Iako to nikad nije pod upitnikom pogotovo u utakmicama LP, jer ima turista i fanova koji maksuz dolaze na ove tekme. Bojkot je bio na snazi tako da onaj dio navijaÄa koji je to i objavio, ispoštovao je svoje.

Khm, khm. :D King Salomon ! ;)

Ko tebi dojavi rezon :D :D

Salomon najjaÄi danas. Man of the match.

A sad ozbiljno.

ÄŒech- toliko je posla imao da je mogao komotno na klupu pored recimo Di Matea.

Bosingwa- solidno odrađena tekma.

Ivanović- siguran u odbrani, efikasan u napadu. Šta još treba??

Luiz- pašta reći za ovog lika. Sad je u odbrani, pa eto ga na krilo, pa onda u spicu samom, pa na zadnjem veznom, gluho bilo kakva zvijer od igraÄa!

Cole- kao i Bosingwa na drugoj strani, solidno odrađeno.

Romeu- u prošloj tekmi je imao grešku, pa smo primili gol, ali u ovoj je bez greške. Sjajan je bio danas. Što je najvažnije, smiren je u svim situacijama.

Meireles- fantazija. Dao gol, asistirao, razigravo.

Lamps k'o Lamps

Malouda- dal što ga ne volim ili šta već, ali meni je bio najmanje dobar, od naših. Opet je morao iskazati svoju sebiÄnost u par situacija.

Anelka- dobar!

Torres- daleko najbolji veÄeras. Dao je dva gola, potvrdio da je u dobroj formi. Ali meni se najviše svidio onaj njegov trud, borba za svaku loptu, presing na protivnicke igraÄe. Bio je fantastiÄan.

Salomon zabio, Fereira iskusno odradio svoj posao, Alex nije ni imao posla nekog, nije dugo ni igrao. Ali eto sva trojica su solidni bili,.

AVB- da nam potraje. Nismo nikad ljepše igrali, zaista. Pozna se njegov rukopis.

Eto toliko od mene. Lijep pozdrav.

Malouda- dal što ga ne volim ili šta već, ali meni je bio najmanje dobar, od naših. Opet je morao iskazati svoju sebiÄnost u par situacija.

nezz sto ga ne voliš ali meni je veÄeras bio odliÄan, imao je odliÄnih prodora po lijevoj strani, odliÄno je kombinirao sa torresom i lampsom. U 2-3 situacije je bio sebiÄan, ali kad je sve bilo gotovo, kad su svi jedva Äekali da sudija odsvira kraj, tako da mu to ne zamjeram.

mene samo interesira di je Whisper nestao nakon petog gola? :D

Pa nije Äovjek mogao gledat od muke. Još ja mislio spomenut neku jaÄu opkladu. :lol: Kad je Salomon ušao ja sam znao da će ga uvalit.

• Autor

Pa nije Äovjek mogao gledat od muke. Još ja mislio spomenut neku jaÄu opkladu. :lol: Kad je Salomon ušao ja sam znao da će ga uvalit.

Ali kako ga uvali Salomon, pa Gomez je mala maca u odnosu na ovoga, svim govnima je premazan :D

Hah, ipak je to King Salomon.

He came in from the Ivory Coast Kalou, Kalou

He dont do coke like Adrian Mutu, Mutu

Infront of the Kop from the left

He crossed it on to Riise's head

Thats why we love Salomon Kalou! :D

ma nek je fereira dobio svoju minutažu,,meni srce na mjestu :D ne daj ga AVB nikome

Fereira vazda pravi profesionalac. Uvjek je tu kad zatreba, odradi svoj posao. Ja bih iskreno volio kad bi on mogao zauvjek igrati. ;)

Hahahaha, deri wisey whispera :D jedno 15 dana mu reci da pise ono :P

Do uzvratne u Genku veliš kolega ? Usvojen prijedlog. Proslijedit ga ujutro Whisperu. :D

Fereira vazda pravi profesionalac. Uvjek je tu kad zatreba, odradi svoj posao. Ja bih iskreno volio kad bi on mogao zauvjek igrati. ;)

daj me nemoj zaje,,,ovo da je profesionalac, to stoji, jer svako normalan bi popizdio toliko na klupi biti..ali ne mogu ga gledat, baš me umara -_- pogotovo kad znam da je na tu poziciju mogao ući van anholt..al eto, ima sreće što je portugalac..

još će lapan produžiti fakin ugovor i ostat duže od drogbe...

daj me nemoj zaje,,,ovo da je profesionalac, to stoji, jer svako normalan bi popizdio toliko na klupi biti..ali ne mogu ga gledat, baš me umara -_- pogotovo kad znam da je na tu poziciju mogao ući van anholt..al eto, ima sreće što je portugalac.. još će lapan produžiti fakin ugovor i ostat duže od drogbe...

Iskreno da ti kažem, nemaš ti pojma.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.