Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: KRC Genk (H) 19.10.2011. @ 20.45

Istaknuti odgovori

Dva puta zaredom igramo s njima, tu se treba uzeti 4 boda u dvije utakmice barem.

Šesticu treba klepiti kume, i rahat. :P

• Odgovori 108
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Moramo klepiti šesticu ko što Wisey reče, jer ako se dogodi da Bayer uzme 6 bodova Valenciji, imat će 9 bodova, a mi bi sa Äetvorkom imali 8, što nikako nije dobro s obzirom da bi nakon toga Bayer imao prednost zbog susreta s Genkom.

Ista stvar se može dogoditi i obrnuto, da Valencia uzme 6 bodova, onda bi bili jednaki u slučaju Äetvorke.

Tako da, uzet šesticu, nadat se da će barem jedan susret Leverkusena i Valencije završit X-om i laganini u osminu finala kao nositelji ;)

Moramo klepiti šesticu ko što Wisey reče, jer ako se dogodi da Bayer uzme 6 bodova Valenciji, imat će 9 bodova, a mi bi sa Äetvorkom imali 8, što nikako nije dobro s obzirom da bi nakon toga Bayer imao prednost zbog susreta s Genkom. Ista stvar se može dogoditi i obrnuto, da Valencia uzme 6 bodova, onda bi bili jednaki u slučaju Äetvorke. Tako da, uzet šesticu, nadat se da će barem jedan susret Leverkusena i Valencije završit X-om i laganini u osminu finala kao nositelji ;)

To je to. Znači 6-ica ni sekund manje...

Namjerno sam rekao 4 boda. Svake godine završimo prvi u skupini, ali finala LP-a ne vidimo nikako. Sad bi volio da ne briljiramo u skupini, ali kad dođe knock-out faza da rasturamo.

200. POST :)

Nazalost necu bit u prilici gledat ovu tekmu jer cu bit kod djevojke a ona mi nema max tv itd.... ali da se bacim na samu prognozu tekme... mislim da su svi malo previse podcijenili Genk... ipak je ovo Liga Prvaka i ovdje nastupaju najelitniji europski klubovi... klubovi koji su vrhunski organizirani i klubovi koji ako bi imali u sastavu messije, xavi-e, ronalde itd. ili ih ne imali mogu iznenadit svakog... U ovu utakmicu moramo uc oprezno i ne smijemo se ni sekunde opustit... Tako da u prvih 11 ocekujem prvi sastav Chelsea... po mojem izboru ovako:

---------------------------Torres---------------------------

Mata--------------------------------------------Sturridge

--------------Lampard---------Mireles------------------

---------------------------Mikel----------------------------

A. Cole---------Terry------------Luiz-------Ivanovic

---------------------------Cech---------------------------

A ako rezultat bude povoljan po nas onda dat mladjima sansu da zaigraju i da se dokazu... Ali naglasavam jos jednom bez podcjenjivanja i full koncentrirano uc u tekmu...

Treba biti maksimalno oprezan veceras. Apsolutni smo favoriti, ali to je ono sto igrace cesto zna opustiti, zato veceras treba koncentracija biti na nivou. Genk ce postaviti bunker i igrati na kontre, dakle sve zavisi od nas. Najbolje bi bilo kada bi pao gol u prvih 10 minuta, ali bez obzira na sve, treba odigrati smireno i strpljivo. Ako protok lopte bude kao do sada, onda nece biti problema za nas.

Fantasticno bi bilo kada bi Torres uvaljao veceras zbog njegovog samopouzdanja ali i forme. Takodje, volio bih i da Sturridge nastavi tresti mreze. Ali na kraju krajeva, samo da ih dobijemo, nebitno ko ce dati gol. :D

GO BLUES!!!

P.S. Jubilarni deseti post. :D

maksimalno oprezno ući u utakmicu, ali milsim da pobjeda neće doći u pitanje :D

Bilo bi fenomenalno kad bi vcrs Torres zabio što bi bilo odlično za njegovo sampouzdanje, jer odmara nekoliko utakmica u PL zbog crvenog pa da se vrati u top formi nakon isteka suspenzije. Imali kakvih informacija o Ramiresu i njegovoj povredi. Bilo bi dobro kad bi ostao on na klupi da ne bi dzabe riskirali a da Meireles počne utakmicu. Također mislim da bi trebali dati priliku i Oriolu i McEachrana ukoliko za vrlo kratko vrijeme riješimo pitanje pobjednika :D

Onda Meireles, a u drugom poluvremenu ubaciti McEachrana

Teško da će McEachran igrati. Mislim, možda bude na klupi ali ne vjerujem da će ga ubaciti mada bi bilo lijepo. Ipak, igrao je Joshua punih 90 minuta za rezerve u ponedjeljak, pa će i to vjerovatno uticati na Andreovu odluku.

Volio bih da riješimo tekmu u prvom poluvremenu. Idealan scenario nakon 45 minuta jest 3:0 za Chelsea, dva gola Torresa i jedan Sturridgea.

• Autor

Scenario: Chelsea dominira u prvom poluvremenu no ne može doći do vodstva, Frank Lampard se žali na umor i izlazi na poluvremenu, zamijenit će ga mladi McEachran, McEachran, McEachran i goool, Chelsea vodi 1-0, i tako Joshua odradi svoj hattrick i Chelsea pobijedi 3:0 :D

Usput, pobjedom protiv Evertona smo otvorili fizički najteži dio prvenstva za naše igrače, naime radi se o Äak 7 utakmica u 3 tjedna, od 15.10. do 5.11. a to su:

15.10. - Everton (PL)

19.10. - Genk (CL)

23.10. - QPR (PL)

26.10. - Everton (CC)

29.10. - Arsenal (PL)

1.11. - Genk (CL)

5.11. - Blackburn (PL)

Nakon ovoga će uslijediti dvotjedna pauza za naše igrače zbog reprezentacija, a s obzirom da smo ovaj niz utakmica otvorili pobjedom, bilo bi lijepo ako bismo upisali svih 7 pobjeda :)

Scenario: Chelsea dominira u prvom poluvremenu no ne može doći do vodstva, Frank Lampard se žali na umor i izlazi na poluvremenu, zamijenit će ga mladi McEachran, McEachran, McEachran i goool, Chelsea vodi 1-0, i tako Joshua odradi svoj hattrick i Chelsea pobijedi 3:0 :D

Usput, pobjedom protiv Evertona smo otvorili fizički najteži dio prvenstva za naše igrače, naime radi se o Äak 7 utakmica u 3 tjedna, od 15.10. do 5.11. a to su:

15.10. - Everton (PL)

19.10. - Genk (CL)

23.10. - QPR (PL)

26.10. - Everton (CC)

29.10. - Arsenal (PL)

1.11. - Genk (CL)

5.11. - Blackburn (PL)

Nakon ovoga će uslijediti dvotjedna pauza za naše igrače zbog reprezentacija, a s obzirom da smo ovaj niz utakmica otvorili pobjedom, bilo bi lijepo ako bismo upisali svih 7 pobjeda :)

Ove utakmice sa Genkom su dosle u finom trenutku. Kao sto ti rece, veliki broj utakmica u malom vremenskom periodu. Realno gledajuci, Genk i QPR su timovi protiv kojih mozemo igrati sam kombinovanim sastavom, te odmoriti najbolje igrace, koje i tokom te dvonedeljne "pauze" cekaju reprezentativne obaveze. Ja bih kompletan prvi tim izvodio samo protiv Blackburna i Arsenala, a sto se ostalih utakmica tice, voleo bih videti neke mladje igrace, u startnih 11... Makar u CC-u, ako nista drugo.

pa jel ko od vas onaj uefa press kit za veÄerašnju tekmu otvorio, što sam link stavio?

Moja predvidjanja :)

Cech, Terry, Alex, Fereira, Bertrand, Romeu, Meireles, Malouda, Anelka, Torres, Mata!

U drugom poluvremenu izmjene Luiz-Terry, Mata-Josh...

moja procjena da dobijamo 4-1 ( Torres2, Danny i Lamps)

usput sumnjam da će josh uopće bit na klupi jer je u ponedjeljak odigrao 90 min za rezerve :huh:

Moja predvidjanja :)

Cech, Terry, Alex, Fereira, Bertrand, Romeu, Meireles, Malouda, Anelka, Torres, Mata!

U drugom poluvremenu izmjene Luiz-Terry, Mata-Josh...

Nije registrovan za LP. Moj tim bi bio:

Cech - Bozzy, Alex, Luiz, Ferreira (na lijevoj strani) - Oriol, Lampard, Meireles - Studge, Torrke, Nico

Pobjeda 5:0.

Nije registrovan za LP. Moj tim bi bio:

Cech - Bozzy, Alex, Luiz, Ferreira (na lijevoj strani) - Oriol, Lampard, Meireles - Studge, Torrke, Nico

Pobjeda 5:0.

Ovaj ti je post malo potcenjivacki Wis, bez uvrede....

Oćemo bacit opkladu ja i ti da ćemo im dati peticu ? :D

Uvek....

Ko izgubi, svaki dan ce na Shoutboxu da pise da je debelo prase :D

Uvek....

Ko izgubi, svaki dan ce na Shoutboxu da pise da je debelo prase :D

Koliko dana ćeš pisati ? :P

Primamo gol 199% i večeras..

Care jel to dojava od Milan Tarota ?

Hajd nek makar De Bruyne zabije ako ga već moramo primati.

Prve neoficijalne Twitter vijesti oko sastava stižu:

Starting xi: Cech, Ivanovic, Cole, Luiz, Romeu, Lampard ©, Torres, Malouda, Meireles, Bosingwa, Anelka

subs: Turnbull, Mata, Mikel, Ferreira, Kalou, Sturridge, Alex

----------------------------Torres---------------------

Malouda--------------------------------------Anelka

--------------Lampard--------------Meireles--------

---------------------------Romeu---------------------

A.Cole-------Luiz---------Ivanovic------Bosingwa

-----------------------------Cech----------------------

Coach: Turnbull, Fereirra, Alex, Mikel, Mata, Kalou, Sturridge

Sastav si Uefa.com

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Koliko dana ćeš pisati ? :P

Care jel to dojava od Milan Tarota ?

Hajd nek makar De Bruyne zabije ako ga već moramo primati.

Prve neoficijalne Twitter vijesti oko sastava stižu:

Starting xi: Cech, Ivanovic, Cole, Luiz, Romeu, Lampard ©, Torres, Malouda, Meireles, Bosingwa, Anelka

subs: Turnbull, Mata, Mikel, Ferreira, Kalou, Sturridge, Alex

:D Jest, jest.. Pitam ga ja, hoćel naši primit gol opet. I prvo mi reče marš u piÄ.ku materinu :lol: :lol: , mada kasnije reče da pada gol. Strijelca nije pomeno.

Evo ovako je to bilo..

I da, ako malamuda bude igrao u prvoj, znajte da Torres neće dati gola. Sve dok ovaj ne izađe. Ajmoooooooooooo

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.