Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: KRC Genk (H) 19.10.2011. @ 20.45

Istaknuti odgovori

Meni ja stavrno drago vidjeti Ferreiru da igra, vidi se da čovjek umire za klub i žrtvuje se maksimalno.

• Odgovori 108
  • Pregledi 10,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Wisey svaka čast na prognozi xD

E hajmo sada moja analiza utakmice:

Genk nije neki protivnik, nemaju niti jednog igrača svjetske klase osim De Bruynea koji pretendira tome ali samo ako pređe u neki veći klub. Genk je tim za nabijanje gol razlike u Ligi prvaka, ALI upravo veliki klubovi svoja muda čeliče na ovakvim timovima i tu uz velike rezultate (4:0, 5:0, 6:0 itd) stvaraju visoku razinu samopouzdanja i pripremaju se na prave derbije međusobno. Šta reći nego da je Chelsea u uzlaznoj putanji uz predan rad mladog gospodina Andre Villas-Boasa (pred kojim je usput velika karijera i svjetla budućnost, nadam se u Chelseaju), koji na odličan način koordinira našim Plavcima. Dalje što je važno da više nismo siromašna ekipa koja nema klupu. Dovoljan je podatak tome u prilog da smo prošlu utakmicu odigrali s čak 6 drugih igrača protiv Evertona i opet pobjedili. Tada su u napadu igrali Sturridge - Drogba - Mata, a sada Anelka - Torres - Malouda i mislim da su oba napada odlična i da uvijek AVB može birati s kojim napadom da igra. Onda nema Ramiresa, ma ima Meirelesa - obojica su u formi i zabijaju. Nema Mikela, ma ima Oriolua, oba mlada igrača veliki talenti koji pokazuju svoje znanje. I da Lamparda nema mogu odigrati ili Mata ili McEachran (jedina stvar koju zamjeram AVB-u je što češće ne forsira ovog mladog talenta). Odigrali smo odlično, petarda je pala. Ono što je važno da je Torres proradio i opet je onaj stari. Eto i Kalou nije loš džoker, a Ivanović je uvijek pouzdan obrameni igrač. Lampard više ne igra loše sve više podsjeća na starog Lamparda. Najlošiji sinoć na travnjaku je bio Malouda, ostali su OK i više nego OK. Idemo dalje. Idemo na QPR i napadamo prvu poziciju Premiershipa aBd uz ovu igru.

Sta reci za sinocnju predstavu, jednostavno maestralna partija!

Kako u posljedjne vrijeme igramo tecno, leprsavo, mastovito - ma sjajno! Vidi se uticaj Boasa, sve ide u pravom smjeru i postajemo sve efikasniji. Sinoc su svi do jednog odigrali maestralno, ali neopisivo drago mi je zbog Torresa, jos malo pa ce tresti mreze i u PL. Luiz je vjerovatno i tehnicki najpotkovaniji stoper na svijetu, momak je nevjerovatan. Brz, okretan, spretan, caksalje i korisne pasove sa mjesta stopera - majstor. A kada nas je sve pocastio onim biciklom na lijevoj strani ja sam se nasmijao - legenda. :D Romeu sjajan, odlicno je ovo za njegovo samopouzdanje. Dakle, DOMINACIJA!

Sada u istom ritmu nastaviti i u PL!

BLUE IS THE COLOUR!!!

mene samo interesira di je Whisper nestao nakon petog gola? :D

Radi se brate, nema se vremena a net ;)

Al ja izgubljene opklade uvek placam :D

Bas mi je drago cuti ovu vijest = 5:0 na usponu forme smo :) steta sto se desilo ono sa Manchester United-om

Ali gg za Genk

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.