Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ma traljav je totalno u zavrsnici.. Ko da mu nije Lampard licno trener, i to vec dvije godine.

Eto i taj gol sto dade, vise je zemlje zakacio nego lopte prilikom suta.
  • Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Momak daje sve od sebe, svaku utakmicu. Jedan od igraca koji se najvise trose, nije ni cudo sto je cesto umoran.

Ali veoma, veoma zahvalan igrac. Moze postati samo bolji, mlad je, zalaze se za ekipu, hoce da uci da postane bolji. Ma svaka cast, samo naprijed.

Mason Mount will today become the first Chelsea Academy product to make his first-team debut and complete 50 appearances in the same season

Sad vi pisite sta hocete al cinjenica je da je ovaj momak protiv onih bas top klubova totalno podbacio. Cini se da nije na tom nivou jednostavno.

Nespretan je s loptom, vodjenje i prijem traljavo, kod suta cesto pozuri a nije ni dijelio dobre pasove. Doduse veceras sa nepokretnim Ziruom i Debilianom tesko bi i Robbenu iz najboljih dana bilo odigrati nesto.
Ne znam, nekako previse divlji stil igre ima. Ishitrene poteze pravi, nekad prodje pa izgleda odlicno ali sljedeci put ne moze obicni pas ustopati ili izidje pred golmana i nije u stanju plasirati loptu. Cudan igrac u svakom slucaju.

Svakako da ce mu dogodine mjesto visiti u zraku dolaskom Ziyecha i vracanjem Loftusa. Barem ako Lampard bude fer i posten u izboru, ali sumnjam jer je Mount izgleda stvarno njegov miljenik.
Sta radi malisa, bice odlican i sledece sezone vjerujem. Samo da se ne gura na krilo jer mislim da je u sredini bolji.

Da golcinu iz slobodnjaka, a dva napada poslije puno izglednija pozicija i momak sutne ko pjetlic. 

Respekt za prvu sezonu, ipak doci iz druge lige i nametnuti se nije lako. Mada mislim da je miljenik Franka i Jodya jer je dosta nekonstantan a igra svaki mec. Vidjecemo iduce godine s jos jacom konkurencijom hoce li ga gurati medju 11.

Zamislite ovu pricu, covek dao gol i asistirao i obezbedio CL sledece sezone, time i obezbedio dolazak Havertza koji ga izbacuje iz tima, i onda Mason odlazi u Wolfsburg. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.