Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#24 Reece James

Istaknuti odgovori

• Odgovori 907
  • Pregledi 48,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Maresca ne poznaje poziciju beka tako da postoje dvije opcije: da ga pretvori u nešto drugo ili da ga proda. Ja sam ipak za treću opciju - da ode Maresca.

• Kakva partija, velicanstveno. Fizicki dominantno, ali tehnicki kontrola lopte, pasovi iz teskih situacija, trcanje i osvajanje terena. Lider u svakom mogucem smislu. Milina ga je gledati kad je fizick

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Samo zbog njega bi volio da se napravi ekipa koja bi uzela par ligaskih titula, kupova i jos jednu ligu sampiona, on je nas najveci igrac poslije zlatne generacije i zasluzuje da bude upamcen i isprac

Objavljene slike

Odigrano maestralno protiv Ajaxa.
Aupilicueta je mnogi se slažu sa mom već neko vrijeme loš na desnom veku. Na lijevom je već bolji. Meni ne smeta što se mora štimati na desnu nogu, bitno je da u odbrani odradi svoj dio posla.
Budući da je Alonso već na poluvremenu zamijenjen i to desnim bekom već se priča da je Alonsu ovo kraj karijere u Chelseau. Što se mene tiče i treba. Kada vidim kakve ubačaje ima Reece James, pa skoro svaki je u 16tercu i to vrlo opasni onda nema razloga da momak ne igra. Ni Azpilicueta ni Alonso nemaju ni blizu dobar centaršut.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Igra sa neverovatnim samopouzdanjem za godine i iskustvo koje ima, sto je fenomenalno.
Igra u oba smera, prodor, centarsut, snaga, odlicna kontrola lopte. Pravi savremen bek.
  • 3 sedmice kasnije...

Treba ga sto prije ugurati u prvi tim umjesto Azpilicuete, Liverpol sve sto uspije napraviti napravi preko bekova i nama to treba.

Istina, jedini je krivac za gol, treba to reći. Iako je creswell odigrao vrhunski kod gola, trebao mu je stati bliže. Ostalo je bilo korektno.
Primili bi ga sigurno kao što kažeš, uvijek primimo, Zouma je izvofio cirkus. Moramo se pojačati u obrani i ako je moguće odmah na zimu, ako nam dignu ban.
Nije to jednostavno dobra kvaliteta obrane, mogli bi izvisit za top4 zbog tog, tako ako nam dignu ban, dovesti nekog wc stopera

Kod gola je kriv Zouma vise, jer se nije potrudio nimalo. Jos jednom je samo pustio nekoga, ali zato statistika govori da su vise udarali na Emersona, nego na njega, jer mu nisu nista mogli fakticki.

Hahah al stvarno si kralj. Zouma nema realno 10% krivice kod gola, ostalih 90% je na reeceu. Moraš biti realan, dobro mali igra ali je kriv kod gola jbg, dobro je cresswell odigrao i to je to.
Zouma je odigrao smiješno lošu utakmicu, ali kod gola nije kriv.
  • Autor

Hahah al stvarno si kralj. Zouma nema realno 10% krivice kod gola, ostalih 90% je na reeceu. Moraš biti realan, dobro mali igra ali je kriv kod gola jbg, dobro je cresswell odigrao i to je to.
Zouma je odigrao smiješno lošu utakmicu, ali kod gola nije kriv.

naravno da je kriv, terry je znao ici glavom na slicne lopte, a zouma je okrenuo jos ledja, da je nogu ispruzio barem bi promjenila putanju koliko toliko.

Nije 100 kriv, ali je dio krivice na njemu.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.