12. august 2022.4 god. comment_331883 S posudbe na posudbu dok se ne proda ili ode besplatno. Mislim da nema kapacitet za nas. Prijavi
12. august 2022.4 god. comment_331888 Bio bi koristan u rotaciji, ali je zanimljivo da će već treću sezonu zaredom da provede u nekom odronu od ekipe. Nema interesa nekih boljih timova. Prijavi
12. august 2022.4 god. comment_331891 3 hours ago, Adi said: Bio bi koristan u rotaciji, ali je zanimljivo da će već treću sezonu zaredom da provede u nekom odronu od ekipe. Nema interesa nekih boljih timova. Wolvesi su zainteresovani. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346879 Eto 10 miliona eura za Ampadua od Leedsa, bit ce klazula i za eventualnu buducu prodaju. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346880 Mislim da ce biti dobar, obecavao je u mladjim danima i + starta postava reprezentacije. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346882 Na prvu malo para, a na drugu nije on nešto puno ni pokazao u karijeri. Solidan u Speziji, Veneziji i Sheffieldu. Sretno mu u nastavku karijere, kod nas nema mjesta. Nije se trebao šišati, sa onom frizurom mu je bolje išlo. Prijavi
17. juli 2023.3 god. Autor comment_346883 Talentovan momak, jako mlad jos uvek. Mislim da moze napraviti karijeru u PL. Prijavi
18. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346903 Solidna lova na kraju od njega obzirom na sve. Neka mu je sa srećom, mlad je i ok ovako jer ne sere ništa nego se bori po tim posudbama i ide dalje. Nije nešto puno pokazao nikada, zato je i bilo toliko lutanja a nije mu ni bilo lako, a bio mi je drag, uvijek sam ga na playstationu ubacivao koliko god mogu i na stopera al puno više na zadnjeg veznog, reko´ ajde rudlavi evo minutaže i tebi, ne kukaj mi, i držao sam mu uživo ovako fige da se izbori za mjesto pod suncem al jbg.. zadnje sam ga gledao kako nije ništa mogao Modriću, čak olako ispadao koji put i onda ide u faul i jbg..mislim da neće tu biti nekog velikog napretka, da će ostati razina kakva je, što je pristojno za Wales, a i Leeds, ali ništa više od toga. Također se slažem da je trebao ostaviti kosurinu onu haha. Sretno lima Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346915 Opa i 5 mil eura u bonusima, fina cifra za lika koji nije u planovima. Prijavi
21. juli 2023.3 god. comment_347038 Pametno i za njega i za nas što smo se rastali, nije to to. Nije imao neke sreće ni po ovim posudbama, pogotovo u Italiji, pa čak ni one sezone u Sheffieldu. Neka mu je sa srećom, biće on kroz sezonu dvije u PLu u nekom klubu iz sredine tabele Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.