Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ethan Ampadu (2017-2023, 3 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 138
  • Pregledi 12,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Solidna lova na kraju od njega obzirom na sve. Neka mu je sa srećom, mlad je i ok ovako jer ne sere ništa nego se bori po tim posudbama i ide dalje. Nije nešto puno pokazao nikada, zato je i bilo

• Eto 10 miliona eura za Ampadua od Leedsa, bit ce klazula i za eventualnu buducu prodaju.

• Na prvu malo para, a na drugu nije on nešto puno ni pokazao u karijeri. Solidan u Speziji, Veneziji i Sheffieldu. Sretno mu u nastavku karijere, kod nas nema mjesta. Nije se trebao šišati, sa onom fri

Naravno nakon dobre partije protiv Spursa sljedecu utakmicu presjedio na klupi protiv Schalkea, danas ga nema ni na klupi protiv Leverkuzena.

Nije se proslavio ovom posudbom.
  • 5 mjeseci kasnije...

Pa kad vidi kakav raspad od stopera imamo :D

I njega cemo da prekrstimo u Ethan Raspadu posle prve utakmice. :D

Po čemu je bolji i zreliji od Odoia? Pa čak i Gilmoura? U Bundesligi nikad nije starta utakmicu, ulazia s klupe svega 3 puta, ima par nastupa u CL vjerojatno u grupnoj fazi, u premiershipu ima JEDAN jedini nastup. I koliko vidim po ocijenma na Whoscored, ništa posebno impresivno nije igra.

Ja bi ga ostavia dogodine jer nam je obrana svakako katastrofa i zaslužuje pored ovakve obrane šansu, teško može bit gori, pogotovo ako ne dovedemo stopera.

Ako pod zreloscu smatramo iskustvom, onda tu Odoi definitivno prednjaci, ali ako pod zreloscu smatramo pristup i stav, onda je verovatno Ampadu ozbiljniji. :D A mislim da je valjda imao i par utakmica za Vels?

Ovaj 3 godine kod nas i tek 4 stranice "ispisane", a Havertz nije ni došao ima oko 30. Obaviti pripreme sa njim i vidjeti šta i kako. Vjerovatno posudba, ali eto. Sa finansijske strane prodajom Christensena i ubacivanjem njega u prvi tim smo na velikom dobitku, a sa igračke strane mislim da ne gubimo skoro ništa.

To ti sve govori koliko je koristen. Par postova da je dobro odigrao i to je to.

Rudiger je do proslog meseca imao samo 5 stranica, al dupliralo se od tad. :D

pa ampadu nije ni dobio priliku da igra, i ono sto je igrao, momak je pokazao zrelost u igri.

za wales se isto igrao dobro, ali tamo se i povrijedjivao mislim.

ova posudba u lajpcig nije im nikako trebala, ne znam sta su uopste htjeli sa ovim, cak ga nisu ni povukli sa posudbe jer nije tamo skoro pa nikako igrao.

Ne znam samo sto ga nisu povukli, pa mogao je i kod nas sjediti na klupi, barem bi trenirao, upoznao se sa metodama rada Lamparda... sve u svemu prelosa posudba, izgubljena godina dana karijere.
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.