Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ethan Ampadu (2017-2023, 3 nastupa)

Istaknuti odgovori

Izjavio je Lampard na nekoj konferenciji da ide na posudbu, ne znam je li već definirano di, ali sigurno ide na posudbu.
  • Odgovori 138
  • Pregledi 12,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Solidna lova na kraju od njega obzirom na sve. Neka mu je sa srećom, mlad je i ok ovako jer ne sere ništa nego se bori po tim posudbama i ide dalje. Nije nešto puno pokazao nikada, zato je i bilo

• Eto 10 miliona eura za Ampadua od Leedsa, bit ce klazula i za eventualnu buducu prodaju.

• Na prvu malo para, a na drugu nije on nešto puno ni pokazao u karijeri. Solidan u Speziji, Veneziji i Sheffieldu. Sretno mu u nastavku karijere, kod nas nema mjesta. Nije se trebao šišati, sa onom fri

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1153286409626771457?s=19

Osao na posudbu. Vise sanse je dobio kod sarrija
Neka je otisao, pametan potez. Treba mu jakih utakmica u kontinuitetu, bar 1-2 sezone da bude sto vise na terenu. Nadam se da ce se nametnuti u Leipzigu, imaju odlicnog trenera i ekipu tamo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Svakom bih preporucio Leipzig, sigurno nece biti starter odmah, mozda se ni do kraja sezone ne izbori za mjesto u prvih 11, ali ce sigurno vise igrati nego kod nas.

Dobra stvar sto Najgelsman (ne znam kako se pise, mrsko mi provjeravati) cesto mijenja formacije, cak i u toku utakmice, tako da ce mu Ampadu dobro doci, jer je takodje flaksibilan sto se tice pozicije. Stoper naravno primarna, tu ima Orban koji je glavni i jos 2 mlada Konate i Upamecano.

• 3 sedmice kasnije...

Ja ga danas ni na klupi nisam vidio a ko fol talent.

Gledao si na pogresnoj klupi, ovaj je pozajmljen Lajpzigu, (Bundesliga) do kraja sezone.
  • 1 mjesec kasnije...
I sad bez minute u Leipzigu. Treba ga pod hitno vratiti, ako vec ne moze igrat bolje da trenira s Lampsom nego kod nekog drugog koji ga uopste ne gleda. Kod nas bi makar kupove igrao.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Kakva hrabrost trenera, da ne kažem šta više.

Prije bih rekao da je visa sila a ne hrabrost. Upamecana nema ni na klupi, suspendovan.
Budale ovog Nagelsmanna. Sreca mali Ampadu je igracina vec sad pa se nije osjetilo uopste. Osim grceva na kraju normalno.

Prvo je i levat sto nije stavljao malog nikako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.