17. decembar 2020.5 god. comment_306797 Od prve minute protiv Uniteda danas. Sudeći po sastavu igra u veznom redu. Tu su Basham, Egan, Robinson, Baldock i Stevens koji bi trebali biti odbrana. Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306804 Ne znam koji kurac bi onda Ricea dovodili, jedini razlozi sto je naš bio i što je Mountov najbolji drug Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306813 Ampadu i dalje zeli da bude stoper koliko sam vidio iz njegovih intervjua. Zasad je samo sretan da igra gdje god iako i kao DM igra odlicno. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306863 Dakle momak koji igra stopera i zeli da igra stopera ali je prisiljen da igrao kao DM i momak koji je DM i igra kao DM ali bi bio prisiljen da igra stopera :D Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306871 Ništa od ovoga, pogotovo ne kao dm u chelseaju. Rice će vjerojatno doći Prijavi
31. decembar 2020.5 god. comment_307563 Na zadnjoj utakmici je izvodio kornere, a Mee je dao gol glavom preko njega. Prijavi
1. januar 2021.5 god. comment_307581 U kakvom je raspadu Sheffield, mogli bi ga vidjeti u napadu Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318845 I Raspadu produzio ugovor na tri godine i otisao u Veneciju. Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318851 E čuj u Veneciju. Sigurno da se navikne na ligu u koju ćemo ga sljedećeg ljeta prodati. Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318858 Razočaran sam baš ovom posudbom, pa mogli su i njega u Norwich šutnuti na posudbu, bolji je od onog Nortona ili kako se već zove lik kojeg su doveli. Veliki downgrade za njega, loše posudbe u zadnje dvije sezone pogotovo ona prva gdje nije imao minuta a kada je igrao bio je dobar dok je prošle sezone igrao u timu koji se raspadao... Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318876 Steta stvarno, mislio sam da ce od Ethana biti dobar igrac. Kao 18 godišnjak je igrao redovno za reprezentaciju. Stetaaa velika Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318880 Razočaran sam baš ovom posudbom, pa mogli su i njega u Norwich šutnuti na posudbu, bolji je od onog Nortona ili kako se već zove lik kojeg su doveli. Veliki downgrade za njega, loše posudbe u zadnje dvije sezone pogotovo ona prva gdje nije imao minuta a kada je igrao bio je dobar dok je prošle sezone igrao u timu koji se raspadao... Ne moze vise od jednog igraca u jedan tim PLa. Prijavi
2. septembar 2021.5 god. comment_318909 Mislim da je uprava veliki krivac sto ovaj momak nije uspio. Jako jako losi potezi sa posudbama. Prijavi
4. septembar 2021.5 god. comment_318937 Mislim da je uprava veliki krivac sto ovaj momak nije uspio. Jako jako losi potezi sa posudbama. Pogotovo ona prve sezona u Lepzigu gdje se vidjelo da ima kvaliteta kad igra ali mu nisu dali minute, trebalo ga je odmah vratiti, više bi igrao kod nas... Prijavi
22. septembar 2021.5 god. comment_319386 Jel neko zna sta je bilo s ovim? Od kako je otisao u Italiju minute nije upisao, na klupi nije presjedio a ne pise ni da je povrijedjen? Prijavi
1. oktobar 2021.5 god. comment_319708 Mislim da ima više utakmica za Vels, nego za sve klubove zajedno. Prijavi
27. april 2022.4 god. Autor comment_327384 https://imgur.com/a/01auiCy Molim Adija da proveri ovo, ipak je on OptaJoe ovde :D Ali ako je ovo njegove stvarna statistika defanzivni parametri su impresivni.https://imgur.com/a/01auiCy Molim Adija da proveri ovo, ipak je on OptaJoe ovde :D Ali ako je ovo njegove stvarna statistika defanzivni parametri su impresivni. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327390 Vjerujem da je tačno, nema razloga da ne bude. Mislim da su uračunate i utakmice u kojima je igrao u odbrani i zbog toga su defanzivni brojevi toliko bolji od ostalih, a neki napadački ispod prosjeka. I naravno, igra u najgorem timu u Italiji zbog čega ima posla preko glave. Dvije godine ga šaljemo u odrone od ekipa. Prijavi
28. april 2022.4 god. Autor comment_327393 Vjerujem da je tačno, nema razloga da ne bude. Mislim da su uračunate i utakmice u kojima je igrao u odbrani i zbog toga su defanzivni brojevi toliko bolji od ostalih, a neki napadački ispod prosjeka. I naravno, igra u najgorem timu u Italiji zbog čega ima posla preko glave. Dvije godine ga šaljemo u odrone od ekipa. Pa tako se i uci zanat. Ponavljanjem do savrsenstva jebiga :D Zasluzuje da ravnopravno odradi pripreme sa ostatkom ekipe, i da ga Tuhel vidi na delu. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327399 Vidjet cemo i njega na predsezoni izgleda. Popravio se malac bas. Prijavi
28. april 2022.4 god. comment_327421 Na početku sezone nije igrao, valjda je trebalo i da se navikne malo na Italiju i ekipu, šteta što je ekipa smeće isto kao Gilmourova pa se jako teško dokazati. Kako god ja bih računao na njega i ostavio ga u ekipi sledeće sezone, ako je mogao Ćabola i Christensen ne vidim razlog zbog kojeg on kao mnogo veći talenat ne bi mogao da se ubaci u ekipu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.