Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea vs Barselona (20.02. uto.) [20:45]

Istaknuti odgovori

Krivo mi je jer su ljudi zreli bili da ovdje dobiju 3 komada. Oni su odigrali bezvoljno, ne vidim nikakve igre ko prije. Ova Barcelona je skroz drugaciji tim, i uvjeren sam da smo sada remizirali samo jer su nasi s prevelikim respektom usli u mec. Valjda vide nakon veceras ne samo da se moze igrati protiv ovih, nego da ih mogu i trebaju izbaciti.

Nebitno je drogba, Morata ili Ziru, samo kazem da je centarfor potreban iz vise razloga a jedan od najvaznijih je taj da bi dobio Hazarda na pravoj poziciji a Edenu daj loptu i samo se zavali. Ne moze on naprijed se hrvati sa stoperima i neke pete odigravati, ne ide to. Sabotiras svog najboljeg igraca jer ne moze doci do lopte.

Treba probati na njihovom stadionu, medjutim bice hiljadu puta teze. Oni tamo imaju livadu 120 sa 70 skoro, ogroman je teren. Ako nista, samo nek se ne zajebavaju nazad vise a naprijed sta Bog da.

• Odgovori 126
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Giroud je večeras trebao umjesto Morate uči jer je Giroud bolji svestraniji i potkovaniji trener. Morata je samo glavat.

Prolazimo u uzvratu, 1-1 pa na penale.

https://www.youtube.com/watch?v=j8ctqO62vIw

Giroud je večeras trebao umjesto Morate uči jer je Giroud bolji svestraniji i potkovaniji trener. Morata je samo glavat.

Prolazimo u uzvratu, 1-1 pa na penale.

https://www.youtube.com/watch?v=j8ctqO62vIw

To sam isto napisao drugaru. Nakon kraja na penale idemo dalje.

Da nismo pičkasto krenuli od početka, ovi su bili zreli za 2 komada minimalno.

Giroud je trebao da igra,kakav Morata.. Eden da pleše na krilu uz ultra napaljenog Williana bila bi pesma leta.

Nije poenta u posedu lopte što potenciraju neki (oslovio bih, ali da ne pogrešim, mislim da je Drogba) nego u pristupu igri, borbi. Ovo je Chelsea koji hoću da gledam i protiv Barse i protiv Watforda. Jak nazad, direktan u napadu i u meso. Jel puno tražimo?

DWgo5IJVwAEsXA9.jpg

andreas-christensen-1.jpg?w=620&h=444&cr

andreas-christensen-2.jpg?w=620&h=443&cr

Dobro mu je reko mali. Sta siris ruke, ne igramo kolo majku ti.. Da hoce oba Katalonca s klupe poceti uzvrat, imali bismo sanse. :D

Christensen jest lose dodao, pogrijesio je, takve lopte se ne dodaju u kaznenom prostoru ako si odbrambeni igrac jer nemas ti tu tehniku tacnog pasa, nema dodavanja u kaznenom prostoru posebno ako igras protiv ekipa koje u napadu imaju brze igrace i koji konstantno prave pritisak i vrebaju. Ali nama u sredini treba igrac koji ce u ovakvim situacijama uciniti sve da ne pusti loptu da ode od njega. Trebalo je samo malo podignuti guzove i potrcati i ne bi primili gol. Fabregas jeste takticar ali da je on borac ne bi ga Barca pustila. Ni jedan igrac Barce ne bi ovako ispratio loptu kao sto je to on veceras.
To nam je veceras bila i jedina velika greska koja nas je kostala gola. Ipak, ja trenutno ne vidim da od Fabregasa imamo boljeg igraca i Christensena boljeg odbrambenog. On je nasa buducnost.

Courtois je odigrao po mom misljenju onako kako je i trebao. Nije imao izbora nego nabiti loptu kada Barça napravi pritisak. Nema tu puno pametovanja niti nekog dodavanja. Sto dalje od gola. Kamo srece da je Christensen tako postupio.
Inace odigrao solidno ostatak utakmice.
Rüdiger isto tako solidan mada ga je u nekim situacijama i Poulinho pravio budalom.
Azlilicueta borac. Kamo srece da imamo jos ovakvih boraca. Jedan od rijetkih Å panjolaca koje gotovim.
Moses u odbrani dobar u napadu beskoristan.
Alonso, prosjecno, moze i bez njega. Nije nesto pokazao. U napadu nista. U odbrani, onako.
Fabregas isto tako solidan mec, ali i dalje mislim i mislit cu da na njegovoj poziciji trebamo traziti kljucnog igraca za naredne sezone.
Kante, razocaravajuce. Od njega ocekujem vise presjecenih i oduzetih lopti.
Pedro je po mom misljenju odigrao dobar i koristan presing. Volim igrace koje trce a Pedro je takav. Pravi dosta prostora suigracima.
Hazard je bio u teskoj pozociji ali je odigrao solidan meč. Ipak, teško da on nesto moze uraditi kao lazna 9.
Willian dobar. Imao je dosta prostora. Ostaje žal za stativama. Izgleda da je zaboravio driblati.

Conte postavio taktiku dobro na moje iznenadjenje. Mislio sam da ce prugu pored Stamford Bridgea preusmjeriti na stadion da parkira voz. Takticki je nadmudrio suparnika. Falilo nam je samo vise srece.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kurtoa je sinoc prakticno bio besposlen.

Odbrana je odigrala vrhunski, ovo je nasa najbolja trojka pozadi i ne zelim vise da gledam Cahila i Luiza jer su i Christensen i Rudiger mnogo bolji igraci od njih.

Bekovi su odigrali onako, nista posebno al nije to ni lose bilo.

Kante i Cesk su bili dobri, Kante je u pocetku bio malo pod utiskom ali kako je vrijeme odmicalo bio je sve bolji i bolji.

Trojka u vrhu veoma dobra, Pedro je mnogo radio i zrtvovo se za ostatak ekipe trkom, pomaganjem i presingom. Hazard dobar a Willian odlican.

Rudiger je prejak, mene je u par puta podsjetio na Ashley Colea kada je povukao sve do protivnickog kaznenog.

Dobro mu je reko mali. Sta siris ruke, ne igramo kolo majku ti.. Da hoce oba Katalonca s klupe poceti uzvrat, imali bismo sanse. :D

Sa Drinkwaterom ili Bakayokom ne bi imali sanse protiv Basela a ne protiv Barselone.

[quote name="hamco" post="279884" timestamp="1519202553"] Sa Drinkwaterom ili Bakayokom ne bi imali sanse protiv Basela a ne protiv Barselone.[/quote]Vidi, odradio je Pedro dobar posao u defanzivi. Covjek se trudio, pretrcao je bas boga oca. Fabregas manje vise, njegove nesposobnosti je sakrio Kante zajedno s gore spomenutim Pedrom i jednim od stopera koji su stalno izlazili na njihove veznjake. Za tu rolu sto je on odradio bih povjerio i Drinku. Ali nije stvar u tome, ti moras sada rizikovati u uzvratu a bolje bi bilo da smo kod kuce krenuli tako malo rizicnije, pa onda tamo da imamo rezultat i da mozemo takticki ici. Moras u jednom trenutku napadaca staviti, ponovo kazem ne radi tog napadaca nego zbog Hazarda. Premalo je 7-8 minuta dati, kasnio je s izmjenom. Nebitno sada, prosla je ova utakmica i lako je pametovati vako-nako. Ja to kazem jer ne volim ovu igru s laznom devetkom, to sam uvijek govorio pa i sad. Takodjer smatram da se previse poletilo ovdje sa Ziruom, radi jedne solidne tekme protiv drugoligasa. I dalje je Morata bolji napadac, i ako bismo s kim trebali od njih dvojice poceti onda je to sigurno za mene Morata.
Ne misli se da je bolji igrač Giroud, nego bi umeo da primi loptu, da se zagradi. Morata bi bio bolji za prostor, ubacivanje, ali da zagradi loptu, zadrži je, bolja je opcija Giroud, jači je u duelu i stabilniji po mom mišljenju.

Pedro je odradio presing, ali smo izgubili na najboljoj mogućoj opciji odbrane, a to je kada je lopta daleko od našeg gola i kada je imamo posed.
Mislim da i dalje imamo solidne sanse bez obzira na rezultat od sinoc.Dakle tamo moramo dati gol i ne smijemo izgubiti,to uopste nije nemoguce ako igraci budu motivisani i zeljni prolaza kao sto su sinoc pokazali.
Dosta ce zavisiti i od toga u kakvom raspolozenju udjemo u revans. Mi sad imamo strasan niz utakmica. Budu li tu losi rezultati, losa igra, stvorice se opet i losa atmosfera sto povecava pritisak na ekipu u revansu. Optimalno bi bilo ako je ikako moguce da udjemo s par dobrih rezultata pred ovaj mec pa da tim malo rasterecenije moze igrati. Ako bi tako bilo i ako se Barcelona malo opusti misleci da ce lako proci poslije ovih 1:1, mozda bi mogli napraviti iznenadjenje.
Imamo sad United, pa City, pa onda CP... posle Citya imamo 10 dana do Barse. Kombinovani sastav protiv CP i onda sve karte i dobiti ih.

Imamo sad United, pa City, pa onda CP... posle Citya imamo 10 dana do Barse. Kombinovani sastav protiv CP i onda sve karte i dobiti ih.

osjećam optimizam u ovom postu

osjećam optimizam u ovom postu

Jesam ja optimista uvek, to sto imam zametke nista ne znaci.

A i igrao sam da osvajamo LS :P

Mourinho bi radije izgubio od Liverpoola nego od nas, siguran sam u to. Maksimalno će nabrijati ekipu i ne vidim kako tu možemo do pozitivnog rezultata. Protiv Cityja će biti lakše, ta ljudi su osigurali titulu.

Daj ba relo, pa protiv Uniteda je bas prejednostavno, tu moze biti samo bod ili 3, a vise 3 kako igraju :D Oni nece napadati nikako, tako da ja itekako vidim da mozemo dobiti.

Eden Hazard -

“I said to Willian that he needed to shoot in the goal and not try to touch the post! I said that to him in the first half.

You saw in the second half Willian scored the goal. I’m happy for him, he played really well. He’s a top player and he showed that."

Hahhahaha kakav car je Eden :D
  • Autor
Koji su kanal ovi barsa fanovi jebem ti. Slusam price tipa 7 igraca u odbrani, oni napadali (kreirali jednu sansu) imali 6 suteva hljebte jebo.

Najdosadnija ekipa ikad dakle buskets se dodaje sa prvim do sebe te ako mesiju ne moze lopta vracaj samo nazad i to je to u krug, koja dominacija i koji kanal od ekipe.
U uzvratu su zreli za trpanje, poceti sa spicem i Edenom i Pedrom i sto manje im loptu dati, samo nad jebe sto oni imaju jebeni pašnjak a ne teren
Ali osim mesija kvalitet im je 0
http://metro.co.uk/2018/02/21/eden-hazard-tells-antonio-conte-position-playing-chelsea-7332405/amp/

To be honest, I like the role as a false 9. But in games like that against quality opposition like Barcelona, it’s difficult.

‘You don’t get a lot of balls. I might have touched 25 balls that night and 15 of them were flying toward my head.

‘That is not really playing to my qualities. I won some aerial duels against Gerard Pique, and that’s not bad.

‘But if I had to choose, I prefer to play like I did in the last 10 minutes, which was out wide. But it’s the manager who has the final word. On the wing I feel more comfortable. That’s my place.’

Ne možeš Edenu rezati krila i vezivati noge lažnom 9.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.