Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea vs Barselona (20.02. uto.) [20:45]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 126
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad pogleda covek istorijat medjusobnih duela Celsija i Barselone, samo smo jednom imali ekipu koja moze da im parira kvalitetom(onomad kad nas ljudi u zutom unakazise) pa smo opet dobro prolazili sa njima, cak bolje nego oni sa nama.
Ima tu neka visa sila, nije sve u kotrljanju lopte.

Napadati ih necemo, niti imamo cime, niti je to u Konteovom maniru.
Oni su brzi, igrački kvalitetniji, uigraniji.... A mi, mi se uzdamo u inat, u zelju da se jednom ucinjena nepravda ispravlja svaki put, da im se otkine bar komadic slave nepravedno, delom i preko nasih ledja stecene.
Ostrice svoja pera i glasove na nama razni, oni koji znaju, a posebno koji ne znaju, pisace o antifudbalu, katenacu, autobusu. Velicace svoje razmazeno mezimce na racun plastike i manjka fudbalske istorije tima iz Londona.
Ali dok ne dodju bolja vremena, dok ne budemo opet mogli da sa njima igramo i nadigramo ih u, jelte, "njihovoj igri" udri ih u meso. Izadji na teren ko pukovnik, vrati se ko general. Izgini za one koji su dres nosili pre tebe. Pokazi da smo tu, da dobro pamtimo sve.
Neka im Celsi ostane ta crna mrlja u biografiji.

Daj Boze. Whisp opet u fazonu, ko u stara vremena kad smo se pripremali za klempu protiv Baye u Minhenu. Motivacije ne fali :D

Pitanje je samo veliko koliko mi imamo tih karaktera u ekipi da iznosu ovakvu utakmicu. Nekako osim Azpilicuete i Hazarda koji imaju ta muda u sebi, ne vidim kod drugih igraca da mogu vanserijski potegnuti, izvuci neku nenormalnu energiju iz petnih zila u velikim mecevima. Kante je sjajan, ali on nije taj koji ce nositi druge, isto kao i Christensen. Ne vidim prave lidere u njima. Na golu nam covjek koji uopce nije svojim cijelim bicem u Celziju. Pa Cech je onomad sam davao ritam citavoj ekipi i usadjivao im vjeru da mogu ono sto su oni sami mislili da ne mogu. Prvi napadac slicno nesto tome. Tesko je ovakve timove pobjedjivati bez tog osjecaja zajednistva, bez da cijeli tim dise za jedno, da su svi fokusirani na CFC i tako izidju na teren sa tim ponosom, bez imalo straha i respekta.

Ne znam koliko smo zreli u tom smislu, eto nadam se ali nisam veliki optimista upravo radi navedenog. Barcelona ko Barcelona nikad me nije plasila, pa nece ni sada. Favoriti jesu, mada je sve do nasih.  Ovih nekoliko sedmica ce umnogome definisati cijelu sezonu, a mozda cak i buducnost kluba (plasman u TOP 4, odlazak Contea, novi ugovori, odlasci/dolasci igraca...). U svakom slucaju, bice jebeno.

"There are players here who hate Chelsea more than Real Madrid," Messi told the News of the World. "I never thought I would hear myself say that.

"I also never thought I would see something worse than the Boca and River Plate rivalry or Brazil v Argentina - but this is.

"We would rather play Arsenal, Manchester United or anyone else than be on the pitch with Chelsea."

Hehehe

http://www.skysports.com/football/news/11668/2368373/angry-messi-we-hate-chelsea
Stara vest ali verujem i da nas danas mrze. :D nisu ravnodušni kada moraju sa nama da igraju.
Ja moram. Jos jedan od najboljih drugova navija za Barselonu... on dres, ja dres.. pa sta bude :D
  • Autor

Daj Boze. Whisp opet u fazonu, ko u stara vremena kad smo se pripremali za klempu protiv Baye u Minhenu. Motivacije ne fali :D

Pitanje je samo veliko koliko mi imamo tih karaktera u ekipi da iznosu ovakvu utakmicu. Nekako osim Azpilicuete i Hazarda koji imaju ta muda u sebi, ne vidim kod drugih igraca da mogu vanserijski potegnuti, izvuci neku nenormalnu energiju iz petnih zila u velikim mecevima. Kante je sjajan, ali on nije taj koji ce nositi druge, isto kao i Christensen. Ne vidim prave lidere u njima. Na golu nam covjek koji uopce nije svojim cijelim bicem u Celziju. Pa Cech je onomad sam davao ritam citavoj ekipi i usadjivao im vjeru da mogu ono sto su oni sami mislili da ne mogu. Prvi napadac slicno nesto tome. Tesko je ovakve timove pobjedjivati bez tog osjecaja zajednistva, bez da cijeli tim dise za jedno, da su svi fokusirani na CFC i tako izidju na teren sa tim ponosom, bez imalo straha i respekta.

Ne znam koliko smo zreli u tom smislu, eto nadam se ali nisam veliki optimista upravo radi navedenog. Barcelona ko Barcelona nikad me nije plasila, pa nece ni sada. Favoriti jesu, mada je sve do nasih.  Ovih nekoliko sedmica ce umnogome definisati cijelu sezonu, a mozda cak i buducnost kluba (plasman u TOP 4, odlazak Contea, novi ugovori, odlasci/dolasci igraca...). U svakom slucaju, bice jebeno.

To sto se igrača tiče ti je isto kao kod forumaša na forumu. Imaš ove što su "realisti" i svako malo kukaju i očekuju neke poraze picke materine i one koji su svaku tekmu uz klub

Na stranu sad sve zafrkancije, ali ludost bi bila zaigrati 3-4-3 formaciju sa samo Kanteom i jos jednim u vezi, bio to Fabregas ili Drinkwater. Messi najvise koordinira na sredini terena te se povremeno izvlači na desno krilo, ali većinu vremena provodi u sredini, često dolazeci po loptu. 

Iz tog razloga moramo zaigrati sa trojicom u sredini, zgusnuti i otezati mu sto je vise moguce. Jer ukoliko on bude tu mogao raditi sta hoce, ne vidim kako mozemo proci bez da primi bar 2 gola. Koliko god su dobri Suarez, Iniesta i ostali, zna se ko je alfa i omega ovog kluba. 

Dakle, ukoliko je istina da nece igrati Bakayoko, ocekujem Kante, Drink, Fabregas trojku u sredini, iako bih licno stavio Luiza ispred Drinka koji kao i odbrambeni igrac moze u napadu odigrati mnogo bolje od njega, siguran sam u to.

Odbrana Azpi - Christensen - Rudiger (iako mislim da ce Cahil zaigrati) a u napadu Hazard i Morata(sumnjam da ce Ziru igrati od prve).

Kljuc je u sredini terena i cuvanju Mesija.

• Autor

Od Luiza nema nista, još nije spreman što se je vidjelo utakmicom protiv Watforda i ne treba ga forsirati. Klasična 3-5-2, Eden iza spica i Bakayoku dati ulogu da trci oko Messija gdje god da ovaj krene dakle nista drugo da ne radi osim da je pored Messija (i naravno da mu ne da da primi loptu ili oduzme istu), dakle kad je nas napad on ostaje na Mesiju jer je svakako beskoristan

Ja bih krenuo ovako:

Courtois

Cristiansen............. Rudiger.........Cahil

Azpilicueta........Fabregas..................Bakayoko...........Kante.........Alonso

Pedro.........................................Hazard

Giroud

Došlo se i do Ovreba.

The Norwegian, now 51, admits he made a number of errors and says his team even had to move hotels after the match, such was the level of anger at his decisions.

"It wasn't my best day, that's for sure," he told Marca ahead of Barca's trip to Chelsea in the last 16 on Tuesday. "But referees can make those mistakes... sometimes a player or a coach can, too.

"Some fans will remember me after this interview, but I have no problems. People can do what they want. I have a happy life with my friends and family in Oslo. I've already accepted my mistakes."

Ovaj deo o prihvatanju greške je odvratan, nisu greške uticale na njega, već na druge, nema on šta da prihvata.

Ceo članak.

https://uk.sports.yahoo.com/news/had-change-hotels-ovrebo-recalls-110736105.html

Ja bih krenuo ovako:
Courtois

Cristiansen............. Rudiger.........Cahil

Azpilicueta........Fabregas..................Bakayoko...........Kante.........Alonso

Pedro.........................................Hazard

Giroud

Slažem se dobar sastav, s igrač više bi sigurno povećali šanse, samo se bojim da nam UEFA neće dopustiti :)
Ma zezno sam se htio sam Fabegasa u zagradu s Bakayokom ali odose obojica u prvu.

Briga me tko će igrati, ali ima da im jebemo mater za 2009. svaki put kad igramo protiv njih, smrdljive lopine iz Katalonije. 

Barkleya u prvu sa Fabregasom i Kanteom.

Došlo se i do Ovreba.

The Norwegian, now 51, admits he made a number of errors and says his team even had to move hotels after the match, such was the level of anger at his decisions.

"It wasn't my best day, that's for sure," he told Marca ahead of Barca's trip to Chelsea in the last 16 on Tuesday. "But referees can make those mistakes... sometimes a player or a coach can, too.

"Some fans will remember me after this interview, but I have no problems. People can do what they want. I have a happy life with my friends and family in Oslo. I've already accepted my mistakes."

Ovaj deo o prihvatanju greške je odvratan, nisu greške uticale na njega, već na druge, nema on šta da prihvata.

Ceo članak.

https://uk.sports.yahoo.com/news/had-change-hotels-ovrebo-recalls-110736105.html

Ukratko, Villar mu je dao lovu za "pošteno suđenje". Sva sreća da je taj tumor odstranjen iz sudačke komisije UEFA-e. Ovog Ovreba bi trebalo objesiti

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.