Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea vs Barselona (20.02. uto.) [20:45]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 126
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sta kaze Ballack, najbrze sto je u zivotu trcao je bilo kad je ganjao Ovreba po travnjaku Bridgea heheh Nevjerovatno da i skoro 10 godina poslije se pamti kao najveca otimacina u modernoj historiji fudbala.

Cuneyt Cakir.

Njega ne volim, jel nas i on nešto oštetio? Ili ga ne volim samo ovako :D

On nam je sudio na Nou Campu 2012.

Da, da, dao Terryju crveni sredinom prvog, znam da ima nešto.

Inače zanimljivo, nisu nas pobedili 12 godina, tačnije od 2006.
Cakir nam je uvek fino sudio, ocekujem da se isto ponovi i u utorak.

Inace, kad(ako) ovi iz Uefe oce da muvaju nesto oko ishoda utakmica, nece stavljati svoje najcenjenije sudije na stub srama. Naci ce se neko kog ce kasnije lakse moci da sklone sa velike scene, neko tipa Ajtekin...

I dalje mozda najboljih 20-ak minuta koje smo ikad odigrali, prvih 20 u ovom mecu. 

https://www.youtube.com/watch?v=Idnjyvtu8Jg

Jedva čekam utakmicu. Nadam se da će prštati na terenu i da se nećemo obrukati.

Ja bih gurnuo ovdje Barkleya u sredinu ako je spreman. Ako nije spustio bih Williana nize, trebaju nam igraci koji ce odraditi pravi posao. Nekako mislim da ce igrati Drinkwater iako nije dorastao ovom nivou, jednostavno ne vidim u tom igracu niti muda niti sposobnosti da iznese teret ovakve jedne utakmice. Samo kad pomislis Iniesta ili Rakitic protiv Drinkwatera nije ti dobro odmah. Daj Boze da grijesim. Samo da Conte ne ponovi pristup ko sto je imao protiv Citya. Imamo tim da se pobijemo s njima pa sta bude. I nadam se da nece poceti s onim iznosenjem lopte otpozadi, dodavanjem golmanu i unosenjem nepotrebne panike. Ispucaj gore i idemo igrati direktno i jednostavno. Budu li puno petljali ne gine im lagan poraz. Takodjer mislim da ce Rüdiger izvisiti za Cahilla iako zasluzuje igrati.

Tiemoue Bakayoko and David Luiz didn't train today (I saw the former receiving treatment) but Marcos Alonso and Ross Barkley were out on the Cobham pitch today. #CFC #UCL

Btw eh da nam je Ramiz sad za ovu tekmu

28070714_10156349804322259_4777599987423

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5408183/Willian-dreams-playing-Barcelona-Real-Madrid.html

'It's everyone's dream to play for these clubs,' he continued. 

'Of course there are other great ones, like the one I play for, Chelsea, and PSG, other greats. 

'But these two are different. These are two that everyone has the dream to play for.

Majku jebo, pola ekipe nam sanja Barcelonu i Real. Kakav skup pickica jbt gdje su ona vremena kad izadjes na teren protiv Celzija i cim vidis igrace tresu ti se gace ko protivniku

Ma Conte je idiot ko trener i što god pozitivno ispadne iz ove utakmice će biti zasluga igrača koji će ginuti za dres. Ovo je posebno rivalstvo u ligi prvaka. 

E da mi je Barkleya gledati u punoj formi, pojeo bi Rakitića i Busquetsa u sredini.......I još Eden na krilu, ufffff

Nema šanse da ćemo kiksati ovo. 

Eden Hazard on Barcelona -

“We play football for these games. We are Chelsea. We are the champions of England. We are ready. We can face them, we can beat them as well. Let's go for it.”

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.