Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ništa od toga s Juveom. Juve demantirao to, rekli da im se Cavanni uklapa.

A bit će ovdje u bivšima vjerojatno sve dok ga klub službeno ne proglasi legednom
Pa, Drole je sam rekao kako mu ne leži da bude sporedni napadač i da bude na klupi tako da ne vjerujem da će on u neki veći klub. Meni je glupo da ode za novcima u Kinu ali eto, sve ukazuje na to. Najradije bih da igra u Marseille ili bilo kojem klubu takvog kalibra ( a da nije iz Engleske naravno )
nisam se mogao odlučit di da ostavim svoj jubilarni tisučiti post, dali na Lampsovoj ili Drogbinoj temi, no zbog okolnosti i svega što je Drole dao za nas mislim da je najmanje što mogu učiniti jest ostaviti 1000 post na njegovoj temi :) Bilo mi je teško kada sam saznao da odlazi, gledao oproštajne videe ali ipak odlazi u najljepšem mogućem trenutku, čovjek koji je volio Chelsea i nemogu mu ništa zamjeriti, LEGENDO HVALA TI ZA SVE!!!!

PS jedna greška, netko je Drogbu stavio pod "bivše trenere i igrače". Drogba je bio više od igrača.... :'( Drogba je bio član obitelji i uvjek će to ostat!!!!!!
Sad kada je vec sigurno i kada se moram pomiriti sa realnoscu da Drogba odlazi, onda bih ga najradije volio vidjeti u nekim od klubova MLS-a, To bi mi dalo nadu da ce mozda opet obuci sveti plavi dres, npr. kad kod njih bude pauza, a kod nas neki napadac povrijedjen pa da ga "uzajmimo" kao sto su to radili Beckham i Henry :)
[quote name='Spaha' timestamp='1337880684' post='52097']
iskreno vise bih volio gledati Didiera u Juventusu ii Barci nego tamo u kini
[/quote]

Jes' ti lud koja bre Barcelona koji bre Juventus!
Više bih voleo da ode u Kinu, em što će bolje pare da uzima sa svoju dobrotvornu donaciju, a i može i tamo da je promoviše. Pa nazad u Chelsea!
Poranili ste sa prebacivanjem iz prvog tima u bivse igrace.France Football je javio da ce Roman pokusati da produzi ugovor sa njim.Mozda je patka,ali postoji sansa.Verovatno mala
[quote name='Ercov' timestamp='1337939269' post='52236']Poranili ste sa prebacivanjem iz prvog tima u bivse igrace.France Football je javio da ce Roman pokusati da produzi ugovor sa njim.Mozda je patka,ali postoji sansa.Verovatno mala[/quote]

Ma od tog nema nista, pisi propalo. Greska je mozda sto je prebacen ovamo samo zbog tog sto mu jos ugovor sluzbeno nije istekao, al ide on u Kinu.. I neka ide, nek zaradi brdo para i igra radi gušta vlastitoga, zaslužio je :)
Verovatno je tako,samo sam napisao informaciju sto sam procito.I ja mu zelim sve najbolje u zivotu i karijeri.
jao idola, pa ugovor mu istice krajem juna. do tada je igrac chelseaja

vratite ga u prvi tim!!!
[quote name='pidy' timestamp='1337956716' post='52322']
jao idola, pa ugovor mu istice krajem juna. do tada je igrac chelseaja

vratite ga u prvi tim!!!
[/quote]
Pa da ga opet prebacujemo. Nema potrebe za tim.
Nakon što je Didier otišao, odmah su počeli davati ugovore legendama (Cole, Lampard) da nebi bilo sranje kao s Drogbom. Ako ništa drugo barem su nešto naučili.
Sad čitam članak u novinama o njemu na dvije stranice i kaže Drogba kako mu je sin fan Henrya i kako kad god mogu idu na utakmice Arsenala. Mali mu je gunner znači
[quote name='Wisey' timestamp='1337957344' post='52324']
Pa da ga opet prebacujemo. Nema potrebe za tim.
[/quote]

mogli ste sacekati, sto se beze glupirate i ubrzavate stvari
sta ako sada bombasticno potpise produzenje ugovora, ispali bi ste totalne budale :D
[quote name='pidy' timestamp='1337977182' post='52425']

mogli ste sacekati, sto se beze glupirate i ubrzavate stvari
sta ako sada bombasticno potpise produzenje ugovora, ispali bi ste totalne budale :D
[/quote]
Potpisat će, isto ko što ću ja i sutra na piće sa Beyonce.
[quote name='razbijach' timestamp='1337967987' post='52372']
Nakon što je Didier otišao, odmah su počeli davati ugovore legendama (Cole, Lampard) da nebi bilo sranje kao s Drogbom. Ako ništa drugo barem su nešto naučili.
[/quote]
Nije to razlog, vec je drogba sam zelio da ode, jer nece da sjedi na klupi.
[quote name='Wisey' timestamp='1337980614' post='52436']
[/quote]
K'o što će Vinko s Rihannom :D
[quote name='soxx' timestamp='1337972109' post='52403']
Imal igdje klip kad je drogba sa lijeve strane ubacivao u 16-erac a nekako je izveo kao neki laznjak. ( U finalu ofc )
[/quote]

Znas li otprilike oko koje je minute to bilo, imam utakmicu na HDD-u pa bi mogao izrezat i uploadat na yt ako treba
[quote name='Wisey' timestamp='1337980614' post='52436']
[/quote]

prebacite kaloua i bosingwu u bivse, reko` sun da nece produziti ugovor -_-
Ah ne znam :D. Ja mislim da je onda kada smo malo poceli napadati mi pred kraj 1 poluvremena il sredinom nzm ni ja tacno.. Tad se bayern malo branio.. Opet nisam siguran mozda je nekad i u drugom poluvremenu.. Uglavnom nije to neki bogovski potez al fino mi ga vidjet 34 godine a fore neke radi :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.