Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Olivier Giroud (2018-2021, 119 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 275
  • Pregledi 20 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Za Francusku se da navijati samo zbog ovog gospodina.

• Vratio se u Francusku i potpisao za Lille. Na debiju zabio u 10-oj minuti. U drugom kolu riješio derbi sa Monacom u 91. minuti. Kasnije imao penal da stavi "tačku na i" i lansirao ga na tribine. 

• Najbolji strijelac u historiji reprezentacije Francuske. Dok ga Mbappe ne prestigne.

Objavljene slike

Jadni nama kad su ta četvorica dovoljni da se probere neko od njih. Umjesto da su idioti uzeli Luku Jovića ili nekog sličnog tako što će se uložiti novac u igrača u super formi uvijek se poseže za nekim eksprimentima.

U zadnjih par godina jednom, ALI JEDNOM, smo kupili napadača koji je u formi i koji je svjetska klasa a to je bio Diego Costa i on je odmah pokazao da vrijedi novca.

Imamo, Tammya, a i Mitchy je provjeren, jer je zabio u manje tekmi vise golova. Nema nikakve potrebe za Giroudom i Higuainom.

Cuj to da je bats provjeren hahah, sta sve necu procitati ovdje

Provjereniji je od Higuaina i Girouda, nisam mislio da je najjaci napadac u ligi.

Pa ne da nije najjaci, nego nije u top10... Al eto, nije da imamo izbora, treba izabrati najmanje loseg od svih koje inamo
Ali isto tako, taj Swansea je toliko losa ekipa bio te sezone da je to nevjerovatno. Cudo je i 5 golova zabio.

Abraham nije nista specijalno kao igrac, ali ima njuh za gol, uvjek je na pravom mjestu i cesto zabija. Uz bolje suigrace smatram da moze samo jos vise zabijati.

Ali eto nek bude prva sezona u Chelseaju oko 15 golova, ja prezadovoljan, siguran sam da bi posle sve vise postizao golova.

Takodjer, kao i Reece, ovaj Tammy ima pozitivan stav, neustrasiv je, grabi naprijed i takvi nam trebaju. Dosta je ba mekusaca i nebitnih igraca i likova.

Trebaju nam mudonje, trebaju nam igraci koji su za klub, samo takvi cemo napredovati, jer nismo u stanju vise dovoditi über klase, da bi bili jaki na taj nacin.

Ali isto tako, taj Swansea je toliko losa ekipa bio te sezone da je to nevjerovatno. Cudo je i 5 golova zabio.

Abraham nije nista specijalno kao igrac, ali ima njuh za gol, uvjek je na pravom mjestu i cesto zabija. Uz bolje suigrace smatram da moze samo jos vise zabijati.

Ali eto nek bude prva sezona u Chelseaju oko 15 golova, ja prezadovoljan, siguran sam da bi posle sve vise postizao golova.

Takodjer, kao i Reece, ovaj Tammy ima pozitivan stav, neustrasiv je, grabi naprijed i takvi nam trebaju. Dosta je ba mekusaca i nebitnih igraca i likova.

Trebaju nam mudonje, trebaju nam igraci koji su za klub, samo takvi cemo napredovati, jer nismo u stanju vise dovoditi über klase, da bi bili jaki na taj nacin.

Dok su za Celsi igrali mudonje, osvajali smo titule.
  • Autor

zar ne bi nama bas ovakav igrac trebao? koliko zirou i higuain su masili golova u 16tercu a gdje se inace tammy uvijek nadje. a i batcuaji ima dobar njuh u 16tercu

Abraham je cak i u kontroli lopte napredovao. Uopste nije vise toliko trapav, cak sta vise, zna igrati lopte. Takodjer nije ni spor uprkos svojoj visini. Bas sam se iznenadio dok sam ga gledao ove dvije utakmice u playoffu protiv WBA.

Ok, ukoliko dovedemo neko provjereno ime, nek bude Abraham na klupi. Uglavnom, treba mu dati sansu.

• 2 sedmice kasnije...

Ipak je dobro što će ovaj ostati, šta treba da nam Abraham i Miči budu prvi napadači.

Diablo na aparatima

Ziru me kupio borbenoscu. Ne zna puno od lopte ali gine na terenu, i uvijek je fit, spreman da trci, skace 90 minuta. Trenutno je najbolje sto imamo u napadu, jedini koji lici na centarfora.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.