20. maj 2019.7 god. comment_286679 Imamo, Tammya, a i Mitchy je provjeren, jer je zabio u manje tekmi vise golova. Nema nikakve potrebe za Giroudom i Higuainom. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286680 Jadni nama kad su ta četvorica dovoljni da se probere neko od njih. Umjesto da su idioti uzeli Luku Jovića ili nekog sličnog tako što će se uložiti novac u igrača u super formi uvijek se poseže za nekim eksprimentima. U zadnjih par godina jednom, ALI JEDNOM, smo kupili napadača koji je u formi i koji je svjetska klasa a to je bio Diego Costa i on je odmah pokazao da vrijedi novca. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286686 Imamo, Tammya, a i Mitchy je provjeren, jer je zabio u manje tekmi vise golova. Nema nikakve potrebe za Giroudom i Higuainom. Cuj to da je bats provjeren hahah, sta sve necu procitati ovdje Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286689 Pa s obzirom da je Diablu Mikel definicija kvalitetnog igrača da se njega pita i pored svih para bili bi ko Fulham. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286690 Provjereniji je od Higuaina i Girouda, nisam mislio da je najjaci napadac u ligi. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286692 Provjereniji je od Higuaina i Girouda, nisam mislio da je najjaci napadac u ligi. Pa ne da nije najjaci, nego nije u top10... Al eto, nije da imamo izbora, treba izabrati najmanje loseg od svih koje inamo Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286693 Pa ne da nije najjaci, nego nije u top10... Al eto, nije da imamo izbora, treba izabrati najmanje loseg od svih koje inamo Kako god, bolji je od nasih napadaca, to je sva poenta provjerenosti igraca. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286702 Taj Abraham je sve samo ne provjeren i pouzdan. Nije isto igrati u Championshipu i igrati u Premiershipu. Igrao je u Premier ligi za Swansea, pa slabo šta pokaza. Naravno, uvijek postoji šansa da će eksplodira sljedeće sezone, ali ne postoji nikakva garancija. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286706 Postoji velika sansa. Nije ni lahko igrati u championshipu. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286707 Dao je 20+ za Bristol, pa dosao u Swansea i dao 5. Sad opet 20+ za Aston Villu. Dat će za Chelsea 5 dogodine, kao i svi aktuelni. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286714 Ali isto tako, taj Swansea je toliko losa ekipa bio te sezone da je to nevjerovatno. Cudo je i 5 golova zabio. Abraham nije nista specijalno kao igrac, ali ima njuh za gol, uvjek je na pravom mjestu i cesto zabija. Uz bolje suigrace smatram da moze samo jos vise zabijati. Ali eto nek bude prva sezona u Chelseaju oko 15 golova, ja prezadovoljan, siguran sam da bi posle sve vise postizao golova. Takodjer, kao i Reece, ovaj Tammy ima pozitivan stav, neustrasiv je, grabi naprijed i takvi nam trebaju. Dosta je ba mekusaca i nebitnih igraca i likova. Trebaju nam mudonje, trebaju nam igraci koji su za klub, samo takvi cemo napredovati, jer nismo u stanju vise dovoditi über klase, da bi bili jaki na taj nacin. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286715 Ali isto tako, taj Swansea je toliko losa ekipa bio te sezone da je to nevjerovatno. Cudo je i 5 golova zabio. Abraham nije nista specijalno kao igrac, ali ima njuh za gol, uvjek je na pravom mjestu i cesto zabija. Uz bolje suigrace smatram da moze samo jos vise zabijati. Ali eto nek bude prva sezona u Chelseaju oko 15 golova, ja prezadovoljan, siguran sam da bi posle sve vise postizao golova. Takodjer, kao i Reece, ovaj Tammy ima pozitivan stav, neustrasiv je, grabi naprijed i takvi nam trebaju. Dosta je ba mekusaca i nebitnih igraca i likova. Trebaju nam mudonje, trebaju nam igraci koji su za klub, samo takvi cemo napredovati, jer nismo u stanju vise dovoditi über klase, da bi bili jaki na taj nacin. Dok su za Celsi igrali mudonje, osvajali smo titule. Prijavi
21. maj 2019.7 god. Autor comment_286720 Abraham nije nista specijalno kao igrac, ali ima njuh za gol, uvjek je na pravom mjestu i cesto zabija. Uz bolje suigrace smatram da moze samo jos vise zabijati. zar ne bi nama bas ovakav igrac trebao? koliko zirou i higuain su masili golova u 16tercu a gdje se inace tammy uvijek nadje. a i batcuaji ima dobar njuh u 16tercu Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286721 Abraham je cak i u kontroli lopte napredovao. Uopste nije vise toliko trapav, cak sta vise, zna igrati lopte. Takodjer nije ni spor uprkos svojoj visini. Bas sam se iznenadio dok sam ga gledao ove dvije utakmice u playoffu protiv WBA. Ok, ukoliko dovedemo neko provjereno ime, nek bude Abraham na klupi. Uglavnom, treba mu dati sansu. Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286916 Prva violina sljedeće sezone.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286922 Ja sam sve vrijeme vjerovao u njega i danas je sve uvjerio da treba i sljedeće sezone biti ovdje. Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286926 Ipak je dobro što će ovaj ostati, šta treba da nam Abraham i Miči budu prvi napadači. Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286929 Ipak je dobro što će ovaj ostati, šta treba da nam Abraham i Miči budu prvi napadači.Diablo na aparatima Ziru me kupio borbenoscu. Ne zna puno od lopte ali gine na terenu, i uvijek je fit, spreman da trci, skace 90 minuta. Trenutno je najbolje sto imamo u napadu, jedini koji lici na centarfora. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286931 Maestralna reakcija kod prvog gola, kao i asistencija za Edena. Zelim mu sto vise ovakvih partija u sljedecoj sezoni . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.