12. februar 2018.8 god. comment_279446 Odigrao danas super za razliku od kilavog Morate u zadnjih mesec dana. Ima joÅ¡ u njemu snage, zelje, a i zna lik da se gradi Äita igru, mada je par puta loÅ¡ije odigrao, ali prva mu je utakmica od poÄetka. Ne znam sada koga da pohvalim za transfer, upravu ili Contea. Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279450 Hahahaha pa kako ne znas, u danasnje vrijeme se sve zna.. Pohvale upucujemo gospodinu Rayu Wilkinsu Inace pohvala za borbenost i srcanost, igru sa zivotom a ne bez njega, radio je ono sta znamo da zna raditi..neka nastavi pa ce i golova biti..sretno kad si vec dosao Dragojevicu Prijavi
12. februar 2018.8 god. comment_279455 Dobar je i Morata bio kad je usao, imao je dva suta i to vrlo opasna i sto je veoma vazno naglasiti, nogom ! Žirkopter dobar, doduše prva tekma i loš protivnik ali opet treba mu se odati priznanje Prijavi
12. februar 2018.8 god. Autor comment_279471 Ovo je panjina koja svoje nedostatke nadomjesti kudikamo nekakvom borbom. Srećom ne oÄekujem od ovog previÅ¡e. Prijavi
13. februar 2018.8 god. comment_279507 Jedan od najboljih sinoc, fino je poceo, neka nastavi. Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279945 Koliko drag i gotivan igraÄ to je Äudo jedno. Jako podcjenjen napadaÄ. Nadam se da igra u uzvratu sa Hazardom i Willianom u napadu. Nema nam druge. Samo da Morata ne igra. Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279968 Kao da je bitno tko igra kad su nas prekjucer nakantali i vec smo ispali Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279969 On podcjenjen? Morata je od njega bolji u svakom segmentu igre. Moratu jebe glava i taj se nikada nece uklopiti na zivot u Londonu to je oÄigledno. Lik je napustio klub da sedmicama tuguje za drugom dok neki igraci igraju i u gorim situacijama. Talentovan je ali mi djeluje nedovoljno ambiciozan i umažen. Prava plaÄipiÄka a mi navikli da u napadu imamo ratnika. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280006 Nije on podcjenjen nego radi sve dobro osim ono glavno-zabija golove.Ispromašivao se protiv Hulla ,ali zato se gradi extra,zna odigrati dupli pas. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280007 Lik je napustio klub da sedmicama tuguje za drugom dok neki igraci igraju i u gorim situacijama. Talentovan je ali mi djeluje nedovoljno ambiciozan i umažen. Prava plaÄipiÄka a mi navikli da u napadu imamo ratnika. Sjećam se kad je Lampard izgubio majku. Uporedite ponaÅ¡anje i karakter jednog Lamparda i jednog Morate. https://www.youtube.com/watch?v=KAfiVZH6Yio EDIT ~ Naravno ne želim da omalovažavam smrt drage osobe (to je težak trenutak za svaku normalnu osobu), svako to podnosi na drugi naÄin, ali Morata kao da reÄ‘a izgovor za izgovorom. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280010 Sve i da ga zali 3 godine sramota je da koristite neciju smrt da omalovazavate nekoga. Svejedno kako se taj neko zvao. Sramota. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280012 Bezveze se pravis pametan kad znas na sta ste misli. Dakle niko ne misli nista lose o osobi koja je umrla, boze sacuvaj. Poenta je skroz druga. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280013 Morata ima problem sa engleskim jezikom, sa vremenom, sa prilagoÄ‘avanjem na London, sa grubim fudbalom, sa nostalgijom, pa sa smrtnim sluÄajevima i ja ga NE OMALOVAŽAVAM ni za Å¡ta (Å¡to je Whisperu izgleda potrebno nacrtati da bi shvatio) već smatram da je kao kilava baba. Ako ne želi da igra za ovaj klub neka fino raskine ugovor pa zavrÅ¡i sa velikim pravnim i finansijskim mukama. U ovome i jeste bit fudbala, profesionalni život nije lagan i dosta toga ne ide ljudima u prilog, ali moraju se nekako prilagoditi. (Ili da kao Mutu bace sve u vodu pa se tužakaju sa klubom narednih 10 godina). Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280023 Ma njemu smeta sve živo i koliko god sam bio za njega sad me nervira. Ajde bre svi izgube u jednom trenutku nekog dragog.. pa pitaj u ozbiljnim firmama koliko se dobija? DobijeÅ¡ 2,3 dana za tragediju u porodici i ideÅ¡ da radiÅ¡.. a za drugara ako i toliko, a on zaraÄ‘uje bruka para i joÅ¡ bi da se zajebava, ne igra on ovde pro bono pa da može kako hoće. On bi polusezonu da tuguje, a bitno da instagram ne zapostavlja nasmejan sa Zapacostom, a to Å¡to 3 meseca nije odigrao kao svet utakmicu nikome niÅ¡ta i joÅ¡ oÄekuje da bude prvi napadaÄ bez obzira na sve. Ako hoće da igra nek igra, ako ne nek se tera u tri lepe dok Roman ne popizdi i ne otera ga da izvlaÄi naftu do kraja ugovora. Prijavi
23. februar 2018.8 god. comment_280025 Sve i da ga zali 3 godine sramota je da koristite neciju smrt da omalovazavate nekoga. Svejedno kako se taj neko zvao. Sramota. Hahahahahaha jedan od jacih komentara vec dugo Btw morata ima sve predispozicije da se pokaze kao najveci promasaj chelseaja ikada, veci od torkea.. Eto tako razmisljam iz mnogih kao sto vidim vama vec znanih razloga.. A njemu sretno pa nek me opovrgne, sam cu doci posuti se pepelom ovdje, a do tada patnja gledajuci ga mekog i posranog padavicara i pickicu od igraca, ali s nadom i zeljom fa bude bolji jer ipak nastupa za chelsea.. Sretno fendžijo Ps.Giroud je za moratu sta se tice cvrstine i duela najmanje klasu iznad Prijavi
10. mart 2018.8 god. comment_280638 Jest se ispromasivao ali je korisniji od Morate bar 5 puta. Prijavi
11. mart 2018.8 god. comment_280644 Poserem se ja na bilo kakvog spica, koliko god da je koristan ali da ne zna zabit ili da zabije svaki 5 zicer. Nebitno jel Morata, Giroud, Michy...nebitno Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280777 Iako se veÄeras neÅ¡to nije pokazao, po meni je on bolji od Morate. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280778 Ma znalo se jbga da je Giroud balvan, nema on nesto puno kvalitete, znamo da je limitiran. Ta nije dzaba u Arsenalu na klupi bio. Al je covjek veliku strast pokazao, borbenost, muda da se tuce i da sve od sebe na terenu. Kao da je u Chelseaju 10 godina a ne nesto vise od mjesec dana. Za mene je on polozio, i da barem svaki igrac igra s ovolikom zeljom pa taman ne znam ti ni ja koliko ogranicen ko fudbaler bio. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280802 Vidi se da mu je stalo, kad je izlazio, bio je bas iznerviran sto nije nesto vise uradio. Prijavi
22. april 2018.8 god. comment_281217 Svaka Äast na majstorskom snalaženju kod gola, a ona plaÄipiÄka neka gleda sa klupe. Prijavi
15. juli 2018.8 god. comment_282468 Ja sam ga branio otkako je došao, jer je vidno bolji od Morate, ali nije li vrijeme da se riješimo ovog duha (kao i Morate) ? Sramota kakve nam neklase igraju u napadu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.