Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Olivier Giroud (2018-2021, 119 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 275
  • Pregledi 20 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Za Francusku se da navijati samo zbog ovog gospodina.

• Vratio se u Francusku i potpisao za Lille. Na debiju zabio u 10-oj minuti. U drugom kolu riješio derbi sa Monacom u 91. minuti. Kasnije imao penal da stavi "tačku na i" i lansirao ga na tribine. 

• Najbolji strijelac u historiji reprezentacije Francuske. Dok ga Mbappe ne prestigne.

Objavljene slike

Prvo poluvrijeme svaku loptu prodao. I onda zabije gol u zadnjoj minuti a poslije toga mnogo bolji. Bitno da igra i daje golove iako je tehnicki ocajan.

Prvo poluvrijeme svaku loptu prodao. I onda zabije gol u zadnjoj minuti a poslije toga mnogo bolji. Bitno da igra i daje golove iako je tehnicki ocajan.

Iskreno, trenutno mi tehnicki deluje bolje od Abrahama, covek bar ume da primi loptu, ume da se izvuce iz ofsajda, ono što se po našem zove link-up play mi deluje bolje kad igra Giroud nego Abraham...

Dobar Giroud, hoce ga i golovi na Wembleyu. Kao sto neko jos rece, daj u finalu makar jos jedan.

Ima pobjednicki mentalitet, daje sve od sebe, zabija golove, sta vise treba of napadaca..
  • 3 sedmice kasnije...

Na početku sezone lošiji i od Batshuayia. Kako su Michy i Tammy padali kako je sezona tekla, Giroud se probio u prvu postavu. Onaj period pred koronu je izgledao baš dobro i zasluženo dobio ugovor. Poslije pauze sve manje impresivno, ali sve više efikasno. Jasno je da će ostati, uvijek dobra opcija sa klupe, može zabiti gol iz ničega, nije sebičan. Ne bi bio loš partner Werneru ako budemo nekad igrali 4-4-2. Bit će najčešće treća opcija, a teško je zamisliti bolju treću opciju.

Ovaj uvijek dobro dođe pogotovo zato što nemamo igrača takvih karakteristika. Nećemo naći boljeg za ulazak sa klupe

Ne znam koliko mu odgovara klupa zbog evropskog prvenstva, sumnjam da će vidjeti startne postave izuzev u kupu nekom, ali šta je tu je, potpisao je novi ugovor.

Ne znam koliko mu odgovara klupa zbog evropskog prvenstva, sumnjam da će vidjeti startne postave izuzev u kupu nekom, ali šta je tu je, potpisao je novi ugovor.

Dok je Desam na klupi Francuske Žiru ce ce biti u sastavu.
  • 5 sedmica kasnije...
Evo sta je upravo on rekao neki dan.

"I haven't spoken to Lampard. One thing is certain: the competition [in the squad] will pull us all to the top. A great club should have different options in each position," he said in an interview with Telefoot.

"We want to be in the race for the title and I'm here. I finished the season well and I proved to the manager that he can count on me.

"Werner is not the same profile as me, I hope to have some playing time."

Nemam ništa protiv toga da Giroud ostane, čovjek je profesionalac i uvijek daje sve od sebe. Ukoliko ga prodamo u Juve, razumijem i to, otišao je Higuain, tako da ima mjesta za njega. Opet mislim da bi ovaj transfer, ako bude trebao biti na kraju sezone kada mu istekne ugovor, ipak je to fazon na koji Juve posluje

Ja mislim da on ima svoje mjesto u ekipi, ne uvijek, ali nekad će nam trebati takav tip igrača, Werner kao prvo nije tipični špic, a bome ne bih ja imao hrabrosti da se uzdam samo u Abrahama. Vjerujem da će i dobiti i šanse, ne u ogromnoj mjeri, ali jbg, sa ovolikim brojem dobrih igrača i to je super.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.