19. juli 2020.6 god. comment_297265 Najvise mi se sviÄ‘a Å¡to Äovjek gine i vidi se da mu je stalo da doÄ‘e do svake lopte i dobije svaki duel. Nisam oÄekivao da će imati ovoliko uticaja ni kad je doÅ¡ao a pogotovo nakon prvog dija sezone. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297267 Prvo poluvrijeme svaku loptu prodao. I onda zabije gol u zadnjoj minuti a poslije toga mnogo bolji. Bitno da igra i daje golove iako je tehnicki ocajan. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297270 Prvo poluvrijeme svaku loptu prodao. I onda zabije gol u zadnjoj minuti a poslije toga mnogo bolji. Bitno da igra i daje golove iako je tehnicki ocajan. Iskreno, trenutno mi tehnicki deluje bolje od Abrahama, covek bar ume da primi loptu, ume da se izvuce iz ofsajda, ono što se po našem zove link-up play mi deluje bolje kad igra Giroud nego Abraham... Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297325 Dobar Giroud, hoce ga i golovi na Wembleyu. Kao sto neko jos rece, daj u finalu makar jos jedan. Ima pobjednicki mentalitet, daje sve od sebe, zabija golove, sta vise treba of napadaca.. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297753 Balvan. Isto ko protiv Uniteda. Dao gol a nista odigrao nije. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297756 Opet tanko i opet gol. Kralj golova u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297757 Tako nekako i onda ko ne gleda utakmicu konta da je on opet golgeter. Dobar joker sa klupe i to je to Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297762 Majstor, koliko bi tek golova dao kad bi odigrao nešto. :D Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299597 Na poÄetku sezone loÅ¡iji i od Batshuayia. Kako su Michy i Tammy padali kako je sezona tekla, Giroud se probio u prvu postavu. Onaj period pred koronu je izgledao baÅ¡ dobro i zasluženo dobio ugovor. Poslije pauze sve manje impresivno, ali sve viÅ¡e efikasno. Jasno je da će ostati, uvijek dobra opcija sa klupe, može zabiti gol iz niÄega, nije sebiÄan. Ne bi bio loÅ¡ partner Werneru ako budemo nekad igrali 4-4-2. Bit će najÄešće treća opcija, a teÅ¡ko je zamisliti bolju treću opciju. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299624 Ovaj uvijek dobro doÄ‘e pogotovo zato Å¡to nemamo igraÄa takvih karakteristika. Nećemo naći boljeg za ulazak sa klupe Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299689 Ne znam koliko mu odgovara klupa zbog evropskog prvenstva, sumnjam da će vidjeti startne postave izuzev u kupu nekom, ali šta je tu je, potpisao je novi ugovor. Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299771 Ne znam koliko mu odgovara klupa zbog evropskog prvenstva, sumnjam da će vidjeti startne postave izuzev u kupu nekom, ali šta je tu je, potpisao je novi ugovor. Dok je Desam na klupi Francuske Žiru ce ce biti u sastavu. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301925 Evo sta je upravo on rekao neki dan. "I haven't spoken to Lampard. One thing is certain: the competition [in the squad] will pull us all to the top. A great club should have different options in each position," he said in an interview with Telefoot. "We want to be in the race for the title and I'm here. I finished the season well and I proved to the manager that he can count on me. "Werner is not the same profile as me, I hope to have some playing time." Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301926 Nemam niÅ¡ta protiv toga da Giroud ostane, Äovjek je profesionalac i uvijek daje sve od sebe. Ukoliko ga prodamo u Juve, razumijem i to, otiÅ¡ao je Higuain, tako da ima mjesta za njega. Opet mislim da bi ovaj transfer, ako bude trebao biti na kraju sezone kada mu istekne ugovor, ipak je to fazon na koji Juve posluje Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301942 Ja mislim da on ima svoje mjesto u ekipi, ne uvijek, ali nekad će nam trebati takav tip igraÄa, Werner kao prvo nije tipiÄni Å¡pic, a bome ne bih ja imao hrabrosti da se uzdam samo u Abrahama. Vjerujem da će i dobiti i Å¡anse, ne u ogromnoj mjeri, ali jbg, sa ovolikim brojem dobrih igraÄa i to je super. Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301945 Spominje se cifra od 5 miliona, iskreno ne vjerujem da nam te pare toliko znaÄe i da bi nas pogurale, veće koristi imamo ako Giroud pristane da ostane kod nas u rotaciji Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301958 Nicolo Schira: "No talks between Giroud and Juventus. Main targets remains Suarez and Džeko". Prijavi
11. septembar 2020.6 god. comment_301963 Dimarzio objavio da je dogovorio sve sa Juventusom. Dogovorio da sigurno neće preći kod njih Prijavi
8. oktobar 2020.5 god. comment_304132 Prestigao Platinia po postignutim golovima. Jos 9 komada da se stigne prvoplasiranog Henrya Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.