23. februar 2021.5 god. comment_310336 Nigdje ga, najgori na terenu i onda uvali ovakvu golcinu. Svaka cast, krasan pogodak Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310338 Majstor za derbi utakmice, jedno od najboljih pojacanja. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310362 Nije bas da ga nije bilo nigdje, odradjivao je svoje, skokovi, spustanje lopte, odigrao par puta... Nekih prilika i suteva nije bilo ali opet bez toga je postao svjetski prvak :D Gol je majstorija, nemam sta drugo reci, najstariji strelac u Knock out fazi lige šampiona Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310392 P R O F E S I O N A L A C Ko sto je receno vec masu puta,a mislim da sam i sam o tom pisao na ovoj temi..od njega puno mogu nauciti ovi balavi omladinci sta zabiju par golova i traze 150k..puuuno puuuno mogu nauciti svi od njega sto se tice odnosa prema nogometu, klubu,navijacima, igracima itd..pravi primjer..bravo Oli Ostalo vezano za njegovu igru, poziciju u ekipi itd vec je pisano na prethodnim stranama, pa da ne ponavljam negativu..ugl jos jednom cestitke, strasan gol Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315233 Sinoć je upisao vjerovatno i posljednji nastup na Stamford Bridgeu, a kako bolje da se oprostiš nego pred navijačima. Ako je ovo kraj, hvala mu na svemu, isplatio je svaki novčić uložen u njegov dolazak čak i više od toga. Veliki profesionalac i fudbaler. Sretnu mu bilo u nastavku karijere. Prijavi
20. maj 2021.5 god. comment_315297 Srao sam kad je došao jer smo sjećam se pomogli Arsenalu da dovede Aubu (mi dali Batsmana Dortmundu na posudbu) a mi dobili Girouda za kojeg sam mislio da je svoje odradio. Međutim kao što aperion kaže odličan transfer, ljudina i profesionalac. Svaka čast, naklon do poda od mene. Samo mi je žao što će ono smeće Benzema sa repkom na Euro tako da Giroud ide na klupu... Prijavi
28. maj 2021.5 god. comment_315766 Šteta, ali bolje da ide nego da sjedi na klupi još godinu dana. Nije mu još puno karijere ostalo. Prijavi
28. maj 2021.5 god. Autor comment_315815 Ako dignemo klempu, jedva cekam da cujem opet ono thank you arsenal hahahaha Prijavi
29. maj 2021.5 god. comment_316028 SLIKE KOJE SMO SVI ŽELJELI DA VIDIMO ZA KRAJ, HVALA OLLIE ! Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316048 Veoma mi je drago zbog ovog lika, neka svaki bivsi Arsenalov igrac ovo dozivi! Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316354 Bio je idealan igrač. Nikad nije bio u prvom planu, igrao je čak i Higuain ispred njega, ali nije se bunio i svaki put kad je bio na terenu davao je svoj maksimum. Bio je majstor fudbala, dobro se snalazio i iz situacija iz kojih normalan napadač ne bi ni šutirao, on je davao atraktivne golove. Ako se ostavi po strani plata koju prima, radi se o igraču koji je puno više dao klubu nego klub njemu. Pogledati samo odnos odigranih minuta i datih golova. U Ligi Europe nam je bio najbolji strijelac kada smo osvojili, u Ligi Prvaka nam je bio najbolji strijelac kada smo osvojili. Zajedno sa Pulišićem i Willianom (nije mi lako ovo napisati :D ) nas je uveo u Ligu Prvaka na kraju prošle sezone i omogućio nam da ponovo postanemo prvaci. Hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere. Osvojio si sve što se osvojiti moglo. Možda ne ligu sa nama, ali je osvojio sa Montpellierom što je puno veći uspjeh. Živim sa navijačem Arsenala koji ga nikada nije prežalio i sigurno nije jedini. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316368 Neka onda ostane jos pola sezone, uzme Supercup Europe i Svjetsko klubsko prvenstvo Prijavi
4. juni 2021.5 god. comment_316405 Iz vedra neba, ja se već bio oprostio od njega. Očigledno mu je lijepo i nema namjeru ići. Meni ne smeta. Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316415 Ako ce on biti zadovoljan minimalnom minutazom onda sam i ja sto imamo takvog dzokera na klupi. Dosta toga je uradio i prevagnuo prosle sezone na nekim bitnim utakmicama jos za vrijeme Lampa. Taman jos jedna godina, sto kaze ovaj gore, da se krunise sa Premiershipom. Prijavi
5. juni 2021.5 god. comment_316426 Izgleda da mu je lijepo ovde kod nas, realno u godinama je, ne može on sada naći neki vrhunski klub u kojem bi imao neku ogromnu minutažu. A vjerovatno mu je mrsko da ide u neke kurčeve klubove. Neka te Olie Prijavi
5. juni 2021.5 god. Autor comment_316437 Mislim da nema od ostajanja nista. Ovo je potez da se ubere koja funta na njemu, slicno kao sa Luizom, Prijavi
10. juni 2021.5 god. comment_316593 I ja mislim da nas ipak napusta Zironja, po svemu sudeci odlazi u Milan za nekih 3-4 miliona. Prijavi
8. juli 2021.5 god. comment_317211 AC Milan are offering around €2m to Chelsea for Olivier Giroud. Personal terms already agreed until June 2023 - deal now really close to be completed. 🇫🇷 #CFC #ACMilan @fabrizio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.