Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Olivier Giroud (2018-2021, 119 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 275
  • Pregledi 20 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Za Francusku se da navijati samo zbog ovog gospodina.

• Vratio se u Francusku i potpisao za Lille. Na debiju zabio u 10-oj minuti. U drugom kolu riješio derbi sa Monacom u 91. minuti. Kasnije imao penal da stavi "tačku na i" i lansirao ga na tribine. 

• Najbolji strijelac u historiji reprezentacije Francuske. Dok ga Mbappe ne prestigne.

Objavljene slike

P R O F E S I O N A L A C

Ko sto je receno vec masu puta,a mislim da sam i sam o tom pisao na ovoj temi..od njega puno mogu nauciti ovi balavi omladinci sta zabiju par golova i traze 150k..puuuno puuuno mogu nauciti svi od njega sto se tice odnosa prema nogometu, klubu,navijacima, igracima itd..pravi primjer..bravo Oli

Ostalo vezano za njegovu igru, poziciju u ekipi itd vec je pisano na prethodnim stranama, pa da ne ponavljam negativu..ugl jos jednom cestitke, strasan gol
  • 2 mjeseca kasnije...

Sinoć je upisao vjerovatno i posljednji nastup na Stamford Bridgeu, a kako bolje da se oprostiš nego pred navijačima. 

Ako je ovo kraj, hvala mu na svemu, isplatio je svaki novčić uložen u njegov dolazak čak i više od toga. Veliki profesionalac i fudbaler.

Sretnu mu bilo u nastavku karijere.

Srao sam kad je došao jer smo sjećam se pomogli Arsenalu da dovede Aubu (mi dali Batsmana Dortmundu na posudbu) a mi dobili Girouda za kojeg sam mislio da je svoje odradio.

Međutim kao što aperion kaže odličan transfer, ljudina i profesionalac. Svaka čast, naklon do poda od mene. Samo mi je žao što će ono smeće Benzema sa repkom na Euro tako da Giroud ide na klupu...

• 2 sedmice kasnije...

Bio je idealan igrač. Nikad nije bio u prvom planu, igrao je čak i Higuain ispred njega, ali nije se bunio i svaki put kad je bio na terenu davao je svoj maksimum. Bio je majstor fudbala, dobro se snalazio i iz situacija iz kojih normalan napadač ne bi ni šutirao, on je davao atraktivne golove. Ako se ostavi po strani plata koju prima, radi se o igraču koji je puno više dao klubu nego klub njemu. Pogledati samo odnos odigranih minuta i datih golova. U Ligi Europe nam je bio najbolji strijelac kada smo osvojili, u Ligi Prvaka nam je bio najbolji strijelac kada smo osvojili. Zajedno sa Pulišićem i Willianom (nije mi lako ovo napisati :D ) nas je uveo u Ligu Prvaka na kraju prošle sezone i omogućio nam da ponovo postanemo prvaci. Hvala mu na svemu i sretno u nastavku karijere. Osvojio si sve što se osvojiti moglo. Možda ne ligu sa nama, ali je osvojio sa Montpellierom što je puno veći uspjeh. Živim sa navijačem Arsenala koji ga nikada nije prežalio i sigurno nije jedini.

Ako ce on biti zadovoljan minimalnom minutazom onda sam i ja sto imamo takvog dzokera na klupi. Dosta toga je uradio i prevagnuo prosle sezone na nekim bitnim utakmicama jos za vrijeme Lampa. Taman jos jedna godina, sto kaze ovaj gore, da se krunise sa Premiershipom.
  • 4 sedmice kasnije...
AC Milan are offering around €2m to Chelsea for Olivier Giroud. Personal terms already agreed until June 2023 - deal now really close to be completed. 🇫🇷 #CFC #ACMilan @fabrizio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.