4. oktobar 2011.15 god. comment_2997 Nakon prošlogodišnje vijesti o umirovljenju ovog za to premladog igraÄa Äini se da ipak ima nade. Veliki je borac i možda i uspije! http://www.dailymail...kid-beaten.html Prijavi
4. oktobar 2011.15 god. comment_3006 "...Chelsea were good to him, standing by the central defender and offering him a mentoring role with academy recruits last year..." Fantasticno !!! Svaka cast upravi !!! Jedan od najvecih talenata Engleskog fudbala, sigurno ! Bio sam jako razocaran, kad sam cuo pricu o njegovom povlacenju iz fudbala... Nadam se da ce uspeti da se, u potpunosti vrati na teren, i da, jednog dana ponese kapitensku traku svog voljenog kluba... Svojim odnosom prema zivotu i borbom za ono sto voli, fudbal i Celsi, zasluzio je to ! Jos jednom da ponovim, svaka cast klubu, sto je stao iza njega i podrzao ga, kad mu je bilo najteze. Ovakve vesti me uvek obraduju. Just KTBFFH !!!!!!! Prijavi
4. oktobar 2011.15 god. comment_3008 Rekao sam već na temi 'Naša budućnost' svoje gdje sam i zalijepio ovaj link. Al opet kaem, sve ovo svjedoÄi o veliÄini našeg kluba i velikoj borbenosti ovog momka koji je napravio nevjerovatnu stvar u svom životu i karijeri. Ma šta se desilo sa njim dalje, Hutch će zauvijek ostati u srcima naših navijaÄa. PS. Äak i ovakav Hutch je jaÄi u defanzivi od Bosingwe :lol: Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9209 Stvarno svaka cast upravi i klubu koji je stao iza njega! Valjda ce Sam prevazici sve nevolje i naslijediti Terry-ja jednog dana. Ovo je nesto najbolje sto nam se desilo u ovom ocaju u kom je klub. Prijavi
27. decembar 2011.14 god. comment_12909 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2079142/Sam-Hutchinson-makes-incredible-return-Chelsea.html?ITO=1490 Strašno ! Prijavi
27. decembar 2011.14 god. comment_12912 Bolje i on nego kombinovati nesto sa Ferreirom i Bosingwom :) Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_12915 Svaka Äast Sam-u. Borio se kao lav i evo ga ako bog da, vraća nam se polahko u tim. Zatim i bravo za AVB jer ga raÄuna, neće pogriješit sigrno. Ovo su sjajne vijesti, zaista. Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_12919 Uz vijesti "AVB dobio otkaz" "Chelsea potpisao ugovor sa Cavanijem" i "Josh McEachran novi kapetan Chelseaja" ovo je najbolja vijest koju sam mogao oÄekivati. ;) Prijavi
28. decembar 2011.14 god. comment_13005 hahahah dobra ti je ta Wisey... Drago mi je zbog Sama... Nevjerovatne situacije su se desavale... Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13478 kako bih volio da udje bar 20-ak minuta,valjda ce ovi nasi rijesit utakmicu pa bi on mogao da upadne :D Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13508 Kakva bi priÄa bila da Hutch uÄ‘e i zabije za pobjedu u zadnjoj minuti. :) Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13560 Veliki je uspjeh za Sama što se uopšte našao na klupi. Veoma mi je drago zbog njega. Prijavi
1. januar 2012.14 god. comment_13678 Veliki je uspjeh za Sama što se uopšte našao na klupi. Veoma mi je drago zbog njega. Veliki je uspjeh kad se i jedan igraÄ akademije ili rezerve naÄ‘e na klupi jer je politika kluba da prednost imaju Kalou, Malouda, Bosignwa i tako ti koji znaju shebati utakmicu ove sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.