Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sam Hutchinson (2007-2014, 5 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Spaha' timestamp='1336929943' post='48323']
odigrao je bez greske, kamo srece da je vise prilika dobivao
[/quote]

Bit ce prilika, na ljeto odlazi Bozzy i Sam ce bit prva opcija iza Baneta Ivanovica, naravno ukoliko ne dovedemo nekoga na toj poziciji.
  • Odgovori 153
  • Pregledi 15,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bez greske odigrao! Kako je lijepo gledati ga dok igra znajuci sta je sve prezivio. Da ovakvih utakmica bude jos vise.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1336933133' post='48340']
[b]Bez greske odigrao![/b] Kako je lijepo gledati ga dok igra znajuci sta je sve prezivio. Da ovakvih utakmica bude jos vise.
[/quote]

imao je 2 pogrešna dodavanja, ali generalno gledajući odigrao je odlično
Gledao sam jucer samo prvo poluvrijeme... Mada nije imao nesto previse posla ali cijelo vrijeme mi se je cinio dosta stalozen, miran, pun samopouzdanja...

jebo me pas ali on mi sigurnije djeluje nego onaj panj bosingwa
Fino je odigrao, bio je više defanzivno orijentisan, nije išao naprijed, ali nazad je bio jak. Imao je 2-3 netačna dodavanja, al sve u svemu vrlo dobar.

I zais ga je prelijepo opet vidit na terenu, s prvom ekipom. Samo da aBd ne bude više imao problema, a u formi kad je, imamo vrlo dobrog igrača za stopera i desnog beka.
Kako bi nam samo valjalo da on nastavi s ovakvim partijama i ima jednu odličnu predsezonu s prvim timom, uštedili bismo dosta novaca planiranih za novog desnog beka. On i Bane mogu ladno pokriti tu poziciju naredne sezone. :)
Da je neko ovom momku prije dvije godine rekao da će biti dio šampionske ekipe Chelseaja i da će igrati u njoj s vremena na vrijeme, mislim da bi se samo kiselo nasmijao i oborio pogled. Evo šta se desilo. Strašno. :(
  • 5 sedmica kasnije...
[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/406165_10151011954392259_1759553605_n.jpg[/img]
nadam se da cu ga redovno gledati kako igra za prvi tim
[quote name='Spaha' timestamp='1341517908' post='62962']
nadam se da cu ga redovno gledati kako igra za prvi tim
[/quote]

Bane je prva opcija, izgleda da će Maicon biti druga, u ovoj sezoni čak je i Paulo Ferreira bio ispred ovog momka. Žao mi je ali tako je. Drago mi je zbog njegova povratka, pokazao je veliko srce, ali iskreno ne vjerujem da će napraviti neku zapaženu karijeru u Chelseaju. Žao mi ga je, al jbga, to je moje mišljenje. Prije ćemo gledati Todda Kanea kao standardnog nego Sama.
Frizura kao kod Gomeza .
@Brane mislim da ce Todd i ove sezone na posudbu , pa mozda bude mjesta za Sama , zasluzio je to definitivno .
[quote name='Blues_95' timestamp='1341527781' post='63011']
@Brane mislim da ce Todd i ove sezone na posudbu , pa mozda bude mjesta za Sama , zasluzio je to definitivno .
[/quote]

Ma ne, il sam se pogrešno izrazio il si me ti pogrešno shvatio. Nisam mislio reći da će Todd već ove sezone biti standardan ili bar igrati za prvu momčad jer od toga, znamo obojica, nema ništa još. Htio sam reći da će za koju godinu Kane biti možda standardan, a Hutch to ne vjerujem da će uspjet ikad. Možda sam i u krivu, ali trenutno tako gledam na cijelu stvar.
Pa moze momak odigrati i na poziciji stopera.
Desavalo nam se da se dvojica stopera povrijede ili suspenzija i tu je onda igrao il' Bosingwa il' Bane.Sljedece sezone ako bude takva situacija ocekujem Sama na poziciji stopera.
[quote name='Brane' timestamp='1341528710' post='63016']
Ma ne, il sam se pogrešno izrazio il si me ti pogrešno shvatio. Nisam mislio reći da će Todd već ove sezone biti standardan ili bar igrati za prvu momčad jer od toga, znamo obojica, nema ništa još. Htio sam reći da će za koju godinu Kane biti možda standardan, a Hutch to ne vjerujem da će uspjet ikad. Možda sam i u krivu, ali trenutno tako gledam na cijelu stvar.
[/quote]
eh sad, gledaj malo s pozitivne strane, tu je Di Matteo, koji ce mu vjerujem pruzati sanse da se dokaze, jos kad je igrao pokazivao je da moze i da zna
vjerujem da ce igrati redovno na pripremama i pokazati matteu da ima mjesta za njega u prvom timu, on i bane da se mjenjaju na desnom beku, nebi bilo lose
Ljudi, pogrešno ste me shvatili. NIsam ja rekao da Sam neće dobivat prilike i igrati, nego da sumnjam da će ikad biti [size=5]standardan[/size] u Chelseajevu dresu. Dabogda ja bio u krivu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.