Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sam Hutchinson (2007-2014, 5 nastupa)

Istaknuti odgovori

Veliki je uspjeh kad se i jedan igraÄ akademije ili rezerve naÄ‘e na klupi jer je politika kluba da prednost imaju Kalou, Malouda, Bosignwa i tako ti koji znaju shebati utakmicu ove sezone.

Tako je, kako je.

• Odgovori 153
  • Pregledi 15,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

u anketi sam glasao za ne, momak je sjajan i to sve stoji al nakon onoga nemoguće je i jednom igraÄu prognozirati dobro, makar bi ja volio da on uspije u svojoj karijeri. i da eo novi sam pa da vas sve pozdravim :D

Kako ga je fino, opet vidjeti (makar na klupi).

Sretno Sam, pa da nam sutra zaigraš ako Bog i Andre daju.

TaÄno vidiš jednog momka koji je ponosan što se našao na tom mjestu i drugog koji... E pa jbg, znate već. :D

u anketi sam glasao za ne, momak je sjajan i to sve stoji al nakon onoga nemoguće je i jednom igraÄu prognozirati dobro, makar bi ja volio da on uspije u svojoj karijeri. i da eo novi sam pa da vas sve pozdravim :D

poz i za tebe, i dobro nam dosao....

istina ozljeda koljena je mozda i najopasnija koju igrac moze imati, i vrlo je moguce da ce je bar jednom obnoviti.. Moze se desiti da par godina ne bude imao problema ali je vrlo vrlo moguce da ce se ozljeda obnoviti...

Citirat cu Wiseya prije par mjeseci: "Povrijedi sve ali samo ne koljeno"

Ali ja ipak vjerujem da se Samu mora dati sansu... To je nas igrac, nista nas nece kostati, mozemo samo dobiti...

:D :D Dobro si.

Offtopic !

Normalno da covjek nije zadovoljan klupom kad i on zna da to nezasluzuje i da tako nemoze pomoci svojoj ekipi !

• 3 mjeseca kasnije...
I ova priča je dobila svoj vrhunac. Vidjeti osmijeh s kojim ovaj momak igra u plavom dresu je nešto prelijepo i veoma dirljivo za svakog Plavca. :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1335958758' post='44955']Velika nada, novi JT ;)[/quote]
Nada nekad bio, novi JT nikad, vidjecemo kako ce se stvari razvijati oko ovog momka, sam povrat u fudbal je nesto veliko a pogotovo prilike za igru...
[quote name='Elao' timestamp='1335959742' post='44959']
Nada nekad bio, novi JT nikad, vidjecemo kako ce se stvari razvijati oko ovog momka, sam povrat u fudbal je nesto veliko a pogotovo prilike za igru...
[/quote]

Ti znaš.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.