Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sam Hutchinson (2007-2014, 5 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1345194947' post='71329']
Sretno mu, i Terry je bio u Forestu na pozajmici...
[/quote]i bertrand, koji je kad ase vratio u chelsea postao odličan igrač :)
  • Odgovori 153
  • Pregledi 15,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sam bi na ovoj posudbi trebao zabljesnuti momački ako misli igrati za Chelsea ikad više. Eventualno dovođenje Azpilicuete je noga u guzicu za njega, jer su mu već 23 godine, a ima još puno talenata koji čekaju upad na ovu poziciju, dok su mlađi od njega - Billy Clifford (19) i Todd Kane (18).
[quote name='how yes no' timestamp='1345375790' post='71912']
Ne računaj ga samo za poziciju desnog beka ;)
[/quote]

A gdje bi još mogao igrat? Na stoperu mu je konkurencija još ubitačnija, Kalas je prekucao nizozemsku ligu, Bruma njemačku..
Da, na stoperu. Sam je pretalentovan, te ako odradi sezonu-dvije bez povreda u forestu ili gdje več, onda sigurno da može biti kandidat za odbrambeni dvojac.
igrao u utakmici Bolton Notingham Forest zavrsilo 2:2 ali Hutcinson nije napravio prema naprijed nista vise igrao stopera
[url="http://www.youtube.com/watch?v=9tVa23k1JHs&feature=player_embedded#at=32"]http://www.youtube.com/watch?v=9tVa23k1JHs&feature=player_embedded#at=32[/url]

Bravo Sam odlican pogodak ;)
E pa, dugo mu je trebalo za taj prvijenac :D Svaka čast, naklon do poda za maestralno istrčavanje i priključivanje napadu. Ovo djeci na treninzima treba pokazivati, ovako se to radi. Školski primjer.
Sta ima za 2-3, pa tad ce imati 25-26 godina, u klubu ce sigurno biti novih igraca u defanzivi a da ne govorimo o vec prisutnim mladim nadama (prije svih Chalobah i Kalas) koji ce do tada skoro pa razviti svoj potencijal. Eventualno iduce sezone ako dobije priliku, a ako ne vjerovatno ide u neki prosjecni engleski klub.
[quote name='Elao' timestamp='1346668480' post='76798']
Sta ima za 2-3, pa tad ce imati 25-26 godina, u klubu ce sigurno biti novih igraca u defanzivi a da ne govorimo o vec prisutnim mladim nadama (prije svih Chalobah i Kalas) koji ce do tada skoro pa razviti svoj potencijal. Eventualno iduce sezone ako dobije priliku, a ako ne vjerovatno ide u neki prosjecni engleski klub.
[/quote]steta za njega, veoma zahvalan igrac
pa šta ako ce imat 25-26 godina... pa s tim godina nam moze pruzati jos 6-7 godina igre na vrhunskom nivou... Ako zadovolji kriterije ostavit ga u klubu i kraj price...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.