Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

rekoh ja na kojoj stranici prije, to je pijani noj, trapav, mrljav, noge 20metara i uopće ih ne kontrolira njegova glava, kljusina obična za tolike pare...

a ovamo se šalju zoume na posudbe, vraćaju se kristenseni sa posudbe..pa majku mu staru..

al reče neko ovdje, sjećam se, "njemački je to reprezentativac" ..heh i demichelis je bio argentinski, al džaba, kad si mrljina mrljina si i cao..

nadam se povratku zoume što prije, a ovaj nek pali u italiju odakle je i došao, pa nek tamo valja ređine, beneventa i kaljarije..

Prvi clean sheat s njim u ekipi. Ni danas mi nije ulijevao sigurnost, par puta je pogrijesio u relativno lakom pasu. Treba to i mora jos bolje.
Nije to lose bilo danas. Ko je gledao ovog igraca u Romi zna da tehnika njemu nije bila nikad problem, pa on je znao tamo i beka igrati, centrirati, asistirati napadacima.. Defanzivno se nekad pogubi, pozicioniranje mu je slabija strana i onda ostane u nekom medjuprostoru, pobjegne mu igrac. Ako ga Conte nauci tome bice sve bolji i bolji. Vidjecemo, pravio je Conte vec od govana pitu pa nije nemoguce da i Rüdiger izraste bar u solidnog igraca.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ovo sto kaze Wisey je bas tako. Mene je on negativno iznenadio u prvih par utakmica jer sam ga bas cesto gledao u Romi. Danas ipak je bio dobar, osim par netacnih dodavanja pri organizaciji igre, ostalo je bilo dobro. Ipak ima tu jos posla da se odradi, pogotovo cemo to vidjeti protiv jacih ekipa, mada mislim da ce Cahil igrati prije njega.
Imati njega, Kristensena i Kejhila u ekipi je gomilanje igraca istih karakteristika. Ovako kako on igra moze i Kristensen, zapravo je i bolji bio prošli put.
  • 2 mjeseca kasnije...

Ja kad sam govorio da sam rupa niste i vjerovali. Bačenih 40 mil Emenala. Zouma bi bio bolji sigurno da je ostao. Ovaj igrač nema ništa Njemačko u sebi, i nikada od njega neće biti igrača za vrhunske klubove. Druga je stvar što mi više ne spadamo među elitu pa se zadvoljavamo ovakvim polovnjacima koje neće niko, i još ih masno plaćamo.

Chelsea, utočište za poluigrače.

• 6 mjeseci kasnije...

Man of the Match u finalu kupa. Dobar nastup i dobro je zavrsio sezonu uz poziv u reprezentaciju na SP.

Volio bih ga vidjeti u formaciji sa 4 nazad, da vidim jel zaista popravio neke greske od ranije ili je ovo opticka varka zato sto igramo toliko defanzivno. Inace sasvim dobra sezona za njega, najbolji od prosloljetnih pojacanja.

Man of the Match u finalu kupa. Dobar nastup i dobro je zavrsio sezonu uz poziv u reprezentaciju na SP.

Volio bih ga vidjeti u formaciji sa 4 nazad, da vidim jel zaista popravio neke greske od ranije ili je ovo opticka varka zato sto igramo toliko defanzivno. Inace sasvim dobra sezona za njega, najbolji od prosloljetnih pojacanja.

Pa nije baš da je imao konkurenciju neku od pridošlica :D

Zaista ima dobre predispozicije (na strau sto izgleda kao trapavi noj), brz je, visok, jak, mocan u skoku. Takticki moze jos napredovati ali nije sigurno promasaj. Samo kad bi nekako smanjio broj kikseva bio bi ravnopravan kandidat za drugog stopera, borba izmedju njega i Christensena jer je Azpi nedodirljiv.
  • 3 mjeseca kasnije...

Najsigurniji štoper kojeg smo imali još od 2010. godine, neverovatno kako čovek deluje kao stena na terenu, još ima tehniku na nivou virtuoza Pirla što je za štopera fascinantno.

Nije dzaba ono Lulic rekao za njega, mozak ko kokica. Obori cojka bez lopte i bez ikakve potrebe, uso u njeg. Mirne duse je mogo penal svirati sudija, ne bi mu imao ko sta reci.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Rudiger i Willian su simboli posrnulog Chelseaja zadnjih godina.

Ne možeš ti desetljeće u ekipi imati Terryja i Carvalha u obrani i onda se naći u situaciji da ti obranu čine klaun David Luiz i bezmozgovićki siledžija Rudiger. To su ti simboli posrnulosti.

Ista stvar je s Unitedom. Desetljeće ti u ekipi Rio Ferdinand i Vidić i sad se nađeš u situaciji da ti u obrani igraju nakve olupine. Simbol posrnulosti.

Jedan Liverpool koji je bio sinonim za lošu roster obrane sada ima kraljevske igrače u njoj za razliku od nas.

Chelsea je trebao potrošiit 200 mil na dva dobra štopera, da smo doveli recimo Van Dayka i Varanea. Ne može ti Rudiger biti štoper ako želiš ekipu za svjetske uspjehe i naslove. NE MOŽE!

I Roma mu je previše bila, a kamo li Chelsea.

• 1 mjesec kasnije...
Pokazuje ono sto sam od prvog dana govorio za njega da je vrhunski igrac. Bio bi jos bolji da pored sebe ima igraca kao sto je bio Terry svojevremeno.
  • 5 mjeseci kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.