Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Ova je utakmica bila pravi pokazatelj koliko nam fali jos jedan dobar stoper, a sigurno cemo ga dobiti u Cahillu..

Kao što sam rekao i na temi utakmice protiv Tottenhama, šta će nam Cahill kad je tu Bozzy... ;) :D

Naravno šala je..Sinoć je viđeno da nam fali stoper, te da je sada još izgleniji dolazak istog. Vjerovatno će to biti Cahill.

Neka smo i mi poceli kupovati kako treba a ne bacati pare u vjetar... 8 miliona Eura je malo ako uzmemo u obzir za kolike se pare danas kupuju igraci... Razlog zasto je transfer samo 8 miliona je i zato sto mu istice ugovor vec u junu i naravno ovu priliku nismo smjeli propustiti a i nama je CB vrlo potreban...

(nadam se da je ovo vec uveliko gotovo kako pise u medijima)

http://news.bbc.co.u...ll/16290837.stm

Vrlo smo blizu dovođenja Garya. Direktna zamjena za jednog koji je na izlaznim vratima, a to je Alex. S obzirom na danšnje cijene moram priznati da je ovo jako dobar potez i bez obzira na moje komentare prije na ovom topicu, smatram da će nam biti koristan igraÄ.

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-poceo-pregovore-za-cahilla/70961

Vjerujem da ce ovo biti realizovano u prvim danima prijelaznog roka.Odlican posao ce se napraviti dovodjenjem Garya jer ne samo sto je malo para vec je odlican igrac.

• Autor

Ovo je, po svemu sudeci gotova stvar, pre svega, sto je SKY NEWS izvor.

http://www.caughtoffside.com/2011/12/24/chelsea-complete-7m-deal-to-sign-bolton-centre-back-gary-cahill/

Ovo je, po svemu sudeci gotova stvar, pre svega, sto je SKY NEWS izvor.

http://www.caughtoff...ck-gary-cahill/

Piše da je izvor Fox news... Ne znam koliko su oni pouzdani, ali na Sky Sports još uvijek ništa nije izašlo. Sačekaću da tamo izaÄ‘e pa objaviti vijest :)

A sama ova stranica caughtoffside je nepouzdanija od sportske.net.

Čak je i Sky diskutabilan, ali bolji od ostalih. Zna ponekad i Telegraph ubosti, npr. Matin transfer u Chelsea ovog ljeta prvi su oni provalili, koliko me sjećanje služi.

Cole Terry Cahill Luiz :o koja odbrana covjece , jos neki kvalitetan vezni red i ima da haramo :D

Kako će DL4 igrati beka kad je štoper? Btw. imamo Ivanovića na toj poziciji koji odliÄno igra i jedan je od najkonstantnijih. Jedina pozicija na kojoj bi još probao Davida Luiza je defanzivni vezni ali u paru s nekim igraÄem tipa Romeu ili Ramires u formaciji 4-2-3-1.

Čim dobijemo službenu potvrdu da je Cahill prešao u CFC tamo negdje u prvom tjednu sijeÄnja ova tema se premješta u igraÄe ;)

Ne znam ali po mom misljenju kako je najavljan povratak Romeua u Barcelounu, mozda bi bilo pametno pomalo forsirat Luiza kao zadnjeg veznog i to bez obzira sto imamo Essiena i Mikela ;)

Navodno je AVB rekao sad na press konferenciji da su klub i igraÄ jako daleko od dogovora. Propustio sam baš poÄetak, taj dio kad je reko. :(

Mi više nismo sposobni da ostvarimo željeni transfer, pa spadnemo na dovođenje igraÄa kao Benayoun i Meireles :S Ako ne pojaÄamo obranu i ne dovedemo još par dobrih igraÄa prestat ćemo biti skroz konkurentni i mogli bi pasti i na 5-6 mjesto na kraju sezone.

Stvarno ne znam sta je ovim ljudima iz uprave, ko da oni ne znaju procjenit koga treba dovest u klub, kakve su nase ambicije i sto zelimo osvojit i prema tome pravit igracki kadar, a ne dovodit neke prosjecne igrace i totalno ne bitne, al nadam se da ce se Cahill brzo uklopit u ekipu i napredovat da postane jedan od najboljih defanzivaca. Po meni najbolja stvar u ovom transferu je to sto cemo imat jos jednog Engleza u ekipi. ;)

Mi više nismo sposobni da ostvarimo željeni transfer, pa spadnemo na dovođenje igraÄa kao Benayoun i Meireles :S Ako ne pojaÄamo obranu i ne dovedemo još par dobrih igraÄa prestat ćemo biti skroz konkurentni i mogli bi pasti i na 5-6 mjesto na kraju sezone.

Bas tako dobro govoris ali to traje vec 2,3 godine... Nadam se da ce u prvi misec odigrat pametno s pojacanjima... Po meni livi bek, i jedna prava desetka( osim modrića)....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.