Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nista,bas nista xD
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Na službenoj stranici piše da je završena prva runda pregovora i da je pregledan prvi tom dokumentacije, znači nekih 1800 strana. Sada slijedi drugi dio pregovora, to znači drugi i treći tom dokumentacije koji sadrži 3200 stranica. Kad sve to završe ići će na predlaganje teksta ugovora koji sadrži 718 stranica i nakon toga slijedi referendum. Ako sve to proÄ‘e OK možda Cahill i postane Chelseajev igrač.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326305658' post='16351']Na službenoj stranici piše da je završena prva runda pregovora i da je pregledan prvi tom dokumentacije, znači nekih 1800 strana. Sada slijedi drugi dio pregovora, to znači drugi i treći tom dokumentacije koji sadrži 3200 stranica. Kad sve to završe ići će na predlaganje teksta ugovora koji sadrži 718 stranica i nakon toga slijedi referendum. Ako sve to proÄ‘e OK možda Cahill i postane Chelseajev igrač.[/quote]
hahahahahahaha
Imam osjecaj da potpisujemo Messija,Ronalda,Neymara i Hazarda u isto vrijeme pa neznamo koga bi prvog.Pa oteglo se previse -.-
Ako ovaj Cahill ne pokaze se u dobrom izdanju bolje da ga nemam jer ovoliko nismo cekali ni Torres-a da zabije pogodak.
[quote name='Wisey' timestamp='1326322715' post='16445']
Imam osjećaj da klub želi ovo što prije završiti, al da igrač sere sa odugovlačenjem.
[/quote]
Vjerovatno nisi daleko od istine.
[url="http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/cahill-set-to-accept-low-chelsea-pay-6288211.html"]http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/cahill-set-to-accept-low-chelsea-pay-6288211.html[/url]

Ako je istina a nadam se da jest, onda se isplatilo čekati.
[quote name='Wisey' timestamp='1326328335' post='16462']
[url="http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/cahill-set-to-accept-low-chelsea-pay-6288211.html"]http://www.independe...ay-6288211.html[/url]

Ako je istina a nadam se da jest, onda se isplatilo čekati.
[/quote]
Ako je klub stvarno uspio u tome da isposluje ovakvu platu ja kazem svaka im cast :)
E pa drago mi je to procitati, fino sto su se dogovorili i sto je Cahill shvatio da ne moze dobiti vecu platu...

[i][color=#333333][font=Georgia,]"Chelsea are not prepared to return to the days when big contracts were a matter of course even for those players who were not considered integral to the team. [/font][/color][color=#333333][font=Georgia,]The club went through a big clear-out of high earners when they released the likes of Michael Ballack, Juliano Belletti, Deco and Joe Cole."[/font][/color][/i]
Ovo cijenim, treba srezati plate.. realno Cahill i nezasluzuje vishe, a bit ce prilike da mu se poveca ako se pokaze (naravno mislim na produzenje ugovora) !
[quote name='Adis988' timestamp='1326329574' post='16469']
E pa drago mi je to procitati, fino sto su se dogovorili i sto je Cahill shvatio da ne moze dobiti vecu platu...

[i][color=#333333][font=Georgia,]"Chelsea are not prepared to return to the days when big contracts were a matter of course even for those players who were not considered integral to the team. [/font][/color][color=#333333][font=Georgia,]The club went through a big clear-out of high earners when they released the likes of Michael Ballack, Juliano Belletti, Deco and Joe Cole."[/font][/color][/i]
[/quote]
Bigg lajk za ovo ;)
Napokon uprava pokazuje da radi nesto korisno.
ma majstore cijeli nogomet je precjenjen, al neću offtopičariti sada..

aleluja više, gotovo s cahillom (ako je istina ovo) ajmo sad novinari 20 drugih igrača povežite s chelseajem..
Nakon onih priča da je tražio 100-120 tisuća tjedno, sad mi je definitivno malo porastao u očimo. Naravno ako je ovo istina.
Bojim se da od ovog hajvana nece biti nista :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.