Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

najmanji je problem vratit kalasa s posudbe

Istina ali ti kažem da bi vrlo vjerovatno bila situacija kao i sa Brumom lani nije trenutno dorastao zadatku.PA ÄovijeÄe vrati se malo unatrag primjer ti je Huth koji je lani bio jedan od boljih stopera lige.Lani a ne sa 18 godina kada je igrao za Chelsea.Mjesto stopera nije pozicija na kojoj se zgodno kockati.

Istina ali ti kažem da bi vrlo vjerovatno bila situacija kao i sa Brumom lani nije trenutno dorastao zadatku.PA ÄovijeÄe vrati se malo unatrag primjer ti je Huth koji je lani bio jedan od boljih stopera lige.Lani a ne sa 18 godina kada je igrao za Chelsea.Mjesto stopera nije pozicija na kojoj se zgodno kockati.

zato i treba zadrzati Alexa do ljeta, a do nove sezone ce jedan od ove dvojice zasigurno stasati, Bruma je vec standardan u repki, valjda ce bit i u HSV-u ubrzo, a Kalas je regularan u Vitesseu i vec se nametnuo kao glavni igrac njihove obrane, skupljaju minutazu i uvjeren sam da ce po Alexovom odlasku jedan od njih biti spreman za prvi tim

zato i treba zadrzati Alexa do ljeta, a do nove sezone ce jedan od ove dvojice zasigurno stasati, Bruma je vec standardan u repki, valjda ce bit i u HSV-u ubrzo, a Kalas je regularan u Vitesseu i vec se nametnuo kao glavni igrac njihove obrane, skupljaju minutazu i uvjeren sam da ce po Alexovom odlasku jedan od njih biti spreman za prvi tim

Nemam pojma meni taj Bruma nije sjeo nikako,Kalas jest dobar ali gle di je Vitesse kvaliteta nizozemske lige.Recimo bilo bi mi bolja solucija da je u Championchipu ili u nekom klubu u Premiershipu primjer kako je City uvalio Boyatu u Bolton i tamo je standardan.

Ne bih želio da se dogodi situacija kao lani a s obzirom kakva je "trenutna situacija " nije nemoguće da se dogodi i zato zagovaram Cahilla.Osim toga jedan je od boljih stopera u ligi a ne bi bio preskup.U najboljim godinama je zašto ne iskoristit takvu šansu

• 3 sedmice kasnije...

Cahill i Chelsea zadnja info je da je ponuda 8 mil funti.To bi bio odličan posao i podržavam taj transfer u potpunosti

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,

Josha nedamo nikako , jedino na posudbu , a da ga prodamo NE,

Takavog igraca i talenata trebamo po svaku cijenu zadrzati :P

• 3 sedmice kasnije...

Sto se mene tice, jedini dio tima koji mora biti provjeren je odbrana. Najrizicnije je tu stavljati mlade igrace ispod 20 godina, jer dok se oni uigraju treba proci dosta vremena i jedino tu ne zelim vidjeti klince, pogotovo na mjestu stopera, bekovi i mogu...

Smatram da trebamo dovesti Cahilla.

Nakon ovih nekoliko Alexovih tekmi, promijenit ću mišljenje i prikloniti se Lampardovom. Smatram da bi Garry u ovom trenutku bio dobro rješenje s obzirom na stanje u kojem se nalazimo defanzivno.

Odlican igrac i mislim da bi bio odlicno ga dovesti jer Alex nije kao sto je nakad bio a ni Terry ne pruza sjajne partije.

• 3 sedmice kasnije...

izgleda da je sve zavrseno Cahill dolazi kod nas jos ako je istina da je u pitanju ''samo'' 7 M odlicno i jos je dobro sto ce moci igrati LS :D

Ma i to je puno, covjek ima jos 6 mjeseci ugovora, 3 M puna kapa :D

- moguća kazna Terryja zbog problema oko rasizma,

- nedostatak kvalitetnog štopera na klupi što se vidilo na današnjoj utakmici kad je Boss morao uskoÄiti na tu poziciji,

- odličan stoper u najboljim igraÄkim godina i standarni engleski reprezentativac,

- transfer realizovan za veoma male pare..

Sve su ovo karakteristike koje ovaj transfer Äine odličnim i prijeko potrebnim ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.