Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

AVB je tvrdio da neće biti pojaÄanja ove zime... meni je svejedno drago zbog Cahilla jer je Englez, dosta mlad i igro je u ligi a napose i jako kvalitetan i povoljne cijene :)

Ja mislim da je do Cahilla a ne do uprave. Mislim da je zapelo na plati kako sam citao i po ostalim forumima, jer ne treba mu dati vise nego sto zasluzuje... Nadam se da mu nece ponuditi vise nego sto zaradjuju Bane ili Ramires.. (ako se ne varam negdje do 50k funti sedmicno).

Na sestoj smo poziciju u svijeti po platama u prosjeku od 70k funti sedmicno., a prvi smo na otoku.... man city se nalazi na 10. poziciji a united je 16. Liverpool i Arsenal nisu ni u top 20... (world ranking)

Treba tu biti pametan i ponuditi mu onoliko koliko je Chelsea u mogucnosti da ponudi, da donekle zadovolji standarde i prihode kluba... 6. smo u svijetu a nema rezultata, nemamo niti stadion od 80k pa da te troskove mozemo pokriti... Sigurno mu nece niko vise ponuditi nego sto mu Chelsea nudi...

Šta on glumi ? :angry:

Treba mu biti Äast da igra za jednog od evropskih velikana, stalnog sudionika Lige Prvaka, ekipe iz samog vrha. On našao nas levatiti za platu i minutažu.... Nećemo mi nikad nikoga moliti, kamoli jednog Garya Cahilla koji je Äisti prosjek.

AVB je tvrdio da neće biti pojaÄanja ove zime... meni je svejedno drago zbog Cahilla jer je Englez, dosta mlad i igro je u ligi a napose i jako kvalitetan i povoljne cijene :)

Jesil siguran da je dosta mlad?? ;)

Jesil siguran da je dosta mlad?? ;)

Svakako u najboljim igrackim godinama ! :)

A nerazumijem zasto vam je toliko stalo da je ENGLEZ ? :D

Zadnje glasine s Twittera govore da su našli zajedniÄki jezik i dogovorili 'kompromis' od oko 80 hiljada sedmiÄno.

Ajd nadam se da ce se skontati. Zar se moramo patiti oko igraca kakav je Cahill...

Treba svima njima smanjiti plate.

Sve je dogovoreno izmedju njega i Chelsea a visina odstete je oko 7 mil funti, dobrodosao B)

Jel ovo 100% potvrÄ‘eno da je dogovoreno sve izmeÄ‘u njega i Chelseaja? Ovo pitam pošto juÄer AVB nije bio previše optimistiÄan jer je rekao da ima problema oko dogovaranja osobnih uvjeta.

Zadnje glasine s Twittera govore da su našli zajedniÄki jezik i dogovorili 'kompromis' od oko 80 hiljada sedmiÄno.

pa neka se sad i on vuce po terenu kao i ovi, dobio je i vise nego sta zasluzuje,, ako je tacno to sto kazes da je 80k....

nadam se da je sve dogovoreno, iako me izjava Boasa malo iznenadila rekavši da su dosta daleko od pridruživanja Cahila klubu

jedna novost , zeli ga i Liverpool...

Ako mu ponude više od nas, nek piÄi za Liverpool.

Naši ne trebaju ni centa ponuditi više, od ovaga što jesu. Pa nek se goni, ima još stopera u svijetu.

Oni su poznati po dovođenju pretplaćenih engleskih zvjezdica.

Misliš preplaćenih? ^^ imam Äast korigirati veliog kolumnistu Wiseya :DD

Volio bih da ne doÄ‘e u klub. Fuj od Äovjeka. Više bi volio da svaku utakmicu izgubimo s Ferreirom, nego pobjedimo s Cahillom. Smeće ufurano, Äuj hoće plaću od 100k, pa ne bi da je svjetska klasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.