Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tiemoue Bakayoko (2017-2023, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 285
  • Pregledi 25,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja igracine :D

Evo jedno pitanje, jeste li ikada gledali gori nastup jednog igraca Chelseaja od ovog veceras sto je Bakayoko pokazao?

Nikad u zivotu, neko da me ovoliko ispizdi za nepunih pola sata, ni blizu. Pojedinci su uspjeli za 90 minuta ali za pola sata niko. Jednostavno taraba od igrača

Imali smo raznoraznih pingvina od Marina, Benayouna, Manicea, Sidwela, Del Horna, Boulahrouza, Ben Haima ali ovaj kralj svih debila koji su igralo za Chelsea.

Nemoj vrijedjati pomenute igrace i porediti ih sa ovim dinosaurusom.

• 1 mjesec kasnije...

Tacno lik izgleda ko da je dobio negdje na nagradnoj igri da moze zaigrati sa profesionalnim fudbalerima. Ko u Americi ono kad izaberu iz publike nekog.

Boze, ne znam dal sam ikad gledao losijeg igraca u Celziju. Ko je ovo doveo i to jos platio 40 miliona, treba ga za jaja objesiti ispred Bridgea.

Ko je ovo doveo i to jos platio 40 miliona, treba ga za jaja objesiti ispred Bridgea.

Isti oni koji su doveli Moratu za 70 mil pored drugih kandidata, isti oni koji su prodali KDB-a, Salaha, Lukakua. Naša Uprava je debilana.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Bas je veliki promasaj.
Zaista nije los igrac, ko je gledai Monaco one sezone zna o cemu pricam. Kao da ga je pritisak pojeo, nemoguce da je preko noci zaboravio dodati pas na tri metra. Nova liga, novo okruzenje, novi stil igre koji se bas mnogo razlikuje od onoga sto je igrao u Monacu.
Odigrao je par dobrih utakmica (danas je protiv Manchestera bio medju boljima). Ja bi mu dao jos jednu sansu, to jest ostavio ga u timu, mislim da ce biti mnogo bolji nego ove sezone.
  • 2 mjeseca kasnije...
Sto vise gledam ovog "igraca" sve kontam da je skrivena kamera i da ce neko samo izici i reci zajebavamo se decki.. Kako li je ovaj uopce zalutao u profesionalni fudbal, kamoli dovde dosao.. Ne zelim vjerovati u neke teorije zavjere al mi je prosto nevjerovatno da iko ista vidi u ovom balvanu.

Ma ovo prodati, doci ces u situaciju kad svi uvaljuju igrace za 40-50 miliona minimalno, a za ovog neces moci dobiti ni 20 miliona kako treba.

Ne znam koji kurac ga uopste gura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.