20. juli 2020.6 god. comment_297409 Može on u Francuskoj za bilo koji klub igrati, samo ne znam ima li ijedan para da to plati. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297416 Samo što se činio dobar kad je dolazio, mislili su svi da će biti pravi razbijač na sredini ali on obični balvan. Jedan od najgorih igraca ikad Ne razumem kako se to dešava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je došao iz Radničkog iz Kragujevca... Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297429 Može on u Francuskoj za bilo koji klub igrati, samo ne znam ima li ijedan para da to plati.ima PSG Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297431 ima PSG PSG i ostali klubovi nisu ista liga, ovi su liga za sebe Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297445 Ne razumem kako se to dešava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je došao iz Radničkog iz Kragujevca... Ja sam vazda govorio da iz Francuske samo crnce treba uzimati, medjutim ovaj lik nije balvan, ovo je fudbalska prevara Prijavi
8. august 2020.6 god. comment_299207 Problem kod ovoga balvana je primarno plata. Naime ima klubova koji bi dali 20+ miliona za njega ali problem su njegova primanja. 6.5m po sezoni cini mi se... Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299439 Navodno bi pristao da mu se plata prepolovi samo da ode u Milan ili bilo gdje. Prijavi
19. septembar 2020.6 god. comment_302406 ako je istina, cak real madrid zainteresovan za ovu bukovinu https://sempremilan.com/report-milan-stunned-as-chelsea-midfielder-could-complete-real-madrid-move-next-week/amp mada je izvor nikakav, al daj samo nek se povezuje s bilo s kim. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303880 Ide u Napoli, godinu dana posudba i vraca se, ništa više. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303886 4.5 miliona funti dobili, ne znam koliko ugovora ima, da ga je prodati sljedeće sezone bar za 20ak milki. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303902 Bolje išta nego ništa, makar su se njegove plate otarasili i to je nešto, sa druge strane ako bude dobar u Napoliju i Italiji sigurno će se moći izvući neke pare za njega a poznato je da flopovi u engleskoj blistaju u seriji a Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303906 A sto ga ne bismo vratili da probamo opet, mozda bude bas dobar da se ne puknu silni novci za Ricea ili Parteya :D Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303907 A sto ga ne bismo vratili da probamo opet, mozda bude bas dobar da se ne puknu silni novci za Ricea ili Parteya :D Čorba koja ne valja prvi put još je gora kad se podgreva. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303908 Čorba koja ne valja prvi put još je gora kad se podgreva. Kovacica niko nije zeleo nakon Sarrijeve sezone i govorilo se da su u upravi retardi ako ga kupe. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303912 Kovacica niko nije zeleo nakon Sarrijeve sezone i govorilo se da su u upravi retardi ako ga kupe. Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga što Kova jeste. Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303913 Jesi ozbiljan Igi, poredis Kovu i Bakayoka?????????? Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8 Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D Samo kazem. :D Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga što Kova jeste. Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa. Pa nema garancije, ali ono, trenutna opcija je nadati se najboljem sa pass masterom, nemamo bas takvog igraca u timu, ali da nema garancije nema, mislim da je kod njega verovatno problem u glavi. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303915 Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8 Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D Samo kazem. :D Ako si našao na Diabla da se pozivas banuj se sam :D Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303917 Ako si našao na Diabla da se pozivas banuj se sam :D Nije samo diablo :D A nemam moc ni da promenim nick, kako cu da se banujem. :D Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303918 Pa ne znam jesi li gledao te utakmice dok je Bakayoko na terenu bio jer inace ne bi to ni u ludilu poredio. Ljudi su najvise tada frustrirani Kovacicem bili jer se vidjelo koliko moze, koliko na momente pokazuje talenta ali ne konstantno. I naravno promjenom trenera je prodisao, stabilizirao se malo i odigrao odlicnu sezonu. Ja bih volio da se Bakayoko negdje snadje, nije los momak onako na prvu ali je brate zalutao na ovaj nivo profesionalnog fudbala. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303919 Secam se, imao je vrlo dobre utakmice, ali se vise pamti po negativnom naravno, kao ono kad je dobio crveni protiv Watforda cini mi se. A sto se Kovacica tice, ne bih rekao da je zato sto su ljudi videli potencijal, ali to je stvar percepcije, sad kad se ispostavilo da nije tolko los. :D Svakako, sigurno nece ostatati, ali nije ni kao da bismo imali sta da izgubimo da ostane, s obzirom da nece niko vise doci. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303921 Pa ko nije vidio u jednom Kovacicu talent i potencijal taj dvije ciste o fudbalu nema Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303943 Vidio se talenat, ali se vidio u Interu. Nećemo sad glumiti babe vange kad je kod nas tu sezonu bio sterilan i izgubljen da je to bilo nenormalno. Prelistajte malo unazad temu. Prijavi
4. oktobar 2020.6 god. comment_303966 Bakayoko je bio odlican u Milanu, najbolji njihov igrac tu sezonu. Na kraju se nesto posvadjao sa trenerom ili sta vec pa ga nisu otkupili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.