31. oktobar 2017.8 god. comment_276043 Rano je jos za neke prognoze, ali ovaj se sve vise cini da ce biti ubleha samo takva. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276047 Rano je jos za neke prognoze, ali ovaj se sve vise cini da ce biti ubleha samo takva.Pored ovakvog partnera u veznom redu Fabregasa i Makelele bi bio cemer. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276048 Pored ovakvog partnera u veznom redu Fabregasa i Makelele bi bio cemer. I ta je na mjestu. Essien u najboljim danima bi imao problema s katalonskim setacem pored sebe, kamoli sirovina Bakayoko. Mada meni ovaj igrac jako jako sumnjivo izgleda, kao sto je izgledao i prosle sezone u Monacu. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. comment_276052 Igrao je pored drimkwatera pa opet nije zna dodatA Drinkwater velika radilica na terenu haha.E jesmo i smiješna ekipa.Ja bih Kanteu u ugovor stavio da sve žene/djevojke njegovih saigrača mu puše kurac jer igra za njih sve. Kante,Hazard i Diego su trojac koji nam je donio ligu prošle sezone i niko više. Prijavi
31. oktobar 2017.8 god. Autor comment_276054 Istina je da nije nikakav upgrade u odnosu na Matića, što ne znači da se neće popraviti. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276182 Trud i zalaganje, borba 10+... loše završavanje akcija, kriminalno. Ali ide na bolje sto bi se reklo. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276203 Trud i zalaganje, borba 10+... loše završavanje akcija, kriminalno. Ali ide na bolje sto bi se reklo. Slazem se, danas mozda i najborbeniji nas igrac. Bas se vidjelo to. U zavrsnici mora biti smireniji sa svojim odlukama, upropastio je par dobrih situacija. Prijavi
5. novembar 2017.8 god. comment_276206 Mislio sam da ce nas mozda i kostati bodova ti promasaji. Dva puta je odlicno presekao loptu na njihovoj polovini i napravio gol sanse. Nadam se da ce i on proci taj period adaptacije i da ce biti dosta bolji u narednom periodu. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276218 Toatalna katasrofa od partije, od pasa, preko suta, krive odluke je stalno donosio da ne govrimo o zavrsnici. Ovo je juce bilo bas lose. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276222 Meni se svidjelo sve osim zavrsnice. Popravit ce i to nekad, zasad fino se pokazao. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276236 Juce prvi put da je super odigra samo da zabije nesto hahah Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276253 Nisam ocekivao da ce imati ovako katastrofalno losu pas igru, ali ostalo je sve ok. Prijavi
28. novembar 2017.8 god. comment_276661 http://metro.co.uk/2017/11/25/rio-ferdinand-slams-disgraceful-chelsea-midfielder-tiemoue-bakayoko-after-liverpool-display-7108717/ Bogami upravu je Ferdinand 100%. Prijavi
28. novembar 2017.8 god. comment_276667 razlika izmedju ovog igraca i matica jeste da je matic u prvoj sezoni odigrao jako dobro, a kasnije degradirao, a ovaj je za sada los ali ima predispozicije da se popravi i bude nam jedan od bitnijih igraca u ekipi ili to ili je fraer jednostavno flop, bolji je bio meireles Prijavi
28. novembar 2017.8 god. comment_276669 ako hoćeš iskreno za te pare je flop bez obzira na par dobrih izdanja ok, jasno je meni to da Konte njega brani kako je mlad i šta ti ja znam al brate, mi smo njega platili preko 40m znam da zvuči smešno kad to navijač Čelzija piše ali za takve cene su krivi Junajted, Siti i PSG, da ti sad za 40 miliona kupuješ igrača koji je pod znakom pitanja, znači ispada da za "gotov proizvod" ili top talenta treba 100 da izdvojiš onda dodješ u situaciju da neki tamo Čelzi koji je do pre 10 godina harao tržištem sad za 40 miliona kupuje ovo što sad gledamo Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276675 Ja sam to davno rekao jako neitenligentan igrac. Pravi stalno preksaje, u opasnoj zoni malo bolja verzija Ramiresa Prijavi
29. novembar 2017.8 god. comment_276685 u opasnoj zoni malo bolja verzija Ramiresa U opasnoj zoni Ramiz je za njega Lampard glavom i bradom. Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276692 Igracina, samo ce biti bolji, jos je dosta mlad. Vidjet cemo kako napreduje ove sezone, nadam se da ce samo biti bolji sljedece i to dosta bolji. Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276694 Diablo zvani glavom u zid, Čiro ima bolje prognozem, ja bi više odustao, Ali dobro, čovjek se ne da. Samo nzm ko to više čita i ko ga dozivljava ozbiljno. Trola ko ja u stara doba, zlatna doba foruma. Tu smo ja i Kae bili bogovi. Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276695 Ah da, to gledanje zadnje 2 tekme i kraj. Hazard odigra 2 kriminalne, niko mu ne kaze a. Baka odradi 2, najgori igrac ikad sto je koracao stamford bridgem. Covjek kada je odlicno igrao, poneko ga hvalio, i zaboravi se sve to. Momak je jos mlad, i imat ce karijeru sigurno. Pa jebem mu majku, lik ono na pocetku sto je igrao, govorili ste svi bolji od matica duplo, sta je s tim bilo? Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276696 Sve, sve diablo, ali ne mozed porediti Hazarda i Bakayoka. Koliko nas taj Eden drži i koliko smo bolja ekipa sa njim, nema merne jedinice. Njemu se oprašta i više od dve utakmice zato sto je zaslužio, kao i Aspi, Kante itd.. Kada Bakayoko zasluži i njemu će se praštati. Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276698 Zaslužit će, pomalo, mlad je a i svakom treba period privikavanja na prem. Siguran sam da će postati važna karika Chelsea... Prijavi
30. novembar 2017.8 god. comment_276702 Sve, sve diablo, ali ne mozed porediti Hazarda i Bakayoka. Koliko nas taj Eden drži i koliko smo bolja ekipa sa njim, nema merne jedinice. Njemu se oprašta i više od dve utakmice zato sto je zaslužio, kao i Aspi, Kante itd.. Kada Bakayoko zasluži i njemu će se praštati. Samo poredim, mogu to isto reci i za Moratu, odigra lose 1 ili 2 meca, odmah "evo ga torres" Jebem ga, mogu li mladi igraci imati ikako losih tekmi? Normalno je reci, losa partija, katastrofalna, sta ja znam, ali ne moras ga tjerati picku materinu, jer je odigrao jedan mec ili dva lose. Prijavi
1. decembar 2017.8 god. comment_276725 Slazem se sa diablom donekle. Mlad je, tek je dosao i treba mu dati jos vremena. Ipak, njegove igre su ispod ocekivanja i njegov uticaj na igru u odnosu na Matica je dosta slabiji. Vise bih volio da su sansu pruzili RLC nego ovom, mada ce RLC svakako igranje u Palacu dobro doci. Svakom talentovanom mladom igracu je potrebno samo sto vise utakmica, ostalo ce doci. Primjer je Christensen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.