Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

U drugom poluvremenu je bio solidan. Prvo nevidljiv. Dobar je bio kakav je oscar nam.Mnogo je grijesio sa loptom dok je imao, al hajd dobro je.

Hvala mu na izvedenom korneru i asistenciji. Odmah sam se sjetio tekme od prošle godine kada je protiv Bayerna asistirao Drogbi u sudačkoj nadoknadi vremena.

Ali realno iako je vrhunski igrač, nešto mu fali. Ono nešto što bi ga krasilo u finalima i u takvim utakmicama činilo vrhunskim igračem. Nadam se da će to steći pod Mourinhom. Jer evo sva finala što smo igrali Mata je zakazao. A ne bi smio!

ne bih se složio da je zakazao, ima dvije asistencije stoga nam je praktički on donio pobjedu, a za nešto više morao je i cijeli tim bolje odigrat...

Mata je takav igrac Cae, nije on igrac tipa Hazard koji je vidljiv celu utakmicu i pravi sou sa protivnickim igracima,nema on poteze koje zadivljuju siroke narodne mase,on je jednostavni maestro iz senke, pogadja u glavu kada treba,pogadja i u mrezu kada je potrebno. Jedino po meni sto treba da fizicki jos ojaca,ali to se da srediti u teretani,mora na tome poraditi i to je jedino sto mu zameram. On je mali madjionicar iz senke,jednim ili sa 2 poteza resava utakmicu kada se mozda i najmanje nadamo.

Cak sta vise mislim da ni ne voli da bude toliko u centru paznje. To su oni fudbaleri koji naprave 90% posla kod gola i na kraju odu odu prepuste slavu strelcu,jer njima je veca radost da asistiraju i da prepuste "slavu" drugima. Ukratko vole drugima da pomazu da budu na vrhu,ako me kontate. 

Nike je imao meni fine mercurial IV, cini mi se, sve ove poslije su mi bezveze
A sto se tice adidasa, ove predator sto Oscar nosa su mi predobre, ali ja vise preferiram adiPure koje nosa Frank Lampard

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Po izboru igrača, tj. Players' Player Of The Year

A evo dobio je i službeni POTY od navijača, drugi puta zaredom. Čestitke mađioničaru ! :D

Zadnji igrac koji je osvojio 2x zaredom je Lampard. To sad izjavi Mata. Vidi se da zeli postati legenda u klubu. Nadam se da ce i biti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.