Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: C. Palace 0 - 3 Chelsea (03.01. ned) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• Novi početak, znatno bolju igru i pobjedu
      60%
      6
    • Nastavak agonije - remi ili poraz ili neka pobjeda na guzove
      40%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Remi ko kuća, oni će se braniti, mi ne znamo zabiti. Još ako dodamo odvratno englesko vrijeme na sve, njima više odgovara. Hiddink nije puno promijenio u igri, i dalje je sve traljavo, a sad tek dolazi najgore u Premiershipu jer kupovati na zimu kako stvari stoje ni nećemo. Jednostavno ne vidim kraja ovom 

Strasno najveca kurcina od igraca Dzon Obi Mikel ce sad da igra,dolaskom Hidinka covek rodjen po srecnom zvezdom da igra negde u Bugarskoj on igra u PL.

Strasno najveca kurcina od igraca Dzon Obi Mikel ce sad da igra,dolaskom Hidinka covek rodjen po srecnom zvezdom da igra negde u Bugarskoj on igra u PL.

Koliko se sjecam ti si prizeljkivao Gussa.

Mikel je za Matića trenutno Xabi Alonso.

Mikel je njasmesniji fudbaler u Celzijevoj istoriji,strasno sto ta konjina nosi Celzijev dres.

Mikel je njasmesniji fudbaler u Celzijevoj istoriji,strasno sto ta konjina nosi Celzijev dres.

Tacno bilo je volova poput Gatusa i Gravesena ali ovaj je hajvan najveci.

Sada nam je najveći problem što nam mladi ne igraju...

Dajte da mi igramo fudbal, neku formu da vratimo, šta me boli kurac za mladima. Nisu 12 godina igrali i sad bi..

Jel vijas 4. mesto ili mozda LE, ne vijas? Kad ces dati ovima sansu ako ne sada kada je propala sezona, a mozes dobiti igraca za buducnost, mozda joker kartu u LS u kojoj smo jedini ostali.

Zasto ne bi mladi igrali? Sezona je otisla u ofsajd vec u PL.

Crystal Palace nema pola ekipe i opet ravnopravni, ako se zatvorimo primiccemo gol.

Boooomm! Nisam moga gledat al po rezultatu bi se rekli da smo dobro igrali... Stoga, svaka cast momci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel vijas 4. mesto ili mozda LE, ne vijas? Kad ces dati ovima sansu ako ne sada kada je propala sezona, a mozes dobiti igraca za buducnost, mozda joker kartu u LS u kojoj smo jedini ostali.

Zasto ne bi mladi igrali? Sezona je otisla u ofsajd vec u PL.

Ja i dalje vjerujem u cetvrto mjesto. Ti kako hoces. Ti mladi igraci trebaju da se dokazu na treningu ili na posudbama. 

Odigrali su stvarno dobro, svi su bili ok. Evo prilike da vezemo nekolko dobrih utakmica, tri utakmice za redom smo domacini od toga jedna utakmica kupa.

Mikel i Costa najbolji.

- 3 gola iz igre

- 6 bodova od opazne zone i 6 od gornje polovine tabele

- 14. mesto

- Izgledali smo vrlo dobro nakon lošeg početka

- Drugi vezani clean sheet

- Mikel izdominirao sredinom

- Diego borben bez pravljenja sranja

- WE'RE STAYING UP!!!

IDEMO DALJE.

Dobra partija, na početku su nas nadigrali ali kako su prolazile minute bili smo sve bolji, pobjeda u gostima u ovoj sezoni za nad je premija.

Mikel je pozitivno iznenadio, Willi standard :D Costa se takođe vraća tako da zadovoljan sam utakmicom.

Brazilci donijeli bodove, očekujem da Cae pokrene peticiju da ChelseaBalkan ne prizna ove bodove :D

Dobra partija, na početku su nas nadigrali ali kako su prolazile minute bili smo sve bolji, pobjeda u gostima u ovoj sezoni za nad je premija.

Mikel je pozitivno iznenadio, Willi standard :D Costa se takođe vraća tako da zadovoljan sam utakmicom.

Brazilci donijeli bodove, očekujem da Cae pokrene peticiju da ChelseaBalkan ne prizna ove bodove :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Da je Oscar ono promasio trebalo bi ga poslati u picku materinu odakle je i dosao.

Oscar, Mikel, Costa i Willian super, iako i ostatak nije bio loš. Znači onog Matića ne treba vraćati, Mikel je dominacija za njega, Oscar konačno dobra utakmica, ajde dečko probudi se konačno

Da je Oscar ono promasio trebalo bi ga poslati u picku materinu odakle je i dosao.

I sto sad lupas, ajde ? 

Je l dao gol ? Dao je... 

Je l odigrao dobar mec ? Jeste.. 

Postedi nas svoje filozofije.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.