Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: C. Palace 0 - 3 Chelsea (03.01. ned) [3]

11 član je glasao

1. 1.

• Novi početak, znatno bolju igru i pobjedu
      60%
      6
    • Nastavak agonije - remi ili poraz ili neka pobjeda na guzove
      40%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma realno da mi je brat rodjeni u pitanju ne bih ga stavio umjesto Mikela iducu utakmicu. Ponavljam, sve po zaslugama a Mikel je itekako zasluzio. Inace Hidink se treba voditi formom igraca a ne njihovim imenima. 

Medjutim tu treba znati i kad treba nekog forsirati a kad ne, za sta vjerovatno sluze i treninzi.

• Odgovori 58
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I sto sad lupas, ajde ? 

Je l dao gol ? Dao je... 

Je l odigrao dobar mec ? Jeste.. 

Postedi nas svoje filozofije.

Ja ne hlupam nego hlupas ti i pametujes.

Da je odigrao dobar mec i nije imao je previse losih pasova i loptih u prazno.

Ako ti se moja filozofija ne svidja bolja je od prof. Sefceta Krcica, jer tvoja mi se ne svidja.

Ja ne hlupam nego hlupas ti i pametujes.

Da je odigrao dobar mec i nije imao je previse losih pasova i loptih u prazno.

Ako ti se moja filozofija ne svidja bolja je od prof. Sefceta Krcica, jer tvoja mi se ne svidja.

Ako ne mozes da pohvalis coveka koji je postigao gol koji je naceo rivala, imao veliki udeo u jos jednom, onda precuti. pametnije ti je.

I jos vaznije: Ne ulazi u pravopis srpskog jezika, jer ga ne znas.

Sve u svemu perfektna utakmica, osim prvih 20 minuta, pravicu se da se ne vazi to. Nisam zadovoljan Oscarom, mnogo gresi brat, bez zezanja. Nesiguran mi je.

Ne menjam svoj sud o njemu posle 1 dobre utakmice, kada veze 3-4 dobre onda cu razmisliti.

Za mene je igrac utakmice Mikel. Jebo im je kevu. I Zumara.

Pobjeda je tu, Palace se raspao na kraju i olakšao stvar, igra u obrani i dalje ne valja i nije na ništa ličila veći dio utakmice. United nam je 10 bodova daleko, nije puno. Jedino loše kod ove pobjede je to da sada nemamo 10 dana liga utakmicu i ne može dugo držati ovu pozitivu nakon pobjede

Ako izuzmemo 20 prvih minuta, dobra igra, trudili se, trcali, igrali.. i na 3:0 napadali. Dugo to nismo videli, a ni ne secam se kada smo zadnji put nekome dali 3 gola u PL.

Ne mogu reci da smo izasli iz krize, ali mogu reci da mi se danas posle mnogo vremena nasmesio "brk" i da mi je bilo toplo oko srca posle golova i prikazane igre.

Baš dobro igrali danas, napadački, konkretno! Vidi se da je Gus doneo boljitak ali čoveče, daj neke promene u sastavu, daj Rahmana levo, daj Loftusa u vezu, daj Kenedija na krilo!

Strasan mec, uzivancija bila za gledati. Ova pobjeda donosi puno vise od 3 boda, a to je samopouzdanje ekipi (a i nama) koje nije malo palo nego je srozano do maksimuma. Super. 

Vraca se Costa polahko, vec se osjeti opasnost kada je on blizu gola. Willian standardno... Mikel dobaaar, ima znanja i prema naprijed i svidja mi se da on igra prije Matica, ne svidjaju mi se onakvi tipovi igraca, ali nebitno sada. 

Nadam se da ce sve biti uredu sa Edenom, sada nam pravi on treba.

idemoooo :sal1:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.